Varikon Sauna

  • Sisunaukio 2/ Valmetinkatu 6, ylin kerros, 33900 Tampere

Kattoterassilla varustettu saunatila historiallisen pienoislentokonevarikon kupeessa

Kyseisessä Tampereen kaupungin museoviraston suojelemassa kiinteistössä on rakennettu ja säilytetty pienoislentokoneita 1950-luvulla. Erikoisuutena Saunalla on kaksikerroksinen suihku/saunatila, jonka jatkona on mahtava terassi. Saunasta pääset astumaan vilvoittelemaan tai aurinkoa paistattelemaan suoraan kattoterassille. Varikon sauna kattaa modernit ja viihtyisät saunomismahdollisuudet illanviettoon kuin illanviettoon. Varusteluna saunalta löytyy mahdollisuus karaoken laulamiseen ja tietysti musiikin kuunteluun. Varikon sauna on ideaali tila max. 10 henkilölle. Resurssit löytyvät myös oman ruoan lämmittämiseen, mutta ruokailumahdollisuudet ja catering onnistuu myös samassa rakennuksessa sijaitsevassa ravintola Härlemissä.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
2,99 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 10 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja HSM Saunat Oy
Tilan osoite Sisunaukio 2/ Valmetinkatu 6, ylin kerros
33900 Tampere

Sijainti kartalla