SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt

Palvelumme sauna- ja kokoustilojen omistajille ja jälleenvuokraajille

SaunaOnline-palvelun lähtökohtana on alusta saakka ollut sekä sauna-, kokous- ja juhlatilojen omistajien että loppuasiakkaiden tarpeet. Tällä sivulla kerromme tiiviisti palvelumme ominaisuuksista ja hyödyistä tilojen omistajille. Jos olet tilan omistaja, ole meihin yhteydessä suoraan, niin esittelemme tarkemmin järjestelmän toimintoja ja kerromme käytännön asioista, kuten käyttöönotosta ja hinnoittelumallistamme.

Avaimet käteen -palvelumme keskeiset hyödyt tilojen omistajille

1. Saat käyttöön modernin tilojen varaustenhallintajärjestelmän ilman suuria alkuinvestointeja ja nopeasti. Parhaimmillaan varaustenhallintajärjestelmä ja online-varaus on otettu käyttöön asiakkaallamme vielä saman päivän aikana!
2. Saat nettisivuillesi reaaliaikaisen varauskalenterin ja voit tarjota asiakkaillesi 24/7-periaatteella toimivan online-varausmahdollisuuden. Jo tämä lisää myyntiä ja laskee asiakkaiden kynnystä varauksen tekemiseen.
3. Saat lisämyyntiä ja uusia asiakkaita SaunaOnline.fi-varauspalvelun kautta, jota mainostamme aktiivisesti eri medioissa. Palvelussa vierailee kuukausittain yli 30 000 potentiaalista asiakasta - niin yrityksiä, yhdistyksiä kuin yksityishenkilöitäkin. Kauttamme tulevista varauksista noin 70 % on yritysten tekemiä tilavarauksia.
4. Säästät kuluja ja aikaa sekä vähennät turhaa byrokratiaa automatisoidun varausprosessin ja maksuliikenteen, viestintätyökalujen, kirjanpitoraporttien ja muiden järjestelmän työkalujen ansiosta.
5. Kuvaamme tilastasi huippumodernilla 3D-kameralla virtuaaliesittelyn, jolloin asiakkaat pääsevät tutustumaan tilaan kotisohvalta käsin ilman tarvetta erillisille tutustumisille paikan päällä.

Me emme myy näkyvyyttä, vaan euroissa mitattavia konkreettisia tuloksia. Hinnoittelumallimme on riskitön ja palvelun käyttöönotto on nopeaa ja toimii avaimet käteen -periaatteella.

Edellä mainittujen hyötyjen lisäksi järjestelmämme sisältää useita hyödyllisiä työkaluja esimerkiksi hinnoittelun hallintaan, lisäpalvelujen myyntiin ja asiakasviestintään. Online-varauksessa asiakkaat voivat maksaa saunatilan vuokran verkkopankissa, luottokortilla, ulkoisen rahoitusyhtiön tarjoamalla osamaksulla tai halutessasi myös perinteisellä laskulla. Myös varauksen vastaanottaminen on työntekijöillenne vaivatonta - ilmoitukset uusista varauksista tulevat tekstiviestillä ja sähköpostilla. Luonnollisesti kaikki varaukset arkistoituvat myös järjestelmään.

Järjestelmämme skaalautuu hyvin erilaisten yritysten tarpeisiin olipa vuokratiloja sitten yksi tai kymmeniä.

Ole suoraan yhteydessä tai jätä yhteydenottopyyntö ja esittelemme sinulle palvelua tarkemmin. Luomme sinulle myös kokeilutunnukset, joten pääset kokeilemaan järjestelmää ennen lopullista liittymispäätöstä. Yhteydenottopyyntöihin pyrimme vastaamaan yhden arkipäivän sisällä.

Ota yhteyttä

Myynti Tuomas Takkula
Toimitusjohtaja
+358 40 659 5924
tuomas.takkula@saunaonline.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilön nimi*
Yrityksen tai tilan nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite
Paras aika tavoitella
(esim. kellonaika ja päivä)
Vapaa viesti
*) Pakollinen tieto

Esimerkkejä varaustenhallintajärjestelmän ominaisuuksista

Esimerkki 1: Saunatilan varauskalenterinäkymäEsimerkki 2: Tarkastele yksittäisen varauksen tietojaEsimerkki 3: Monipuoliset työkalut hinnoitteluunEsimerkki 4: Automaattinen maksuliikenne ja kirjanpitoraportitEsimerkki 5: Voit myydä varauksen yhteydessä myös lisäpalveluja