Keskuskadun Sauna

  • Keskuskatu 30, 76100 Pieksämäki

Keskuskadun Sauna sijaitsee aivan Pieksämäen ydinkeskustassa. Sauna- ja kokoustilat soveltuvat erilaisiin illanviettoihin kaveri- ja yritysporukoille. Kokoukset, saunaillat, synttärit, polttarit jne, tai vaikkapa kisastudiot televisioitavien urheilutapahtumien aikana.

Saunaan mahtuu kymmenkunta kylpijää kerrallaan, pesuhuoneessa kaksi suihkua. Oleskelutilassa TV, jääkaappi ja keittiökulmaus (mikro, kahvinkeitin, sähköuuni, astioita ja ruokailuvälineitä 15 henkilölle) 2x WC. Sijainnin puolesta illan viettoon voi tilata nopeasti vaikkapa pizzaa. Tilaan toki voit tuoda myös omat ruoka-/juomatarjoilut.

Tila vuokrattavissa päivisin 10-16 ja iltaisin 16-22 (voi olla toki pitempäänkin ilman järjestyshäiriöitä vrt. taloyhtiön järjestyssäännöt) sis. pyyhkeet ja laudeliinat, sekä perussiivouksen.

Tervetuloa viihtymään. Illan jatkuessa esim. paikallisissa ravintoloissa riittää muutaman minuutin happihyppely jalan. Tila todellakin sijaitsee keskeisellä paikalla!


 

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Hannu Taavitsainen & Vesa Rissanen
Tilan osoite Keskuskatu 30
76100 Pieksämäki

Sijainti kartalla