Palvelut:    SaunaOnline.fi   |   Kokoustila.fi   |   TalonSauna.fiSaunaOnlinen asiakasetu: Jatkot Apollossa!Apollo Nightclub Turku

SaunaOnlinen yhteistyökumppani Apollo Turku tarjoaa SaunaOnlinen asiakkaille etuna ilmaisen sisäänpääsyn jatkoille Turun suosituimpaan yökerhoon Apollo Turkuun. Oman tilaisuutenne jälkeen Apollossa kaupungin parhaat bileet jatkuvat aina aamuyön tunneille saakka.

Edun sisältö

Etu sisältää ilmaisen sisäänpääsyn Apollo Turku -yökerhoon koko seurueelle samana päivänä, jolle SaunaOnline-varaus on tehty, kun sisäänkäynti yökerhoon tapahtuu klo 24:ään mennessä (poislukien erikoisillat, tarkista erikoisillat osoitteesta www.apolloturku.fi). Etu on voimassa vain yökerhon aukioloaikojen ja ikärajojen puitteissa seuraavasti:

Apollo Turku
Humalistonkatu 6, Turku
Aukioloajat: Pe-La klo 22-04
Ikäraja: K-22

Edun lunastaminen

Etuun ovat automaattisesti oikeutettuja yökerhojen aukioloaikojen ja ikärajojen puitteissa kaikki SaunaOnline-palvelussa varauksen tehneet asiakkaat, kun varaus on tehty Turun-seudulla (Turku, Naantali, Kaarina ja Masku) sijaitsevaan sauna-, kokous- tai juhlatilaan. Ohjeet edun lunastamiseen ovat varausvahvistuksen mukana. Varausvahvistuksessa saat myös yhteyshenkilön, jos haluat varata yökerhosta pöydän seurueellesi.

» Tutustu Turun seudun tilatarjontaan

SAUNAONLINE LYHYESTI

SaunaOnline on sauna- ja kokoustilojen online-varauspalvelu, jossa näet reaaliaikaisesti tilojen varaustilanteet ja hinnat, ja voit varata tilan kokousta, illanviettoa tai muuta tapahtumaa varten nopeasti ja vaivattomasti 24/7.

SaunaOnline

ASIAKASPALVELU

p. 0600 15705 (*
asiakaspalvelu@saunaonline.fi
Arkisin klo 8-18

*) Puhelun hinta 1,98 €/min + pvm.
Jonotus on maksuton.


» Anna palautetta

MUUTA

» Tietoa palvelusta
» Yhteystiedot
» Rekisteriseloste
» Saunatilojen omistajat
» Saunatilojen hallintapaneeli


Nordic Online Reservations Group Oy

© Nordic Online Reservations Group Oy 2014-2021

SAUNAONLINE.FI SISÄPIIRI

Liity sähköpostilistallemme ja kuulet ensimmäisenä huipputarjouksista