Ounasvaaran Pirtit - Rantasauna

  • Antinmukka 4, 96600 Rovaniemi

Kemijoen rannassa, todellisella näköalapaikalla sijaitsee hirsinen rantasauna terasseineen. Löylyttelemään mahtuu kerrallaan jopa 35 henkilöä puukiukaan lempeissä löylyissä. Takkahuoneessa voi nauttia vaikkapa lappi-tapakset tai kesällä keittiömestari grillaa upean illallisen yöttömässä yössä.

Takkahuoneessa on 12 asiakaspaikkaa, terassilla n. 30 asiakaspaikkaa.

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 30 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Ounasvaaran Pirtit Oy
Tilan osoite Antinmukka 4
96600 Rovaniemi

Sijainti kartalla