Mäkelänkadun Edustussauna

Mäkelänkadun Edustussauna tarjoaa upeat puitteet isoihinkin tilaisuuksiin. Noin 300m2 kokoinen edustus- ja saunatila on rakennettu alunperin Amer-yhtymän edustuskäyttöön.

Tila koostuu hyvin varustellusta edustus- ja oleskelutilasta sekä saunaoosastosta. Edustus- ja oleskelutila soveltuu niin kokouksiin kuin illanviettoihinkin. Tila voidaan lisäksi sulkea liukuovella muusta alueesta. Tilan sydämessä sijaitsevan takan ääreen mahtuu suurempikin porukka. Edustustilan varustukseen sisältyy lisäksi taulu-tv, äänentoisto, kylmäkaapit ja liesi.

Upea saunaosasto ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Reilun kokoiseen saunaan mahtuu kerralla jopa 25 henkilöä. Lisämukavuutta tuo tilavissa suihkutiloissa sijaitseva pulahdusallas, jossa voi saunomisen lomassa käydä viilentymässä.

Tila soveltuu erinomaisesti kokoustamiseen, edustustilaisuuksiin, saunailtoihin, polttareihin ja muihin juhlatilaisuuksiin.

Lisäpalveluna tilaisuuteen on mahdollista tilata ruokamenut ja tarvittaessa myös tarjoiluhenkilökuntaa. Pystymme tarvittaessa räätälöimään tilan ja menun toivomallanne tavalla. 

Tilassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten omien juomien tuonti on sallittua. Ruokien suhteen meiltä saa tilattua joko valmiista menuista tai voimme yhdessä suunnitella toiveiden mukaisen menun.

Tervetuloa viihtymään!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
2,48 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.00
Tilan kunto
3.36
Hinta/laatu-suhde
3.71
Varustelu
3.71
Tilan siisteys
3.79
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 14 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 422 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 14 palautetta.

Näytetään tulokset 11 - 14. Sivu: 2 / 2
1 | 2 Seuraava >>

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
2
25
10/2016

-


Palaute annettu 27.10.2016 12:07:23.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
40
09/2016

Tila oli hienompi ja parempi mitä nettisivujen kuvista saattoi ymmärtää. Suosittelen lämpimästi kaikille. Jos jostain täytyy sanoa niin tikkataulusta oli yksi tikka rikki ja saunakivien vaihto alkaa olla varmasti olla kohtapuolin edessä. Muuten kaikki viimeisen päälle kunnossa ja tilaa riitti 30hlö:lle mukavasti. Kiitos.


Palaute annettu 20.9.2016 08:39:03.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
50
09/2016

Saunatilat oli tilavat ja viihtyisät. Pulahdasallas oli kuitenkin epämiellyttävän ja saastaisen näköinen, joten kukaan meistä ei sinne halunnut mennä. Paikkana Mäkelänkadun sauna oli tosi hyvä, vieressä kun oli kauppakin.


Palaute annettu 5.9.2016 11:13:42.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
1
Hinta/laatu
2
Varustelu
2
Siisteys
1
10
05/2016

-


Palaute annettu 16.5.2016 14:54:46.
 

Näytetään tulokset 11 - 14. Sivu: 2 / 2
1 | 2 Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 50 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Mäkelänkadun sauna oy
Tilan osoite Mäkelänkatu 91
00610 Helsinki
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla