Teurastamon kellarisauna

Teurastamo on Helsingin Kalasataman kupeessa uutta kaupunki- ja ruokakulttuuria kuhiseva entinen teurastuslaitos vuodelta 1933. Teurastamo avattiin kaupunkilaisten käyttöön syksyllä 2012 ja toimii nykyään suosittuna kaupunki- ja ruokakulttuurin keskipisteenä Helsingissä.

Alueelta löytyy myös Teurastamon kellarisauna, joka on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin. Saunatila koostuu pienestä kabinettihuoneesta ja saunaosastosta. Teurastamon kellarisaunassa on järjestetty onnistuneesti esimerkiksi yritysten virkistystilaisuuksia, synttäreitä ja polttareita. Tila soveltuu 10-12 hengen tilaisuuksiin. Saunan lauteet, valaistus, kiuas ja kaksi kappaletta suihkuja on uusittu vuoden 2018 aikana.

Kabinettihuoneen varustukseen sisältyy wc, jääkaappi, mikroaaltouuni sekä Tivoli Audio -radio, johon voi yhdistää esimerkiksi oman puhelimen, tabletin tai kannettavan. Tiloihin voi vapaasti tuoda omia ruokia ja juomia.

Saunomisen jälkeen iltaa on mukava jatkaa Teurastamon alueen ravintoloissa! Saunan sijainnin ja muut Teurastamon toimijat löydät Teurastamon sivustolta.

Tervetuloa viihtymään!

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.47
Tilan kunto
3.47
Hinta/laatu-suhde
3.60
Varustelu
2.83
Tilan siisteys
3.83
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 30 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 320 osallistujaa.

Tämä tila on saanut keskimääräistä heikompia arvosanoja, joten tila ei kaikilta osa-alueiltaan ole huippuluokkaa. Tila kuitenkin soveltuu hyvin tilaisuuksiin, joissa kaikkien puitteiden ei tarvitse olla huipputasoa.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 30 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 3
<< Edellinen 1 | 2 | 3

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
2
Siisteys
3
15
12/2018

Tila oli ehkä pienempi kuin oletin, mutta 11 henkeä mahtui sinne ihan hyvin. Ruokapöydän yllä ollut lamppu oli palanut, mutta onneksi olimme varautuneet myös oman lisävalaistuksen kanssa.

Ohjeissa pyydetään jättämään tila samaan kuntoon kuin saavuttaessa. Laitoimme isommat roskat mukana tuomaamme jätesäkkiin, mutta koska pihan roskikset olivat jo lukossa eikä tilassa ollut ohjeita minne ne olisi pitänyt viedä, jätimme säkin saunan eteiseen. Toivottavasti tästä ei ollut haittaa, mutta ehkä ohjeistukseen voisi lisätä tiedon siitä, mihin roskia voi esim. yöllä jättää, vai jätetäänkö ne tilaan.


Palaute annettu 18.12.2018 16:40:45 nimellä Henna Sihvonen.

Tilan vastaus:.
Hei, kiitos palautteestanne ja pahoittelen lampun palamista, se saatiin heti vaihdettua kun sain teidän viestin. Roskat tulee jättää tiloihin, koska niissä on siivous joka käytön jälkeen ja roska-astioiden tyhjennys kuuluu siihen. Olemme nyt lisännyt saunatilaan sekä tarkastaneet ohjeet ja päivittänyt ne. Hienoa kun saamme palautetta ja käyttäjä kokemuksia, niin voimme parantaa saunan viihtyvyyttä. Hyvää uuden vuoden jatkoa. T. Tukkutorin tiimi

 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
11
09/2018

Hyvä perussauna, Teurastamon palvelut lähellä.


Palaute annettu 11.9.2018 10:23:27.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteestanne ja mukava kun viihdyitte. Hyvää syksyn jatkoa. T. Tukkutori tiimi

 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
5
-
03/2018

Toimivat puitteet noin 15 hengelle.


Palaute annettu 24.3.2018 10:32:52.

Tilan vastaus:.
Hei, kiitos palautteestanne. Mukava kun mahduitte ja viihdyitte saunatilassa. Meidän mitoitus 10 - 12 henkilölle perustuu tilavuuteen ja ilman vaihtoon. Jos tilassa on liikaa ihmisiä ei painovoimainen ilmanvaihto riitä. Kesällä on mukavampaa kun voi olla myös pihalla. Tervetuloa uudelleen saunomaan. Mukavaa kesän jatkoa T. Tukkutorin tiimi

 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
3
Siisteys
4
14
12/2017

Saunatilat olivat pitkälti sellaiset kuin oletinkin. Ei mitään liian hienoa mutta ihan hyvät löylyt.
Saunatilaan löytäminen oli suurin ongelmista. Muuten kelpo sauna abaut ~12 hengelle.


Palaute annettu 4.12.2017 10:14:03 nimellä Timo K.

