Härkätien Savusauna

  • Hallavaarantie 1, 31340 Tammela

Vietä ikimuistoinen ja nautinnollinen saunailta perinteisessä savusaunassa Tammelassa! Hehkuvan kuumaksi lämmitetty perinteinen savusauna antaa hyvät, napakat ja lihakset rentouttavat koivuntuoksuiset löylyt kuohuvan kosken kupeessa. Ja jos alkaa olla liian kuuma voi vilvoitella valmiiksi täytetyssä maan sisällä olevassa kylmässä läpivirtausaltaasa tai lämpimässä "huljutynnyrissä" tai ihan vaan terassilla virvokkeita ja Makulihan riihilenkkiä nauttien.

Uutuutena on mahdollisuus kokea virtaavan kosken veden voimaa ns. kosken vesipesässä. Savusaunan yhteydessä on uusi kuusikulmainen kota syksyn ja alkutalven kylmyyden ja pakkasten suojaksi.

Hintaan sisältyy myös pyyhkeet, peseytymisvälineet, koivuntuoksu ja saunakuumaa riihilenkkiä.

Huom: Savusaunan pakkasraja on -10 C. Tämän vuoksi online-varausta ei voi tehdä tammi-maaliskuulle. Savusauna on kuitenkin vuokrattavissa myös tällöin peruuntumisriskillä. Tammi-maaliskuun varauksista voit sopia suoraan vuokraajan kanssa.

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Henkilömaksu
Ilmoita saunojien määrä. Henkilömaksu on 8 € / hlö + alv 24 %. Henkilömaksu sisältää pyyhkeet, peseytymisvälineet ja saunakuuman riihilenkin.
9,92 €/hlö
Saunasessio
Yhdistetty savusaunan varaukseen lisäpalveluna saunabussi ja traktorisauna = saunasessio. Elämyksellinen kokonaisvaltainen saunasessio.
930,00 €/kpl
Savusaunan saunamenu
Olemme yhteydessä ja rakennamme yhdessä asiakkaan kanssa tilaisuuteen sopivan saunamenun.
22,80 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 15 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Härkätien Elämysporras Oy
Tilan osoite Hallavaarantie 1
31340 Tammela

Sijainti kartalla