SaunaOnline Taloyhtiö
 

Teurastamon kellarisauna

Teurastamon sauna 

Teurastamo on Helsingin Kalasataman kupeessa uutta kaupunki- ja ruokakulttuuria kuhiseva entinen teurastuslaitos vuodelta 1933. Teurastamo avattiin kaupunkilaisten käyttöön syksyllä 2012 ja toimii nykyään suosittuna kaupunki- ja ruokakulttuurin keskipisteenä Helsingissä.

Alueelta löytyy myös Teurastamon kellarisauna, joka on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin. Saunatila koostuu pienestä kabinettihuoneesta ja saunaosastosta. Teurastamon kellarisaunassa on järjestetty onnistuneesti esimerkiksi yritysten virkistystilaisuuksia, synttäreitä ja polttareita. Tila soveltuu max. 10 hengen tilaisuuksiin. Saunan lauteet, valaistus, kiuas, suihku- ja pukeutumistilat on uusittu vuosien 2018 ja 2019 aikana.

Kabinettihuoneen varustukseen sisältyy wc, jääkaappi, mikroaaltouuni. Tiloihin voi vapaasti tuoda omia ruokia ja juomia.

Saunomisen jälkeen iltaa on mukava jatkaa Teurastamon alueen ravintoloissa! Saunan sijainnin ja muut Teurastamon toimijat löydät Teurastamon sivustolta.

Tervetuloa viihtymään!

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu. Oletusarvoisesti Teurastamon sauna vuokrataan varatulle päivälle ajalle 16 - 24. Emme ota ennakkovarauksia.

Saunan kiuas tulee lämmittää itse saunatilassa olevan ohjeen mukaisesti. Saunan lämmitysaika, noin puoli tuntia, kuuluu vuokra-aikaan (esimerkiksi kun lämmittämisen aloittaa klo 16, kiuas on valmis noin klo 16.30).

Tilan varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty. Varauksen hinta on 280 euroa (sis. alv 24 %).

2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.

3. SIIVOUS
Tilat tulee siivota vuokra-ajan päättymiseen mennessä samanlaiseen kuntoon kuin tilat vastaanottaessa, ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden siivouskustannusten mukaisesti.

4. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Kadonneesta avaimesta veloitetaan uudelleensarjoittamisen aiheuttamat kustannukset täysimääräisinä.

Helsingin kaupunki ei vastaa mahdollisista tiloissa vuokraajalle tai hänen seurueensa jäsenille aiheutuneista henkilö- tai omaisuusvahingoista. Löytötavaroita voi tiedustella Tukkutorin asiakaspalvelusta.

5. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu. Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.

6. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen tukkutori@hel.fi tai puhelimitse numeroon (09) 310 23565. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

7. AVAINTEN NOUTAMINEN JA PALAUTTAMINEN
Tilan omistaja luovuttaa avaimet Tukkutorin asiakaspalvelusta vuokraajalle henkilötodistusta vastaan yksi arkipäivä ennen tilan käyttöajankohtaa. Avainten vastaanottajan tulee olla sama henkilö, jonka yhteystiedot on ilmoitettu tilaa varatessa. Jos avaimen noutaa muu henkilö kuin tilan varaaja, tulee avaimen noutajalla olla varaajan allekirjoittama valtakirja.

Avain tulee palauttaa saunavuoron päättyessä saunatilassa olevaan valkoiseen postilaatikkoon tai saunavuoroa seuraavana arkipäivänä Tukkutorin toimiston (Vanha talvitie 10 H) sisäänkäynnin vieressä olevaan postilaatikkoon tai saunavuoroa seuraavana arkipäivänä Tukkutorin asiakaspalveluun (avoinna ma-to 8-16, pe 8-14) tai muuten sopimuksen mukaisesti.

Katso Tukkutorin asiakaspalvelun yhteystiedot ja aukioloajat osoitteesta https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/osallistu-ja-vaikuta/ota-yhteytta/hae-yhteystietoja/toimipistekuvaus?id=8656

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.57
Tilan kunto
3.50
Hinta/laatu-suhde
3.62
Varustelu
2.98
Tilan siisteys
3.81
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 42 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 457 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 42 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 5
<< Edellinen 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
10
11/2020

Sauna oli juuri sitä mitä sivuilla luvattiin. Hyvä kokemus, voin suositella. Erityiskiitos Helsingin kaupungin työntekijälle, joka luovutti avaimet. Erittäin hyvää asiakaspalvelua.


Palaute annettu 30.11.2020 20:00:11 nimellä Jim.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
3
Siisteys
4
10
10/2020

Viiden hengen porukalla olimme saunomassa ja viettämässä iltaa. Paikka erinomainen ja meidän kokoiselle seurueelle parhaimmillaan. Tilat siistit ja perusvarustelu kohdallaan. Otimme tosin omat musiikkilaitteet mukaan. Hinta/laatu kohdallaan; kuitenkin koko ilta käytettävissä.


