Palvelut:    SaunaOnline.fi   |   Kokoustila.fi   |   TalonSauna.fi

TILOJEN OMISTAJAT

Kirjaudu hallintapaneeliin


Muista minut
Oletko sauna- tai kokoustilan omistaja tai jälleenvuokraaja?


Jos vastauksesi on kyllä,
olet saapunut oikeaan paikkaan.


Esimerkkejä varaustenhallintajärjestelmän ominaisuuksista

Esimerkki 1: Saunatilan varauskalenterinäkymä.


Esimerkki 2: Tarkastele yksittäisen varauksen tietoja.


Esimerkki 3: Monipuoliset työkalut hinnoitteluun.


Esimerkki 4: Automaattinen maksuliikenne ja kirjanpitoraportit.


Esimerkki 5: Voit myydä varauksen yhteydessä myös lisäpalveluja.


Palvelumme sauna- ja kokoustilojen omistajille ja jälleenvuokraajille

SaunaOnline-palvelun lähtökohtana on alusta saakka ollut sekä sauna- ja kokoustilojen omistajien että loppuasiakkaiden tarpeet. Tällä sivulla kerromme tiiviisti palvelumme ominaisuuksista ja hyödyistä saunatilojen omistajille. Jos olet tilan omistaja, ole meihin yhteydessä suoraan, niin esittelemme tarkemmin järjestelmän toimintoja ja kerromme käytännön asioista, kuten käyttöönotosta ja hinnoittelumallistamme.

"Avaimet käteen"-palvelumme keskeiset hyödyt tilojen omistajille

1. Saat käyttöön modernin tilojen varaustenhallintajärjestelmän ilman alkuinvestointeja ja nopeasti. Parhaimmillaan varaustenhallintajärjestelmä ja online-varaus on otettu käyttöön asiakkaallamme vielä saman päivän aikana!
2. Saat nettisivuillesi reaaliaikaisen varauskalenterin ja voit tarjota asiakkaillesi 24/7-periaatteella toimivan online-varausmahdollisuuden. Jo tämä lisää myyntiä ja laskee asiakkaiden kynnystä varauksen tekemiseen.
3. Saat lisämyyntiä ja uusia asiakkaita SaunaOnline.fi-varausportaalimme kautta, jota mainostamme aktiivisesti eri medioissa. Varausportaalimme asiakaskantaan voi tehdä myös erilaisia kohdistettuja kampanjoita.
4. Säästät kuluja ja aikaa sekä vähennät turhaa byrokratiaa automatisoidun varausprosessin ja maksuliikenteen, viestintätyökalujen, kirjanpitoraporttien ja muiden järjestelmän työkalujen ansiosta.

Me emme myy näkyvyyttä, vaan euroissa mitattavia konkreettisia tuloksia. Hinnoittelumallimme on riskitön, eikä alkuinvestointeja tarvita. Palvelun käyttöönotto on nopeaa ja toimii "avaimet käteen"-periaatteella. Lisäksi SaunaOnlinen tukipalvelut ovat aina tarvittaessa käytettävissä ilman lisäkustannuksia.

Edellä mainittujen hyötyjen lisäksi järjestelmämme sisältää useita hyödyllisiä työkaluja esimerkiksi hinnoittelun hallintaan, lisäpalvelujen myyntiin ja asiakasviestintään. Online-varauksessa asiakkaat voivat maksaa saunatilan vuokran verkkopankissa, luottokortilla, ulkoisen rahoitusyhtiön tarjoamalla osamaksulla tai halutessasi myös perinteisellä laskulla. Myös varauksen vastaanottaminen on työntekijöillenne vaivatonta - ilmoitukset uusista varauksista tulevat tekstiviestillä ja sähköpostilla. Luonnollisesti kaikki varaukset arkistoituvat myös järjestelmään.

Järjestelmämme skaalautuu hyvin erilaisten yritysten tarpeisiin olipa vuokratiloja sitten yksi tai kymmeniä.

Ole suoraan yhteydessä tai jätä yhteydenottopyyntö ja esittelemme sinulle palvelua tarkemmin. Luomme sinulle myös kokeilutunnukset, joten pääset kokeilemaan järjestelmää ennen lopullista liittymispäätöstä. Yhteydenottopyyntöihin pyrimme vastaamaan yhden arkipäivän sisällä.

Ota yhteyttä

Myynti Tuomas Takkula
Myyntijohtaja
+358 40 659 5924
tuomas.takkula@saunaonline.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilön nimi*
Yrityksen tai saunatilan nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite
Paras aika tavoitella
(esim. kellonaika ja päivä)
Vapaa viesti
*) Pakollinen tieto


SAUNAONLINE LYHYESTI

SaunaOnline on sauna- ja kokoustilojen online-varauspalvelu, jossa näet reaaliaikaisesti tilojen varaustilanteet ja hinnat, ja voit varata tilan kokousta, illanviettoa tai muuta tapahtumaa varten nopeasti ja vaivattomasti 24/7.

SaunaOnline

ASIAKASPALVELU

p. 0600 15705 (*
asiakaspalvelu@saunaonline.fi
Arkisin klo 8-18

*) Puhelun hinta 1,98 €/min + pvm.
Jonotus on maksuton.


» Anna palautetta

MUUTA

» Tietoa palvelusta
» Yhteystiedot
» Rekisteriseloste
» Saunatilojen omistajat
» Saunatilojen hallintapaneeli


Nordic Online Reservations Group Oy

© Nordic Online Reservations Group Oy 2014-2017

SAUNAONLINE.FI SISÄPIIRI

Liity sähköpostilistallemme ja kuulet ensimmäisenä huipputarjouksista