Deli Time Iso Sauna

  • Calle Guardamar 4, 03185 Torrevieja

Nyt porukalla Espanjan aurinkoiseen Torreviejaan! Alueen ainoa Suomalainen tilaussauna toivottaa kaikki tervetulleiksi! Järjestä meillä ikimuistoiset pikkujoulut, kokoukset, polttarit, morsiussaunat, merkkipäivät, urheiluporukan tms. illanvietot, virkistyspäivät, illan istujaiset tms. Meillä on varattavissa ison saunan kanssa höyrysauna hintaan 40€, jolloin saunatiloihin mahtuu suurempi porukka, noin 25 henkilöä.

Suuri sauna valmistuu syyskuussa ja muutkin tilat ovat uusittu. Saunaosastolla on viihtyisä rentoutumisalue jossa TV. Kokous/juhlatila on myös käytettävissänne. Tilaussauna sijaitsee n.20 metriä Acequionin rannasta ja meiltä on lyhyt matka Torreviejan yöelämään! Me hoidamme tarvittaessa taxi tilaukset, pöytävaraukset ravintoloihin ja opastamme kaikin tavoin. 

Alicanten lentokentältä on alle tunnin matka Torreviejaan ja lennot ovat usein edulliset. Lisäpalveluina meiltä saa esim. Tapas lautaset, juustotarjottimet, grillimakkarat, hedelmät, kakku kahvit, mansikat, shampanjat ym.  Huom! Alkoholijuomat ovat edullisia ja meiltä saa oluita, siideriä, ja muita virvoitusjuomia paikan päällä! 

Voimme tilata ruoat meille myös yhteistyökumppaniltamme Harry´s lounge and kitchen ravintolasta joka on valittu Torreviejan parhaaksi ravintolaksi! Torreviejassa ja lähistöllä on useita majoituspaikkoja huoneistoista hotelleihin. Soita, laita viestiä tai sähköpostia niin suunnitellaan kaikki toiveidenne mukaan. Tervetuloa etelään!

Avajaistarjouksena koko pikkujoulu kausi normaali hinnoin!! Varaa pian!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Höyrysauna
Höyrysauna ison saunan kanssa jolloin henkilömäärä voi olla n.25
40,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 15 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Deli Time tilaussaunat
Tilan osoite Calle Guardamar 4
03185 Torrevieja

Sijainti kartalla