SaunaOnline Taloyhtiö
 

Kiekerönmaa

  • Kemijärventie 375, 93900 Kuusamo

Kiekerönmaan ylpeys Kuusamossa on valmis: Pohjolan paras sauna tarjoaa löylyt ja lämmöt jopa 20 saunojalle samanaikaisesti. Ideana ovat luksus ja komeat Kitkajärven maisemat. Kiukaan 2.895 kivikiloa kertovat puulämmitteisen saunan voimasta.

Saunan sydän on tietysti sen kiuas: Pohjolan paras sauna lämpiää Tulikiven uniikilla edustuskiukaalla. Alun perin savusaunaan suunnitellun kiukaan mallia on haettu Venäjältä. Kiekerönmaan versiossa siitä tuli kertalämmitteinen, varaava kiuas.

Kiukaan kupeita koristavat kuusamolaisen keraamikko Chris Whiten valaistut taideteokset. Valoisan saunan katto on koivupaneelia ja lauteet haapaa. Seinät on tehty piilukirveellä hakatusta hirrestä. Pesuhuoneessa esillä ovat Oraksen uusimmat hanamallit ja takkahuoneen sekä terassin kivipenkit lämpiävät myös talvella.

Saunan ja pukuhuoneiden väliin jää avara vilpola, jonka keskelle muurattu takka aukeaa neljään ilmansuuntaan. Saunan edustalla kylpijöitä kutsuvat Pro Pation poreallas ja palju, joista voi ihailla järvenselän toisella puolella kohoavia Konttaista ja Rukatunturia. Tunnelmaa saunatiloihin luodaan myös kauko-ohjattavilla ja rakenteisiin upotetuilla äänentoisto- ja valaistuslaitteilla.

Lisäpalveluina varattavissa koko Kiekerönmaa käyttöönne, silloin käytössänne on kaksi upeaa kotaa!

SAUNA JA KODAT

Kausi A, 6.10. – 7.5. Sauna 4 h, 15 hlöä ..........1650€

Sauna lisähenkilö ...............90€

Kodat 4 h, max. 30 hlöä ..1650€

Koko Kiekerönmaa 5 h ...2150€


Kausi B, 8.5. – 5.10. Sauna 4 h, 15 hlöä ..........1400€

Sauna lisähenkilö ...............90€

Kodat 4 h, max. 30 hlöä ..1200€

Koko Kiekerönmaa 5 h ...1900€

 

  • Pohjolan paras sauna
  • poreallas Jacuzzi sekä Skargards-kylpytynnyri
  • kaksi lämmintä kotaa 85m2
  • kaksi sisä wc –tilaa (toinen myös liikuntarajoitteisille)

Toisessa kodassa on myös mahdollisuus yöpyä ja toisessa nauttia illallisia.. Kodasta löytyy yksi parivuode (2hlö) ja laveri, johon mahtuu nukkumaan 6 henkilöä. Kodassa on myös kaksi pirtin pöytää.

Paikka on auki tilauksesta ja vastaamme mielellämme tarjouspyyntöihin. Toivomme että voimme toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi Kiekerönmaahan!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Illallinen (erillistarjous)
Illalliset ja tarjoilut tilattavissa etukäteen kaikkiin tilaisuuksiin. TARJOUS AINA ERIKSEEN !
0,00 €/kpl
Lisähenkilö yli 15hlö jälkeen
Yli 15 hlö.menevät saunojat veloitetaan 90 eur/hlö
Sisältää pyyhkeen ja kylpytakin.
90,02 €/hlö
Poroajelu( talvisin)
Poroajelut talvikautena, jokainen saa itse suorittaa poroajelun ajokoulutuksen jälkeen ja tämän jälkeen saa poroajokortin.
60,01 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Kiekerö Land Oy
Tilan osoite Kemijärventie 375
93900 Kuusamo

Sijainti kartalla