SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Sattulan Sauna

  • Sattulantie 75, 13720 Hattula

Sattulan-sauna sijaitsee noin 12minuutin ajomatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta ja se soveltuu niin saunailtaan kuin pienimuotoisten kokouksien sekä palavereiden pitopaikaksi. Tilassa on sauna, kaksi suihkua, pieni keittiö, iso näyttö, bluetooth kaiutin, mikroaaltouuni, uuni, liesi, kahvinkeitin, pukeutumistila. Istumapaikat tilasta löytyy noin 20hlölle. Saunalle saat tuoda niin omat juomat kuin ruuatkin. Alle kilometrin päässä sijaitsee Hattula Golf sekä padelkentät palveluineen.

 

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Siivous
Siivous
86,80 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Ahava & Tapola AY
Tilan osoite Sattulantie 75
13720 Hattula

Sijainti kartalla