SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Bastu Turku 2

 

Bastu Turku 2 on tyylikäs ja hyvin varusteltu tila, joka on ensiluokkaisessa kunnossa. Kokonaisuudessaan tila soveltuu jopa noin 35 hengen tilaisuuksiin.

UUTENA PELIHUONE, JOSSA PINGIS JA BILJARDI.

Tila koostuu tilavasta oleskelutilasta, ´keittiöstä´ ja saunaosastosta. Oleskelutiloissa on 10 hengen iso pöytä, 9 hengen nojatuoliryhmä, 5 hengen sohvaryhmä sekä baaripöytä. Kokous- ja viihdevarustukseen sisältyy jättiscreeni (videotykki) ja äänentoisto. Biljardin ja pingiksen llisäksi hauskuutta tilaan tuovat PÖYTÄFUTIS ja -LÄTKÄ sekä JAKKOLOpeli.

Keittiössä käytössänne on myös iso juomajääkaappi. Huomioithan, että keittiössä ei kuitenkaan ole ruoanlaittoon tarvittavia laitteita, eikä astiastoa.

Saunaosaston pukuhuone on tilava ja varustettu omalla minijääkaapilla saunojia varten. Suihkuosasto ja sauna ovat erittäin siistissä kunnossa. Tilavaan saunaan mahtuu kerralla 6-8 saunojaa.

Tervetuloa viettämään onnistunut saunailta, kokous tai muu juhla!

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
3,50 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS

Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä veloitetaan erillisellä maksulla.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota perussiistiksi ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Tyhjät pullot ja tölkit tulee laittaa niitä varten varattuihin astioihin sekä roskat roskiksiin. Jos johonkin on tullut sitä kaikkein inhottavinta eli oksua on se aina asiakkaan itse siivottava. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen anu.elo@vs-rappaus.fi. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.63
Tilan kunto
4.63
Hinta/laatu-suhde
4.38
Varustelu
4.50
Tilan siisteys
4.83
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 24 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 323 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 24 palautetta.

Näytetään tulokset 21 - 24. Sivu: 3 / 3
1 | 2 | 3 Seuraava >>

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
15
09/2017

Erittäin hyvä tila 17 hengen saunaillan järjestämiseen


Palaute annettu 12.9.2017 07:03:31 nimellä Severi.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
8
08/2017

Bastu2 tarjosi loistavat puuitteet saunaillalle sopivalla etäisyydellä keskustasta. Hinta -laatu -suhde oli erinomainen.


Palaute annettu 28.8.2017 05:38:25 nimellä Janne.

Tilan vastaus:.
Kiitos hyvästä palautteesta, mukava kuulla että viihdyitte paikassa hyvin. Tervetuloa uudestaan T-Kim Paju.

 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
-
05/2017

Vietin amk-valmistujaisia tilassa, jonka teidän kautta varasin. Varauksessa oli hankaluuksia ja jouduin soittamaan asiakaspalveluunne. Tätä kautta varaud kuitenkin onnistui.


Palaute annettu 30.5.2017 09:11:15.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
20
05/2017

Olimme kaikki tyytyväisiä paikkaan. Moni oli sitä mieltä että kuvat eivät ihan vastaneet odotuksia, kuitenkin niin päin että tilat olivat paremmat mitä kuvat antoi ymmärtää.


Palaute annettu 9.5.2017 02:25:20.
 

Näytetään tulokset 21 - 24. Sivu: 3 / 3
1 | 2 | 3 Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 35 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Elo & Elo Oy
Tilan osoite Fiskarsinkatu 7
20750 Turku

Sijainti kartalla