Tilan vastaus:.
Hei, kiitos palautteestanne ja mukava kun viihdyitte. Olemme halunneet pitää saunan Teurastamon henkisesti rosoisena ja perinteitä kunnioittavana tilana. Ensivuonna teemme pintaremonttia, jotta saunominen olisi mukaa ja tilat pysyisivät kunnossa. Hyvää joulua :) T. Tiina Suvanen, Tukkutori

 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
20
10/2017

Saunan käytettävyyttä hankaloittaa, että avain täytyy hakea erikseen ja sauna laittaa lämpeämään 2h ennen käyttöä. Itse saunatila oli siisti ja tunnelmallinen ja löylyt olivat hyvät.


Palaute annettu 30.10.2017 21:01:14.

Tilan vastaus:.
Hei, kiitos palautteestanne. Olemme ensivuonna remontoimassa saunaa ja silloin myös tuo vanhanaikainen kello muutetaan. Tästä on tullut paljon palautetta ja koska meidän määrärahat ovat kiven alla, niin olemme joutuneet venyttämään remottia. Nyt on siis vielä mahdollisuus saunoa retro meinigillä :) Hyvää syksyn jatkoa ja tervetuloa uudelleen. T. Tiina Suvanen, Tukkutori

 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
12
10/2017

Sopivan kokoiset tilat reilun 10 hengen seurueellle. Kaikki toimi hyvin ja löylyt olivat hyvät!


Palaute annettu 9.10.2017 21:58:06.

Tilan vastaus:.
Hei, kiitos palautteestanne. Mukavaa kun kaikki osui nappiin. Tervetuloa uudelleen. Ystävällisin terveisin Tiina Suvanen, Tukkutori

 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
14
09/2017

Puitteet ja järjestelyt riittävät hintaan nähden. Ei mikään viihtyisyyden tyyssija, mutta täyttää hyvin tarkoituksensa, paitsi löylyn osalta, jossa kiuas liian köykäinen tilaan nähden.


Palaute annettu 2.10.2017 22:58:09 nimellä Misha Koivunen.

Tilan vastaus:.
Hei, kiitos palautteestanne. Saunaan on tulossa remontti ja samalla huomioimme tämän teidän esittämän kommenttinne. Tulevaisuudessa toivottavasti kiuas on "Heti valmis", niin saunominen sujuu mukavammin. Valitettavasti vain nämä remontit ei aina onnistu heti, kun emme saa nopealla tahdilla rahoituksia järjestettyä. Koko taloon on tulossa putkiremontti tulevaisuudessa ja silloin uusitaan saunan vesipisteet. Tervetuloa uudelleen, kun sauna on uusittu. Nyt vielä saa nauttia historian havinasta. Ystävällisin terveisin Tiina Suvanen, Tukkutori

 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
2
Varustelu
2
Siisteys
3
-
09/2017

Muuten puitteet kivalle saunaillalle olivat kunnossa, mutta jääkaappi oli tehoton, eikä sitä saanut kylmemmälle säädettyä.

Kävin hakemassa avaimen edellisenä päivänä ja palautin samaan paikkaan seuraavana arkipäivänä, mutta ilmeisesti avaimen olisi voinut myös jättää tilassa olevaan postilaatikkoon. Tästä ei kuitenkaan muistettu ohjeistaa, joten vein avaimen ilmeisesti turhaan sitten Tukkutorin palvelupisteelle.


Palaute annettu 11.9.2017 14:43:14.

Tilan vastaus:.
Hei, kiitos palautteestani ja pahoittelut kun teillä oli ongelmia. Jääkaappi on menossa vaihtoon, kun emme saa sitä viileämmäksi. Hieman nyt kestää kun uuden saaminen ei ole ihan nopeaa toimintaa. Palautuslaatikko saatiin viimeviikolla ja emme ehtineet ohjeistusta saada riittävän nopeasti. Pahoittelen tätä ja kiitos kun palautitte tänne meidän toimistolle. Se on edelleen mahdollista, mutta kyllä varmasti helpottaa kaikkien työtä jos avaimet jätetään postilaatikkoon. Hyvää syksyn jatkoa. Ystävällisin terveisin Tiina Suvanen

 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
12
04/2017

Tila oli ihan käypä meidän 12-hengen porukalle. Ainut mitä jäimme kaipaamaan oli hieman järeämmät musiikkivälineet ja kenties TV.


Palaute annettu 25.4.2017 06:52:04.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteestanne. Olemme tämän huomioineet ja yritämme järjestää uuden musiikkisoittimen. Laitan meidän keihtysohjelmaan TV:n. Hyvää syksyn odotusta.

 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
2
Varustelu
4
Siisteys
4
14
02/2017

-


Palaute annettu 19.2.2017 13:07:05.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 3
<< Edellinen 1 | 2 | 3

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 12 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Helsingin kaupunki
Tilan osoite Työpajankatu 2a, R5 C
00580 Helsinki

Sijainti kartalla