Lemmenhotellin Sauna

  • Itälahdenkatu 18D, 00210 Helsinki

Rennon boheemit sauna- ja biletilat Lemmenhotellin kellarissa! Yläkerrassa sijaitsee Lemmenhotellin bändihotelli eli illanvietossa ei tarvitse välttää desibelejä! Tilat soveltuvat yläkerran bändihotellin takia parhaiten tapahtumiin joissa ei ole vaatimuksena täydellinen hiljaisuus. Meillä voit laulaa SingStaria, soittaa GuitarHeroa tai pelata muita PlayStation3 pelejä. Tilasta löytyy mm. piano, lautapelejä, naamiaisasuja, musavehkeet ja diskovalot! 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
2,48 €/kpl
Loppusiivous
124,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 40 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Lemmenhotelli Oy
Tilan osoite Itälahdenkatu 18D
00210 Helsinki

Sijainti kartalla