Palaute annettu 14.10.2020 13:46:37 nimellä Syyskierros20.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteesta ja mukava kun viihdyitte. Teurastamon sauna on moneen taipuva ja sopii erilaisiin tilaisuuksiin. Iltaa on kiva jatkaa alueen ravintoloissa ja tapahtumissa.

 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
14
09/2020

Vietimme eläkkeelle siirtyvän työkaverimme läksiäisiä. Ruokailimme Teurastamon alueella ja siirryimme sieltä saunomaan ja istumaan iltaa Teurastamon kellarisaunalle. Tila oli meille juurikin passeli. Porukka oli tyytyväinen järjestelyihin ja saunan lämpöön.


Palaute annettu 28.9.2020 06:49:12.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteestanne ja mukava kun viihdyitte. Teurastamon sauna on uniikki ja haluamme sen pysyvän alueen tarjontaa lisäävänä toimintona.

 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
2
Varustelu
3
Siisteys
3
15
09/2020

Tila oli juuri sellainen kun odotettiin mutta informaatio siivoamisen ja roskien viemisen suhteen oli puutteellista.Olisimme voineet toimia toisin jos ohjeet olisivat olleet selkeämmät.Löylyt oli hyvät kuitenkin ja kaikilla mukavaa.


Palaute annettu 21.9.2020 08:42:38 nimellä Kirppu.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteestanne ja pahoittelen tätä myöhäistä vastausta. Olemme lisänneet ohjeita saunan käytöstä ja muutenkin tehnyt pientä päivitystä tilassa.

 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
3
10
08/2020

Kertakäyttö pellettejä olisi hyvä olla. Tilat oli tosi siistit, mutta itse sauna tuoksahti siltä, että lauteet voisivat kaivata pesua. Hyvät löylyt.
Tykättiin muuten tosi paljon. Hyvä hinta/ laatusuhde
Kiitos


Palaute annettu 16.8.2020 13:32:14.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
-
07/2020

Onnistuneet syntymäpäiväjuhlat saunalla. Vietimme suurimman osan ajasta saunan edustalla olevalla pihalla, pöytiä on mukavasti. Löylyt olivat hyvät ja tila siisti, sieltä löytyi kaikki tarvittava. Kiitos!


Palaute annettu 23.7.2020 07:29:18 nimellä Milla .

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteestanne ja pahoittelen myöhäistä vastausta. Teurastamon piha on kiva ja viihtyisä paikka. Se on tarkoitettu kaikille ja sinne voi myös tulla grillaamaan sekä ihan vain hengailemaan.

 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
4
14
06/2020

Ihan ok. Sähkösaunan löylyt ei kuitenkaan vedä vertoja puusaunan löylyille. Pukeutumistilan kuvat historiallisia, mutta ei ehkä kuitenkaan sovi kovin hyvin tuohon tilaan.


Palaute annettu 21.6.2020 14:17:16 nimellä TiPi.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteesta ja pahoittelen tätä meidän erittäin myöhäistä vastausta. Palaute on meille aina tärkeää ja pyrimme aina parantamaan saunan tiloja, toimitoja jne. Olette oikeassa, puulämmitteistä saunaa ei korvaa mikään ja olisi hienoa jos se voisi olla myös Teurastamolla. Valitettavasti se ei vain tällä palvelukonseptilla onnistu. Pukuhuonee (oleskelutilan) kuvat on valittu aikoinaan historian takia ja otamme tämän huomioon, kun tilaa seuraavan kerran päivitetään. Historia on meille kuitenkin tärkeä asia ja haluamme sitä vaalia.

 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
2
Varustelu
4
Siisteys
5
16
12/2019

Hei!

Oli kiva bileet kiitos tiloista!


Palaute annettu 25.12.2019 17:23:19.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
3
11
11/2019

Sopivan kipakat löylyt ja kivankokoinen oleskelutila meidän poppoolle, kiitoksia, oli mukava ilta


Palaute annettu 3.12.2019 09:20:49 nimellä LaivaTytöt.
 

Kokous

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
2
Siisteys
4
15
11/2019

Muutoin hyvä mutta ehdottomasti yritystapahtumiin pitää olla pyyhkeet (vaikka sitten erikseen laskutetttavat) tarjolla!


Palaute annettu 3.12.2019 08:43:22 nimellä Jari.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 5
<< Edellinen 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 10 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Helsingin kaupunki
Tilan osoite Työpajankatu 2a, R5 C
00580 Helsinki

Sijainti kartalla