Luola klubi

 • Koulukatu 19, 90100 Oulu

Tila on jaettu kahteen osaan, joihin molempiin kuitenkin avoin kulku. Toisesta tilasta löytyy pelipöytiä ja koneita mm. pokeripöytiä, flipperi, ilmakiekko, darts, Ps4 X2(fifa18 ja nhl18), "Speden peli" (nopeuspeli), Karaoke, televisio ja videotykki. Toisesta tilasta löytyy studiotason musiikkilaitteet mm. sähkörummut, -basso, -kitara, mikrofonit ja koskettimet. Voit soittaa joko kuulokkeilla tai aktiivikaappien kautta.

Täydelliset tilat pienelle (5-25 henk.) porukalle. Tiloista löytyy mukavasti aktiviteettia pelien muodossa ja jos porukassa soittotaitoisia onnistuu myös livemusiikki.

Tiloista löytyy myös minikeittiö ja aterimet. Tiloissa juhlittu mm. synttäreitä, polttareita, pikkujouluja ja kärppien mestaruutta.

Vuokrattava sauna sijaitsee lähellä pääpostia useiden ravintoloiden ympäröimänä sekä kaupungin menomestoihin pääsee muutamassa minuutissa kävellen. 

Saunatilat

HUOM! Sauna on erillään tilasta tilan viereinen sisäänkäynti

Kuinka monta saunojaa mahtuu kerrallaan saunaan: 5-7
Kuinka monta ihmistä mahtuu tiloihin: 25

  • Saunamahdollisuus perjantaisin ja lauantaisin (19-00)

 

Tilasta löytyy minikeittiö ja sen lisäksi kaikki astiat mitä asiakas tarvitsee ja myös kertakäyttöaterimet. Lisäksi tiloista löytyy jääpalakone.

Viihde-elektroniikka & ajanviete:

 • Playstation4+pelejä
 • äänentoistolaitteet
 • 2 tietokonetta
 • "Speden peli" (nopeuspeli)
 • videotykki
 • Soneraviihde
 • studiotason livemusalaitteisto
 • pokeriautomaatti
 • flipperi
 • darts
 • lautapelejä
 • pokeripöytiä 3 kpl
 • shuffle board(pöytäcurling)

Halutessanne voimme järjestää Teille esim. texas holdem turnauksen pientä lisäkorvausta vastaan. Yrityksille järjestämme esim. Vegas aiheisen teemaillan. Tykiltä näet kaiken huippu-urheilun alkaen valioliigasta, kotoiseen jääkiekko liigaan sekä tietenkin arvokisat.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Miesviihdyttäjä John Borno
Tyylikkäästi ja hyvällä maulla tapahtuva esiintyminen tai hieronta.

Kysy ensin puhelimitse Onko kyseinen ajankohta vapaa!!!

-esiintyminen
-tarjoilu
-hieronta

https://www.facebook.com/jbjohnborno/
https://www.instagram.com/jbjohnborno/
250,00 €/hlö
Pokeri ilta/Texas holdem
Järjestetään asiakkaalle joko yhden tai kahden pöydän pokeriturnaus. turnauksen kesto noin 3 tuntia ja pöydissä ammattijakajat ja sen lisäksi pelin säännöt opetetaan.

-100€/pöytä+jakaja
100,00 €/hlö

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 25 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Huippupassi Oy
Tilan osoite Koulukatu 19
90100 Oulu

Sijainti kartalla