Dive Finland Club

  • Kivimiehentie 2, 02150 Espoo

Sukelluskouluttajien käytössä olevat ainutlaatuiset sauna- ja baaritilat nyt varattavissa SaunaOnlinen kautta myös suurelle yleisölle!

Tila koostuu oleskelu/baarihuoneesta sekä suuresta sauna- ja allasosastosta. Tilan tekee uniikiksi mykistävän kokoinen uima-allas, jolla on syvyyttä lähes yhtä paljon kuin pituutta! 9 metriä pitkään ja jopa 6 metriä syvään altaaseen hypätessä ei tarvitse pelätä, että jalat osuvat heti pohjaan. Tämä täytyy kokea! Myös isoon saunaan mahtuu kerralla vaikka koko joukkue!

Erinomaisesti varustellussa baaritilassa on kylmälaitteet sekä ammattitason äänentoistolaitteet, joihin voidaan liittää oma soitin (aux). Baarin erikoisuutena Jägerin ystäville löytyy oma Jäger-kone. Jäger itsessään ei sisälly vuokraan, eli omat juomat ja tarjoilut saa tuoda mukana. 

Saunaillan yhteyteen on myös mahdollista järjestää alkuaktiviteetiksi Dive Finland Clubin järjestämä laitesukelluskokeilu (huom: alkoholin nauttiminen ennen sukellusta on kielletty). Tämä on erinomainen aktiviteettimahdollisuus esimerkiksi tiimipäivään tai polttareihin. Katso tarkemmat tiedot lisäpalveluista. 

Tervetuloa viihtymään ja viettämään unohtumaton saunailta!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Sukelluskokeilu max 2 henkilöä
Laitesukelluskokeilu sukelluskouluttajan ohjauksella. Kesto n. 2,5h.
99,00 €/kpl
Sukelluskokeilu max 4 henkilöä
Laitesukelluskokeilu sukelluskouluttajan ohjauksella. Kesto n. 2,5h.
187,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Dive Finland Oy
Tilan osoite Kivimiehentie 2
02150 Espoo
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla