Kartanon Sauna

  • Rauhankatu 3, 70700 Kuopio

Kartanon Sauna on perinteinen suomalainen rantasauna Kallaveden rannalla vain 5 km Kuopion keskustasta! Saunatilat sopivat niin polttareiden ja illanviettojen, vapaamuotoisten yritystilaisuuksien kuin lastenjuhlienkin järjestämiseen. Saunatila on käytössä kesäaikaan.

Saunalla on viihtyisä takkahuone, jääkaappi, ruokapöytä, takka sekä ulkoterassi, jossa käytössänne on myös sähkögrilli. Saunailtaa mahtuu mukavasti viettämään noin 10-15 henkilön ryhmät. Käytössä myös oma laituri josta pääsee vilvoittelemaan Kallaveteen.

Vuokrahintaan sisältyy pyyhkeet 10:lle, takkapuut ja loppusiivous. Saunalle voi tilata etukäteen ruoat leirintäalueen ravintolasta. Koko illan varaajat saavat myös Nuottakodan maksutta käyttöön, jollei kodalla ole muita ennakkovarauksia.

 

 

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 15 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Suomi Camping Oy / Matkailukeskus Rauhalahti
Tilan osoite Rauhankatu 3
70700 Kuopio

Sijainti kartalla