SaunaOnline Taloyhtiö
 

Sauna - Bonker Tampere

Bonkerin sauna on kompakti, kymmenen hengen sauna- ja kokoustila aivan Tampereen ytimessä, Rautatieaseman yhteydessä. Tiloissa on kaksi suihkua ja saunatiloihin mahtuu 10 henkeä kerrallaan. Tiloista löytyy riittävästi jääkaappitilaa, TV, sekä iso konfrenssipöytä tuoleineen. Pyyhkeet vuokrattavissa lisähinnasta.

1. Sauna varataan aina ravintola Bonkerin aukioloaikojen mukaisesti ellei erikseen sovita. Varaushinta sisältää siis varauksen viikolla 15:00-21:00 tai viikonloppuisin 15:00-22:00. 

2. Avaimien luovutus tapahtuu Tampereen Rautatieasemalla sijaitsevasta ravintola Bonkerista ravintolan aukioloaikojen puitteissa. Jos tarvitset avaimet aiemmin, ole yhteysissä sähköpostilla osoitteeseen info@bonker.fi, viimeistään kolme päivää ennen varausta. Ravintola Bonkerin osoite on: Ratapihankatu 39, Rautatieaseman Itsenäisyydenkadun puoleinen ovi.

3. Ylivoimaisesta esteestä tai tilojen omistajasta riippumattomasta syystä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen mahdollisista aiheutuneista vahingoista. Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa varauksen, saunatilan vuokraajalla ja SaunaOnline-palvelulla ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa.

4. Tilojen vuokraaja on velvollinen korvaamaan tiloille aiheutuneet vahingot täysimääräisenä. Saunatilan maksu sisältää tilojen perussiivouksen, mutta asiakkaan omasta huolimattomuudesta aiheutunut lisäsiivous (50,00€ / tunti) veloitetaan asiakkaalta erikseen. Lisäsiivouksen piiriin kuuluvat mm. alkoholin ja oksennuksen siivoaminen.

5. Tupakointi saunatiloissa on ehdottomasti kielletty. Tupakointi tapahtuu saunatilojen sisäänkäynnillä, Rautatieaseman parkkipaikan puolella ulkotiloissa. Mahdollisista palohälytyksistä veloitetaan vahinkojen mukaisesti.

6. Saunatilojen yhteydessä sijaitsevien muiden tilojen luvaton käyttö ja niissä oleskelu on ehdottomasti kielletty. Aiheuteneista hälytyksistä peritään tilojen vuokraajalta 150,00 euron hälytysmaksu. Tiloista on poistuttava viimeistään kello 22:00 mennessä, ellei vuokraajan kanssa muuta erikseen sovita.

7. Mahdolliset reklamaatiot ja valitukset tulee esittää viipymättä viimeistään vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen kimmo@kaijakka.fi. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
Voit tarvittaessa varata 4,00€/kpl lisähintaan pyyhkeet koko saunaporukalle.
4,01 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...


1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen kimmo@kaijakka.fi tai puhelimitse numeroon 0443000534. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.82
Tilan kunto
3.55
Hinta/laatu-suhde
4.36
Varustelu
3.46
Tilan siisteys
3.91
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 11 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 89 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 11 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 2
<< Edellinen 1 | 2

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
4
14
12/2022

Tila on melko naftin kokoinen, mutta siisti ja viihtyisä.


Palaute annettu 19.12.2022 17:18:22 nimellä Sara Sarmikko.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
7
11/2022

Hyvä ja soveltuva tila 10 hengen saunailtaan. Vähän lisää kuvia sivuille kun nyt ei etukäteen tiennyt yhtään tilan varusteista (keittiö- ym kylmiöratkaisut) niin ei tarvi jännittää koska puhelimeen ei kukaan vastaa etukäteen vaikka monesti soitin useampana päivänä.


Palaute annettu 28.11.2022 16:09:33 nimellä ThamPhon.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
5
Varustelu
2
Siisteys
4
6
10/2022

Loistava sijainti!!


Palaute annettu 18.10.2022 18:22:16.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
8
09/2022

Kompakti, hyvin kymmenelle hengelle sopiva tila.


Palaute annettu 19.9.2022 17:36:23 nimellä Aki.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
3
10
06/2022

Pienelle max. 10 hengen porukalle juuri sopiva tila - Huone - pukuhuone- suihkuhuone - sauna, siinäpä se yksinkertaisuudessaan.


Palaute annettu 20.6.2022 05:39:13 nimellä -N-.
 

Polttarit

Tilan kunto
2
Hinta/laatu
3
Varustelu
2
Siisteys
3
8
06/2022

Saunan sijainti loistava. Leppeät löylyt ja kaikki toimi moitteetta. Hiustenkuivain olis kiva lisä ja extra peili, jos on paljon likkoja :)


Palaute annettu 13.6.2022 06:25:21 nimellä Sansa.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
7
04/2022

Hyvä saunatila. Kaikki toimi todella hyvin. Sauna oli erittäin miellyttävä löylyjen osalta.


Palaute annettu 25.4.2022 12:12:00 nimellä AT.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
4
8
04/2022

Kaikki tarpeellinen pienen porukan sauna-iltaan ja oleskeluun.
Sauna oikein mukava, kiukaan käyttöohjeet selkeät ja mukavan leppoisat löylyt saatiin, vaikka kiukaan keskisäädin pyöriikin ympyrää.
TV ja bluetooth kaiutin toimivat moitteetta. Kylmäkaapista iso plussa, vaikka se äänen perusteella saattaisikin kaivata huoltotoimenpiteitä.
Bonkerin asiakaspalvelusta 10+ ja maistuvien ruokien helppo tilaus noutoineen oli piste I:n päälle.


Palaute annettu 19.4.2022 12:54:34 nimellä R.A.D.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
7
10/2021

Pienet, siistit ja simppeliit tilat pienehkölle porukalle! Eikä yhtään tuntunut saunojia haittaavan ulkona käydä tupakalla, vaikka matkustajia sattui olemaan liikkeellä paljon! :)


Palaute annettu 25.10.2021 13:08:37 nimellä Marjo.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
5
Varustelu
3
Siisteys
4
4
10/2021

Kompakti tila hyvällä sijainnilla. 10hlö tähän tilaan on siinä ja siinä, mutta tuota pienemmällä porukalla mahtuu. Sauna lämpiää kohtuuttoman hitaasti (vaikka on "aina valmis), eli kiukaan luukku kannattaa avata hyvissä ajoin ja laittaa tehoja tarvittaessa lisää.


Palaute annettu 25.10.2021 04:16:52 nimellä Vuokraaja.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 2
<< Edellinen 1 | 2

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 10 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Pirates & Unicorns Oy
Tilan osoite Rautatienkatu 27, Rautatieaseman parkki
33100 Tampere

Sijainti kartalla