SaunaOnline Taloyhtiö
 

Härkätien Saunabussi

  • Hernehuhdantie 311, 31340 Tammela

Järjestä elämyksellinen ja riehakas saunailta tyylikkäästi saunabussissa. Saunabussin keskuspaikkana on Tammela, mutta bussi kulkee tarvittaessa minne päin Suomea tahansa!

12-metriseen Volvon turistibussiin on rakennettu ns. sight-seeing saunaosasto max.16 henkilölle bussin takaosaan. Saunan lämmittää Kastorin puulämmitteinen kiuas, jonka ympärillä lauteet kiertävät.

Matka taittuu löylyjä nautiskellen, maisemia ihaillen ja yhtä uutta saunaelämystä kokien. Reittisuunnittelussa otetaan asiakas huomioon taukopaikkoja varatessa niin uima- ja avantopaikoista aina terasseihin ja pubeihin saakka. 

Saunabussin väliosassa on vilpolatila ja etuosassa max 16 henkilölle pöydät ja kunnon matkustusistuimet pitempääkin matkaa varten. Perushintaan sisältyy reittisuunnittelu, löylymakkarat, jalkineet, pyyhkeet ja kylpytakit huurteiselle tai muuten vaan yleiselle paikalle poikkeamista varten. Bussin varusteluun sisältyy myös cd-soitin, wc, koivuntuoksu sekä saunaisännän ja emännän palvelut.

Huomioitavia asioita:

  • Bussin kotipaikka on Tammela, mutta se on tilattavissa mihin päin Suomea tahansa. Huomioithan kotipaikan varausta tehdessäsi, sillä siirtoajot tehdään varausajan puitteissa. Siirtoajon kesto esim. Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun on kuhunkin n. 1,5 h Tammelasta .
  • Online-varauksen kesto on maksimissaan 1 vrk. Pidemmistä vuokra-ajoista (erityisesti, jos bussi ajetaan kauas kotipaikasta) voit sopia suoraan vuokraajan kanssa.
  • Online-varauksen yhteydessä maksettavan perusvuokran lisäksi laskutetaan jälkikäteen toteuman mukaan siirroista aiheutuneet polttoainekulut (n. 40 l / 100 km) ja asiakkaiden kanssa ajetuista kilometreistä 1,5 € / km (+alv 24 %).
  • Saunabussin pakkasraja on -10 C. Tämän vuoksi online-varausta ei voi tehdä tammi-maaliskuulle. Saunabussi on kuitenkin vuokrattavissa myös tällöin peruuntumisriskillä. Tammi-maaliskuun varauksista voit sopia suoraan vuokraajan kanssa.

Olemme aina online-varauksen tehneeseen yhteydessä käytännön järjestelyiden (lähtöpaikka, reitti yms.) osalta.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
pubi- tai terassivierailu
vierailu saunaolusilla jossakin pubissa tai terassilla kylpytakeissa.
6,20 €/kpl
saunabussimenu
saunabussimenuu järjestetään saunomisen lomassa bussissa tai junaillaan jokin ruokailupaikan kanssa yhteustyössä, sisältö sovitaan asiakkaan kanssa
22,80 €/kpl
vierailupaketti kylpylään
vierailu kylpylässä, turku, Tampere, forssa, karjalohja tai jokin muu liittyen matkaan.
31,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 16 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Härkätien Elämysporras Oy
Tilan osoite Hernehuhdantie 311
31340 Tammela

Sijainti kartalla