SaunatFI Lauttasaari

  • Melkonkatu 28, 00210 Helsinki

Lauttasaaren Sauna tilaussauna on käytössä niin rentona kokoustilana kuin viihtyisänä illanviettopaikkana. Tiloista löytyy avara terassi, saunan yhteydessä rentouttava poreamme ja varustetut keittiöt sekä oleskelutilat. Sijaintiin on loistavat liikenneyhteydet ja pysäköintitilaa on myös lähikaduilla runsaasti.

Nälän tullessa tarjoilut on helposti saatavilla alakerran kaupasta tai tilaamalla vaivattomammin herkullisen tarjoilun Sauna -cateringin kautta.

Sauna -astiastoon kuuluu: lasit viinille, vesilasit, ruokailulautaset, aterimet ja tarjoiluastiasto. Omat ruoat ja juomat sallittu. Hintaan kuuluu myös tilojen siivous.

Tärkeimmät mukavuudet/palvelut: pinta-ala 120mx2, suositus 30 hlö, neuvottelupöytä 12 hlö, astiasto 24 hlö, uuni, jääkaappi, astianpesukone, kahvinkeitin, ilmainen netti, 75 tuumainen TV, AUX äänentoisto, bluetooth, parkkihalli €, metro 850m, ruokakauppa 0m, sauna 10-12 hlö, pukuhuone, 10 kpl pyyhkeitä, iso terassi, ilmastointi, omat ruoat ok, omat juomat ok, Sauna -catering.

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 30 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Saunat.fi / Time for tea catering Oy
Tilan osoite Melkonkatu 28
00210 Helsinki

Sijainti kartalla