Ohrasauna

  • Ohrakatu 2, 20740 Turku

Ohrasaunan juuri 2018 valmistuneet tyylikkäät kokous-ja saunatilat Turun Peltolassa (keskustaan 3.2 km) tarjoavat mahtavat puitteet onnistuneeseen illanviettoon. Laadukkaat tilat sopivat kokouksiin, koulutuksiin ja erilaisiin virkistystilaisuuksiin. Tiloihin mahtuvat mukavasti 15 henkeä ja lauteillekin kymmenkunta. Kesällä käytössä myös aurinkoinen terassitila tyylikkäillä kalusteilla.

Aukiolo-ajat: kokous-ja saunatilat ovat käytössäsi su-to klo: 8.00-22.00 ja pe-la klo: 8.00-23.00. Tiloihin saat tuoda omat ruuat ja juomat, mutta kauttamme saat myös Patrik Catering loistokkaan kokin ja ruokatarjoilun. Tutustu lisää: www.patrikcatering.fi.

Kokoustilojen varustukseen kuuluvat videotykki, Wifi 100MG, Bluetoot-kaiutin, taulu-tv, jääkaappi -pakastin sekä muu normaali keittiövarustus. Saunatiloihin kuuluvat laudeliinat ja lisämaksusta pyyhkeet.

 

Tervetuloa viihtymään!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
3,99 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Janne Wester
Tilan osoite Ohrakatu 2
20740 Turku

Sijainti kartalla