SaunaBoat®

  • Hietalahdenranta, 00180 Helsinki

Vietä rentouttava pienen työ- tai kaveriporukan saunailta, synttärit, polttarit tai muu virkistystilaisuus tyylikkäissä puitteissa merellä! 

SaunaBoat® tarjoaa unohtumattoman saunaelämyksen, jossa yhdistyy saunominen ja risteily Helsingin edustalla merellä. Ollessamme ankkurissa voitte löylyistä pulahtaa mereen ja nauttia maisemista terassilla grillaten tai muutoin aikaa viettäen.

Pehmeät ja hyvät löylyt takaa Harvia Legendin puukiuas, jossa on 120kg kiviä. Löylyjen yhteydessä suuresta ikkunasta pääsee ihailemaan Helsingin kauniita maisemia. Saunan lauteet ovat varsin tilavat. Lautan ollessa ankkurissa on mahdollisuus hypätä etukannelta uimaan ja nousta uimaportaita pitkin ylös. Oleskelutilan varustukseen sisältyy jääkaappi, TV,  BlueTooth-kaiutin.

Noudamme ja palautamme asiakkaamme Hietalahden altaan Bulevardinpäässä olevalta porrastasanteelta, josta voitte nousta SaunaBoat®:n kyytiin helposti ja turvallisesti. Erikseen sovittaessa voimme noutaa eri paikasta / palauttaa eri paikkaan (siirtomaksu neuvoteltava erikseen etäisyydestä riippuen).

Saunalautan koko on 10,20 m x 3,7 m. Lautassa on tilava etuterassi, jossa sijaitsee neljä lepotuolia.  Sisätiloissa on oleskelutila, pukuhuone yhdistettynä WC-tilaan sekä lämmin makeavesisuihku saunatilassa. Oleskelutilassa on neljän istuttava penkki, ja kuusi lukollista Z-kaappia omille tavaroille.

SaunaBoati®:lle voitte vapaasti tuoda omia ruoka- ja juomatarjoiluja. Kuljettajamme voi halutessanne myös grillata esim. makkaroita seurueellenne (ankkurissa ollessamme). Oleskelutilassa on myös on jääkaappi (40l). Pöytätasolle mahtuu laittamaan haluamansa tuodun tai muualta tilatun ruokatarjoilun esille. Ruokailuvälineitä ei valitettavasti ole käytettävissä, joten varaathan tarvittaessa mukaan esim. omat kertakäyttöastiat.

Varausajan alkaessa puusaunan lämpötila on n. 60 astetta ja saunominen voi  alkaa heti SaunaBoat®:n irtauduttua laiturista. Toivomme, että ilmoitat etukäteen, jos saunominen halutaan aloittaa vasta myöhemmin matkan aikana. Matkan aikana voitte itse lisätä puuta pesään, tai pyytää henkilökunnan tekemään sen.

Vuokrahinta sisältää kaiken tarvittavan, eli teidän tarvitsee vain saapua paikalle ajoissa. Varaamanne risteily alkaa ja päättyy tarkalleen varatun aikanne puitteissa. Lisäaikaa voi varata/maksaa vielä lautalla, jos muita varauksia ei ole heti varauksenne jälkeen. Tilojen ja laitteiden lisäksi vuokrahintaan sisältyy Tommy Hilfigerin saunapyyhkeiden ja Lapuan Kankureiden pellavaisen laudeliinan käyttö, polttoaine, saunan polttopuut, perussiivous sekä luonnollisesti ammattitaitoinen kuljettaja, joka vastaa, että risteily sujuu turvallisesti. Luonnollisesti kaikille asiakkaille löytyy lautaltamme myös pelastusliivit.

Saunalautta on CE-hyväksytty ja rekisteröity (max. 14 hlö) saunalautta/ponttoonivene. Saunalautalle mahtuu asiakkaita kuitenkin max.10 henkilöä. Lisäksi lautalla on koko ajan paikalla kuljettajamme (sekä mahdollinen aputyöntekijä).

Suosittelemme varaamaan min. 2h, koska tunnin matkan aikana ei ehditä uimista varten ankkuroitua. Tietysti tunninkin aikana ehtii saunoa, ja nauttia maisemista, mutta uiminen jää silloin väliin.

 

Peruutusehdot:

Peruutukset 0-3 pv ennen risteilyä = 100% risteilyn hinnasta

Peruutukset 4-7 pv ennen risteilyä = 50% risteilyn hinnasta

Pidätämme oikeuden peruuttaa tai keskeyttää risteily sääolosuhteiden niin vaatiessa. Silloin on mahdollista saunoa Hietalahdenrannassa puolen hintaan ilman uinti- ja risteilymahdollisuutta. SaunaBoat® ei vastaa asiakkaiden hukkuneista / hävinneistä tavaroista.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lisähenkilömaksu (Yli 6 henkilöä)/h
Valitse tästä jos henkilömäärä on 7-10 henkilöä. Lisäveloitus on 50,00€/tunti. Jos henkiöitä on 7-10 ja varaus on esim. 2h, täytyy valita lisäpalvelu kaksikertaa
50,00 €/kpl
Saunatyyny
Lapuan Kankureiden pellavainen saunatyyny
5,00 €/kpl
Uima-asu miehet
5,00 €/kpl
Uima-asu naiset
5,00 €/kpl

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan kohteen. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan kohteesta ja palvelusta. Mikäli olet varannut kohteen, saat tapahtuman jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Perustiedot

Kapasiteetti 10 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Palveluntarjoaja Hojaki Oy
Puhelinnumero
(tiedustelut yms.)
0407474694
Kohteen osoite Hietalahdenranta
00180 Helsinki

Sijainti kartalla