SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Saunatilan varaaminen SaunaOnlinessa on helppoa, nopeaa ja turvallista!

Timo Jutila

"Kymmeniä saunailtoja järjestäneenä, tärkeintä minulle on, että puitteet ovat kunnossa ja että saunatilan varaaminen on helppoa. Sen vuoksi varaan saunatilat SaunaOnlinesta. Se on muutamalla klikkauksella homma hoidettu."

- Timo Jutila

SaunaOnline tarjoaa ainoana Suomessa reaaliaikaisen sauna- ja kokoustilojen online-varauspalvelun, jossa on mukana jo yli 200 sauna-, kokous- ja juhlatilaa sekä erikoiskohdetta eri puolilta Suomea. Palvelumme tavoitteena on tehdä vapaana olevan sauna- ja kokoustilan löytäminen ja varaaminen mahdollisimman helpoksi ilman turhauttavia ja aikaa vieviä varauskyselyjä, puheluja, sähköposteja tai tarjouspyyntöjä. Jo tuhannet suomalaiset ovat viettäneet onnistuneen saunaillan SaunaOnlinen kautta varatussa saunatilassa!

Palvelun omistaa Nordic Online Reservations Group Oy, joka on online-varausjärjestelmiin keskittynyt suomalainen yritys. Teemme jatkuvaa tiivistä yhteistyötä järjestelmässä mukana olevien tilojen kanssa, jotta voimme tarjota palvelun käyttäjille parhaan mahdollisen online-varauspalvelun.

1. Saunatilan haku

Kun haluat löytää tiettynä päivänä alueellasi vapaana olevan saunatilan, kannattaa käyttää vapaana olevan saunatilan hakua. Hakutulos näyttää sinulle kaikki kyseisenä päivänä järjestelmässä vapaana olevat tilat. Hakutulossivulla voit lisäksi rajata tuloksia eri kriteerien perusteella.

Jos et ole juuri nyt etsimässä saunatilaa tietylle päivälle, voit myös selata kaikkia alueellasi olevia saunatiloja tai käyttää karttahakua.

Tilan esittelysivulta löydät tarkempia tietoja tilan varustelusta, henkilökapasiteetista ja muista puitteista. Esittelysivulla on myös kuvia tilasta sekä varauskalenteri, josta näet tilan varaustilanteen eri päivinä.2. Vuokrahinnan määräytyminen

Tilojen vuokrahinnat vaihtelevat tyypillisesti päivän ja kellonajan mukaan. Hakulistauksessa näkyvä tilan alkaen-hinta on tilan edullisimman päivän mukaan laskettu hinta. Yleensä arkipäivät ovat viikonloppuja (pe-la) edullisempia. Lisäksi arkipyhinä ja sesonkeina (esim. pikkujoulu) saattaa olla poikkeavia hinnoitteluja.

Näet valitsemasi tilan hintatiedot tiettynä päivänä, kun olet valinnut tilan varauskalenterista päivämäärän ja olet aloittamassa Online-varauksen tekoa. Hinnoitteluperiaatteissa on eri tilojen välillä eroja: osassa saunavuorot ja niiden hinnat ovat kiinteitä, kun taas osaa vuokrataan tuntiperusteisesti. Lisäksi tiloissa voi olla kiinteä maksimihinta koko päivän varauksille ja erillinen hinta myöhäisille lisätunneille.

Kun olet syöttänyt haluamasi alku- ja päättymisajan, järjestelmä laskee automaattisesti valitsemasi ajankohdan vuokrahinnan huomioiden myös kaikki mahdolliset alennukset. Laskettu vuokrahinta on tilavuokran lopullinen kokonaishinta, eli siihen ei lisätä myöhemmässä vaiheessa palvelumaksuja tms.

3. Lisäpalvelut

Suurin osa tiloista tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden tilata varauksen yhteydessä lisäpalveluja, kuten ruokatarjoiluja. Lisäpalvelujen saatavuus voi riippua valitsemastasi päivästä. Varaussivulla näet kaikki lisäpalvelut, jotka ovat saatavilla valitsemanasi ajankohtana. Jos yhtään lisäpalvelua ei ole saatavilla, varaus siirtyy automaattisesti seuraavaan vaiheeseen.

4. Yhteystietojen syöttäminen

Yhteystiedot syötetään viimeisellä sivulla ennen maksuvaihtoehdon valintaa. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Jos varaaja on yritys, tulee tietoihin antaa myös yrityksen Y-tunnus.

5. Maksaminen

Kun olet siirtynyt maksusivulle, näet vielä yhteenvedon varauksestasi. Voit vielä tässä vaiheessa peruuttaa varauksen "Peru varaus"-painikkeella. Lisäksi jos et vahvista varausta 30 minuutin sisällä, varaus peruuntuu automaattisesti.

Varaus vahvistetaan valitsemalla maksutapa. Hyväksytyt maksutavat näet koko varausprosessin ajan sivun vasemmassa reunassa. Kaikki tilat tarjoavat maksuvaihtoehtoina vähintään verkkopankkimaksun, yleisimmät luottokortit (Visa, Visa Electron ja MasterCard) ja laskun, josta vastaa laskutuskumppanimme Jousto. Jousto-laskuun lisätään laskutusmaksu 4,90 €. Verkkopankissa ja luottokortilla maksat varauksen ilman lisäkuluja. Lisäksi osa tiloista tarjoaa yritysasiakkaille tavallisen laskun, jolloin tilan omistaja lähettää varauksesta erillisen laskun.

Verkkomaksu tapahtuu turvallisesti maksupalveluntarjoajana toimivan Checkout Finland Oy:n (osa OP-Pohjola-ryhmää) järjestelmän kautta. Maksun aikana käytössä on salattu SSL-yhteys.

Verkossa maksettu varaus vahvistuu aina lopullisesti välittömästi, kun maksu on suoritettu loppuun. Mikäli maksu keskeytyy, myös varaus peruuntuu. Mikäli yritysasiakas on valinnut maksutavaksi tavallisen laskun, järjestelmään syntyy alustava varaus ja varaus vahvistuu lopullisesti vasta kun tilan omistaja on tarkistanut varaajan luotto yms. tiedot.

6. Varaus on valmis

SaunaOnline on reaaliaikainen varausjärjestelmä ja varaustiedot ovat aina ajan tasalla. Kun olet tehnyt varauksen, tila on automaattisesti varattuna sinulle ja voit huoletta jatkaa tilaisuuden suunnittelua muilta osin.

Maksun jälkeen saat sähköpostitse kuitin maksusta sekä varausvahvistuksen, jossa on myös tarvittavat ohjeet tilaisuuteesi liittyen (esim. ovien avaus ja muut mahdolliset ohjeet). Varausvahvistuksesta löydät myös tilan omistajan yhteystiedot, jos sinulla tulee kysymyksiä tilaan liittyen. Myös SaunaOnlinen asiakaspalvelu on aina saatavilla, jos sinulla herää kysymyksiä varaukseen liittyen.

Jäikö vielä kysymyksiä?

Mikäli sinulla on kysyttävää tai ongelmia varauksen tekemisessä, autamme mielellämme. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme.