SaunaOnline Taloyhtiö
 

Härkätien Savusauna

  • Hallavaarantie 1, 31340 Tammela

Vietä ikimuistoinen ja nautinnollinen saunailta perinteisessä savusaunassa Tammelassa! Hehkuvan kuumaksi lämmitetty perinteinen savusauna antaa hyvät, napakat ja lihakset rentouttavat koivuntuoksuiset löylyt kuohuvan kosken kupeessa. Ja jos alkaa olla liian kuuma voi vilvoitella valmiiksi täytetyssä maan sisällä olevassa kylmässä läpivirtausaltaasa tai lämpimässä "huljutynnyrissä" tai ihan vaan terassilla virvokkeita ja Makulihan riihilenkkiä nauttien.

Uutuutena on mahdollisuus kokea virtaavan kosken veden voimaa ns. kosken vesipesässä. Savusaunan yhteydessä on uusi kuusikulmainen kota syksyn ja alkutalven kylmyyden ja pakkasten suojaksi.

Hintaan sisältyy myös pyyhkeet, peseytymisvälineet, koivuntuoksu ja saunakuumaa riihilenkkiä.

Huom: Savusaunan pakkasraja on -10 C. Tämän vuoksi online-varausta ei voi tehdä tammi-maaliskuulle. Savusauna on kuitenkin vuokrattavissa myös tällöin peruuntumisriskillä. Tammi-maaliskuun varauksista voit sopia suoraan vuokraajan kanssa.

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Henkilömaksu
Ilmoita saunojien määrä. Henkilömaksu on 8 € / hlö + alv 24 %. Henkilömaksu sisältää pyyhkeet, peseytymisvälineet ja saunakuuman riihilenkin.
9,92 €/hlö
Saunasessio
Yhdistetty savusaunan varaukseen lisäpalveluna saunabussi ja traktorisauna = saunasessio. Elämyksellinen kokonaisvaltainen saunasessio.
930,00 €/kpl
Savusaunan saunamenu
Olemme yhteydessä ja rakennamme yhdessä asiakkaan kanssa tilaisuuteen sopivan saunamenun.
22,80 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen info@pura.fi tai puhelimitse numeroon 040 551 7025. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 15 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Härkätien Elämysporras Oy
Tilan osoite Hallavaarantie 1
31340 Tammela

Sijainti kartalla