SaunaOnline Taloyhtiö
 

Voimalan Sauna

  • Kasarmintie 1, 90100 Oulu

Tunnelmalliset ja siistit saunatilat lähes Oulun ydinkeskustassa Ravintolakorttelin yhteydessä. Välittömässä läheisyydessä Tuba Food & Lounge, Ravintola Rauhala sekä Voimala1889 tapahtumasali sekä kesällä Oulun aurinkoisin patio esiintymislavoineen. Virkistäytymiseen upea myös Ainolan Puisto löytyy myös aivan vierestä. 

Tilat soveltuvat rentoon kokoustamiseen ja saunomiseen sekä vapaamuotoisempaan illan viettoon. Voimala1889 tapahtumien yhteydessä saunatilat toimivat ryhmälle yksityistilana ja juomat voi tilata ravintolan puolelta. Viihtyisä tila myös polttareiden viettoon. 

Tilat koostuvat saunakamarista, pukuhuoneesta, yhdestä wc:stä, kahdesta suihkutilasta (molemmissa kaksi suihkua) sekä 10 hengen saunasta, joka antaa asiakaspalautteen mukaan Oulun parhaat löylyt. 

Hinnat sisältävät perussiivouksen ja pyyhkeet 10 hengelle sekä pesuaineet.

Ryhmä tullaan päästämään varauksen alkaessa sisälle ja ohjeistetaan sieltä poistuminen. 

Voimala1889 -ravintolan aukioloaikoina juomia voi tilata ravintolan puolelta. Tarkista aukioloajat: Voimala1889:n nettisivuilta tai Facebook-sivulta.

Voimala1889 ollessa auki, tilavuokraus päättyy viimeistään ravintolan sulkeutuessa, muutoin vuokraus päättyy klo 21 tai sopimuksen mukaan.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Metsäkylpy jaloille (koivu-kanerva-suola)
Sisältää jalkakylpyvadin sekä jalkakylpypussin ja itse jalkakylpyainekset sekä käyttöohjeet.
10,01 €/kpl
Metsäkylpy jaloille (koivu-piparminttu-suola)
Sisältää jalkakylpyvadin sekä jalkakylpypussin ja itse jalkakylpyainekset sekä käyttöohjeet.
10,01 €/kpl
Metsäkylpy jaloille (koivu-suola)
Sisältää jalkakylpyvadin sekä jalkakylpypussin ja itse jalkakylpyainekset sekä käyttöohjeet.
10,01 €/kpl
Saunavihta (koivu)
10,01 €/kpl
Saunavihta (tammi)
12,40 €/kpl
Turvenaamio
Turvenaamio kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Naamion mukana tulee käyttöohje.
5,00 €/hlö

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...


1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen info@luonnokas.fi tai puhelimitse numeroon 0401 646 649. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 10 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Luonnokas Oy
Tilan osoite Kasarmintie 1
90100 Oulu

Sijainti kartalla