SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Realparkin Sauna

  • Realparkinkatu 4, 37570 Lempäälä

RealParkista on mahdollisuus vuokrata sauna- ja kokoustiloja niin pieniin, kuin isompiinkin tapahtumiin ja koulutuksiin.

Saunatilat

Kokoustilojen yhteydessä on laadukas edustussaunaosasto. Saunaosasto on kokonaisuudessaan 150m2, josta 75m2 on sauna- ja pukeutumistiloja. Saunan lämmitys on asiakkaan vastuulla, pukuhuoneessa on ohjaimen käyttöön selkeät ohjeet. Saunan lämmitys kestää noin 60 minuuttia. Pyyhkeet saatavilla lisäpalveluna.

Terassi

Sauna- ja kokoustiloista pääsee suurelle kalustetulle ja lasitetulle terassille.

Kokoustilat

Iso 75m2 kokoustila on mahdollista jakaa kahteen osaan. Jos tarve on yksittäiselle pienelle tilalle niin 15m2 neuvotteluhuone on itsessään varusteltu isolla 12 hengen pöydällä sekä suurella TV-näytöllä. Kokonaisuudessaan tiloihin mahtuu hyvin 35 henkeä. 

Lisäpalvelut

Online-varauksen yhteydessä lisämaksusta pyyhkeet sekä lisätunteja varaukseen.

Tarjoilu

Meillä omat juomat ja ruoat on sallittu! Kokoustiloissa ja saunatiloissa on omat laadukkaat keittiöt isoilla jääkaappipakastimilla ja mikroilla varusteltuna. Huom! Ei uunia eikä liesitasoa. Perusastiat löytyy noin 12 hengelle. Tiloissa on kahvinkeitin.

Tarjoilut voi myös tilata kätevästi suoraan tiloihin esim. alakerrassa sijaitsevasta Ninan Keittiöstä.

Erikoistoiveet sopimuksen mukaan, vastaamme mielellämme kysymyksiinne!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lisätunnit klo 01-03
Jos haluat jatkaa tilaisuutta klo 01 jälkeen valitse tästä
25,00 €/kpl
Pyyhevuokra
5,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Hintaan sisältyy normaali yleissiivous mutta mikäli tiloissa tarvitaan suurempaa siivousta niin varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.

Kiinteistön muiden wc- tilojen käyttäminen ja käytävätiloissa
oleskelu on saunan vuokraajilta kielletty. Mikäli muita tiloja kuin
saunatiloja joudutaan siivoamaan, veloitamme saunatilan
vuokraajalta 200€ siivousmaksun.


4. JÄRJESTYS

Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.
5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen mirva.tuohiniemi@wrent.fi tai tero.uusinoka@wrent.fi. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 35 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Realmachinery Oy
Tilan osoite Realparkinkatu 4
37570 Lempäälä

Sijainti kartalla