Norrkullalandet, Seasong - Oihonna mökki

  • LAT N 60° 13,94´ LON E 25° 21,65´, Sipoon saaristo

Kolme identtistä mökkiä:

Ahti, Olympia & Oihonna
40m2 + 30m2 parvi

Seasong on Sipoon saaristossa saaristoelämyksiä tarjoava yritys. Kohteemme sijaitsee Norrkullalandetilla, joka on yksi Sipoon suurimmista saarista. Norrkullalandetille pääsee esimerkiksi Kalkkirannasta Pörtö Linen reittiliikenteellä ympäri vuoden. Merimatka kestää noin vartin verran. Helsingin keskustasta ajaa alle tunnissa Kalkkirannan satamaan, jonne voi jättää auton. Talvella laiva vaihtuu teräslaivaan ja kun jää on kovaa, asiakkaita kuljetetaan puolestaan ilmatyynyaluksella. Saareen voi myös saapua omalla veneellä.

Tarjoamme mökkimajoitusta kahdeksan hengen mökeissä joissa jokaisessa on oma sauna. Mökissä oleskelutila jossa sohva sekä kahdeksan hengen ruokailuryhmä. Keittiö on oleskelutilan yhteydessä joka luo avaran tunnelman. Makuuhuone alakerrassa jossa parisänky ja vaatekaappi sekä komero. Parvi on jaettu kolmeen tilaan jossa jokaisessa kaksi runkopatjaa. Parvella säilytystilaa ja komero. Sauna, kylpyhuone ja suihku, WC. Katettu terassi 22m2 merinäköalalla sekä terassikalusteet kahdeksalle. Ahtiin ja Olympiaan saa tuoda kotieläimiä.

Varustelu

·         Jääkaappi

·         Liesi/uuni

·         Astianpesukone

·         Mikro

·         Kahvinkeitin

·         Vedenkeitin

·         Leivänpaahdin

Astiasto kahdeksalle; ruokalautanen, syvä lautanen, leipälautanen, kahvikupit, teemukit, juomalasit, viinilasit, konjakkilasit, snapsilasit, aterimet, tarjoiluvälineet, uunivuoat, kattilat, paistinpannut sekä muita tarvikkeita.

TV/DVD, Radio, CD soitin, oleskelutilassa takka lasiluukulla, siivousvälineet, WC- ja talouspaperit.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lakanat
Kauttamme lakanat ja pyyhkeet
25,00 €/hlö
Mökin loppusiivous
65,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 8 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Seasong Travels Oy Ab
Tilan osoite LAT N 60° 13,94´ LON E 25° 21,65´
Sipoon saaristo

Sijainti kartalla