SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Bistro Kirkkopuiston Saunakabinetti

  • Kauppakatu 16, 40100 Jyväskylä

BISTRO KIRKKOPUISTON SAUNAKABINETTI

Bistro Kirkkopuiston saunakabinetti koostuu tunnelmallisesta saunasta, sekä tyylikkäästä oleskelutilasta. Paraatipaikalla sijaitsevan Bistron sauna sopii niin kaveriporukoille, urheilujoukkueille ja yrityksille. Jopa 25 hengen illanviettoon tai kokouspäivään sopiva saunakabinetti on varusteltu modernilla kokoustekniikalla. Näyttävän tummanpuhuville lauteille mahtuu kerralla noin 15 löylyttelijää.

Illanvieton Bistron saunalla kruunaa herkulliset ja monipuoliset saunamenut. Keittiömestarimme suunnittelemat mutkattomat menukokonaisuudet tarjoillaan saunakabinetissa buffet- tyyliin. Illallinen onnistuu erinomaisesti myös ravintolasalissa - varaathan pöytäsi etukäteen. 

Saunan juomakaapista löytyy monipuolisesti alkoholittomia ja alkoholillisia virvoitusjuomia, jotka veloitetaan kulutuksen mukaan. Saunailtaa varten on mahdollista tilata myös esimerkiksi viiniä pulloittain. Saunatilamme ovat anniskelualuetta, joten omien juomien mukana tuominen ei ole sallittua. Menut tarjoillaan saunalle minimissään 10 hengelle, alle 10 hengen seurueille tarjoilut sovitaan erikseen. Olethan yhteydessä tarjoiluista etukäteen. 

Saunajuomahinnasto:

Kukko Lager 4,7% Gluteeniton        0,33l / 4,50€
Kukko Pils 5,5% Gluteeniton              0,33l / 5,00€
Kukko IPA 5,5% Gluteeniton        0,33l / 5,00€
Alkoholiton: Kukko Pils ja IPA 0,3% Gluteeniton         0,33l / 4,50€

Happy Joe Dry Apple 4,7%        0,33l / 6,00€
Happy Joe Crispy Pear 4,7%        0,33l / 6,00€
Alkoholiton: Yesyes Apple 0,3%, Saimaa Brewing Co.    0,33l / 4,50€

Original Long Drink 5,5%          0,33l / 6,00€
Original Long Drink Orange 5,5%      0,33l / 6,00€
Original Long Drink Cranberry 5,5%      0,33l / 6,00€

Naku Mango-Passion 4,5%          0,33l / 6,00€
Naku Lemon Sour 4,5%          0,33l / 6,00€
Naku Mansikka-Lime 4,5%          0,33l / 6,00€
Naku  Apple Sour 4,5%          0,33l / 6,00€

Limpparit          0,33l / 3,00€
Kivennäisvedet          0,33l / 3,50€

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Saunamenu Runsas
Saunamenu Runsas - tarjoillaan buffet-tyylisenä saunatilaan

Vihersalaattia, vinegretteä
Kurpitsa-, vuohenjuusto-, rucola-salaatti
Katkarapu-Ceasarsalaatti
Hiillostettua lohta ja tilliä
Paahdettua kananpoikaa, chilimajoneesia ja granaattiomenaa
Talon leipää & voita

Yön yli hautunutta karitsaa, sitruunakastiketta ja punajuurta

Talon makea piirakka
58,14 €/hlö
Saunamenu Rehti
Saunamenu Rehti - tarjoillaan buffet-tyylisenä saunatilaan

Vihersalaattia, vinegretteä
Tomaatti-mozzarellasalaattia
Katkarapu Skågen (sis. kananmunaa)
Savustettua lohta & mummonkurkkua
Ilmakuivattua kinkkua & melonia
Kukkakaali-, rucola- & granaattiomena- salaatti
Talon leipää & voita

Talon makea piirakka
42,18 €/hlö
Saunamenu Raikas
Saunamenu Raikas - tarjoillaan buffet-tyylisenä saunatilaan

Vihersalaattia, vinegretteä
Kana-Caesar- salaattia
Punajuuri-vuohenjuustosalaattia
Kapris-perunasalaattia
Talon leipää & voita

Talon makea piirakka
31,92 €/hlö

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen Yöpuu Yhtiön myyntipalvelun kanssa ja niistä veloitetaan erillinen maksu (100€ per tunti).

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä. Tilan varaaja on vastuussa tilaisuuden sujuvuudesta ja mahdollisesti aiheutuneista vahingoista. Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.

2. PERUUTUS
Saunavaraus ilman tarjoiluja on peruutettavissa veloituksetta 48 tuntia ennen varauksen alkamisajankohtaa. Saunavaraus tarjoiluilla (ruokailu) on peruutettavissa veloituksetta 5 vuorokautta ennen varauksen alkamisajankohtaa. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin, emme palauta vuokrahintaa. Asiakkaan tekemä varaus on sitova.

3. JUOMAT SAUNATILASSA
Tila on anniskelualuetta ja omien juomien tuonti tilaan on anniskelulain nojalla ehdottomasti kielletty. Jos havaitsemme tilassa omia juomia, laskutamme tilaajalta 200€ maksun jälkikäteen. Saunatilan jääkaapit on täytettynä erilaisilla juomilla, hinnat alkaen 4,50€/0,33cl, ja sisältö on vapaasti käytettävissä. Saunatilalta löytyy laput, joihin merkataan kulutus. Juomien maksu tapahtuu paikan päällä tai etukäteen sovittuna laskulla jälkikäteen. Huomioittehan, että tilaaja on lopullisessa vastuussa siitä, että kulutetut juomat tulevat maksettua. Tilaisuuden päätyttyä henkilökunta tarkastaa kulutetut juomat, ja jos juomia on jäänyt maksamatta, veloitamme nämä tilaajalta.

4. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.

5. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu. Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Tupakointi onnistuu terassilla, kysythän lisäohjeita saapuessasi.


6. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen myynti@yopuuyhtio.fi tai puhelimitse numeroon 014-333 911. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 25 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Yöpuu Yhtiö Oy
Tilan osoite Kauppakatu 16
40100 Jyväskylä

Sijainti kartalla