Ravintola Hox Sauna ja kabinetti

  • Onkapannu 2, 40700 Jyväskylä

Jyväskylän keskustan tuntumassa sijaitseva Ravintola Hoxin Sauna tarjoaa hyvät puitteet noin 20 hengen rennoille kokouksille ja saunailloille.

Tila koostuu keittiöstä, oleskelu-/kokoustilasta ja saunaosastosta. Oleskelutilan varustukseen sisältyy screeni, johon voi liittää esimerkiksi oman tietokoneen. Keittiöstä löytyy myös kylmälaitteet juomille. Tilavaan saunaan mahtuu kerralla noin 10 saunojaa.

Ruoat tilaisuuteenne voit tilata Ravintola Hoxin keittiöstä. Tila ei ole anniskelualuetta, eli omien juomien tuonti on sallittua! Tilan vuokrahintaan sisältyy myös perussiivous.

Tervetuloa viihtymään!

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 22 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Ravintola Hox/ Hox Oy
Tilan osoite Onkapannu 2
40700 Jyväskylä

Sijainti kartalla