SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Purolan Pirtti

  • Rantasuontie 39, 70870 Kuopio

Kuopion Vehmasmäessä sijaitseva Purolan pirtti on vastikään remontoitu ja nykyaikaisesti maalaishenkeen sisustettu monitoimitila  jopa 70 henkilön juhliin, tapahtumiin ja kokouspäiviin! Pirtti koostuu useasta eri tilasta, jotka mahdollistavat monenlaiset tilaisuudet niin yrityksille kuin yksityisasiakkaille.

Tunnelmallinen yläkerran kokoustila tarjoaa pitkän neuvottelupöydän jopa 20 henkilölle. Pöydän päässä on iso 75 tuuman näyttö, johon saa helposti langattoman yhteyden kannettavalta tietokoneelta.Yläkerran tila toimii mainiosti myös muunlaisessa ryhmätoiminnassa esim. tyhy-päivien aktiviteeteissa. Tilassa myös oma sisäänkäynti joka mahdollistaa tilojen jakamisen tarvittaessa.

Purolan pirtin juhlatilaan mahtuu 50 henkilöä viettämään ikimuistoisia tapahtumia, mutta tarvittaessa kapasiteettia on myös mahdollista kasvattaa.

Illan päätteeksi voit rentoutua saunassa ja nautiskella ulkoporealtaan virkistävästä vaikutuksesta. Saunomaan mahtuu noin 8 henkilöä kerrallaan ja poreallas on 7 henkilölle.

Tilat soveltuvat kaikentyyppisiin ryhmätilaisuuksiin aina ikimuistoisista perhejuhlista hauskoihin pikkujoulurientoihin. Omat juomat ja tarjoilut ovat tiloissamme sallittuja tai voit pyytää meiltä tarjouksen koko päivän tarjoiluista ohjelmapalveluineen. Tiloista löytyy oma äänentoisto- sekä esitystekniikka.

Tervetuloa viettämään mieleenpainuvia hetkiä omassa rauhassa maalaisidyllissä, mutta kuitenkin vain 15min ajomatkan päässä Kuopion keskustasta.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Laavu
50,00 €/kpl
Liinoituspalvelu
15,00 €/kpl
loppusiivous
Loppusiivoukseen sisältyy perussiivous. Lisätyöt 45 euroa/h + alv
186,00 €/kpl
Pyyhevuokra
8,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu. Yöpyminen ei ole sallittua.

Tilan varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Tilan varaaja on vastuussa tilojen sääntöjen mukaisesta käytöstä vuokra-aikana.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.Tilan varaaja sitoutuu käyttämään vain vuokraamiaan tiloja. Purolan Pirtin piha-alue ja parkkipaikka kuuluvat vuokra-alueeseen. Autojen parkkeeraus ainoastaan parkkipaikalla. Muualla eläinpuiston alueella liikkuminen ilman erillistä sopimusta sekä eläinten tiloihin ja aitauksiin meneminen on ehdottomasti kielletty!Tilavuokra sisältää vuokrattujen tilojen, astioiden ja koneiden/laitteiden käytön. Saunomiseen voi vuokrata pyyhkeet lisämaksusta. Pefletit sisältyvät saunan vuokrahintaan.

Ulkoporealtaaseen mennään aina suihkun kautta ja käytetään uima-asua.. Porealtaassa on tupakointi kielletty kuten myös ruokien ja juomien vieminen porealtaaseen. Huom. Mikäli porealtaan vesi joudutaan vaihtamaan em. ohjeiden noudattamatta jättämisen vuoksi tai muuten vuokralaisen käytöstä johtuvasta syystä, veloitamme ylimääräisen altaan tyhjennys- ja pesumaksun 150 euroa.Tulen tekeminen tulisijoihin on kielletty. Kynttilöiden polttaminen on sallittua valvottuna ja ne on sammutettava ennen tilasta poistumista.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua tilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota huolellisesti ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä, ellei muusta ole sovittu. Vuokraaja huolehtii ainakin omat roskat parkkipaikalla sijaitseviin jäteastioihin, kerää tölkit ja pullot jätesäkkeihin ja likaiset ruuan tarjoiluastiat kuljetuslaatikoihin sekä likaiset astiat tiskikoneeseen (koneen voi jättää päälle). Omatoimiseen perussiivoukseen kuuluu myös imurointi, tarvittaessa lattioiden luuttuaminen ja pintojen pyyhkiminen. Siivoustarvikkeet löytyvät siivouskomerosta.

Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan. Loppusiivouksesta veloitamme 45 euroa tunnilta.

4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Tupakointi on sallittu ainoastaan tupakointipaikoilla ja tumpit on laitettava asianmukaisiin tuhkakuppeihin.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä sekä sammuttaa valot ja musiikkilaitteet poistuessaan.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen miiatukiainen@gmail.com tai puhelimitse numeroon 044 3555 555. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja..

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 50 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Kuopion eläinpuisto Oy
Tilan osoite Rantasuontie 39
70870 Kuopio

Sijainti kartalla