SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

HSM - Kellarisauna

Tervetuloa viettämään saunailtaa elämykselliseen HSM-Kellarisaunaan Tampereen ydinkeskustaan! Tilaan on luotu ravintolatyylinen tunnelma, jossa bileet alkavat heti. Saunatilat ovat juuri saneeratut, ja oleskelutilassa eli saunaloungessa voit kokea erilaisen ja perinteistä poikkeavan saunaelämyksen. 

Tilassa on avokeittiö, baaritiski sekä suuri 65" taulu-tv ja äänestoisto aktiivikaiuttimilla. Kilpailuhenkisille illanviettäjille löytyy pöytäfutis sekä kolikoilla toimiva Boxer Glove -peliautomaatti.

Saunan lauteille mahtuu kerrallaan 10 henkilöä ja tila on vuokrattavissa maksimissaan 30 hengen ryhmille. Tilassa ei ole vilvoitteluterassia.

RUOKAILU JA CATERING

Tarjoamme myös maistuvat catering-palvelut, ruokalista löytyy osoitteesta www.lihapullakeisari.fi. Toteutamme myös omat toiveesi. Minimitoimitus 10hlö.

MUUT LISÄPALVELUT
Voitte halutessanne tilata online-varauksen yhteydessä mm. pyyhkeet sekä lisätunteja varaukseen.

RAJOITUKSET SEKÄ SUOSITUKSET
Saunatilat ovat vuokrattavissa normaalisti, mutta asiakkaan tulee sitoutua ja noudattaa vallitsevia mahdollisia rajoituksia sekä suosituksia. Lisätietoa päivitettyyn tilanteeseen täältä>

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
Säästä aikaa ja vaivaa. Tilaa pyyhkeet saunojille valmiiksi.
5,00 €/kpl
Saunontalisä päiväkokoukseen
Kokousvuoroon klo 8-17 välillä ei sisälly oletuksena saunan käyttö. Valitse lisäpalveluna tarvittaessa. Iltavuoroon klo 17 alkaen saunan käyttöoikeus sisältyy automaattisesti.
34,99 €/kpl
Lisätunnit klo 01-03
Voit valita 1 tai 2 lisätuntia tilaisuuteesi niin ei bileet lopu kesken!
50,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakkaidemme huomioitavaksi:
Saunatilat ovat vuokrattavissa tällä hetkellä normaalisti, mutta asiakkaan tulee sitoutua ja noudattaa vallitsevia mahdollisia rajoituksia sekä suosituksia. Lisätietoa päivitettyyn tilanteeseen osoitteessa: https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/Koronavirus_COVID19/Pirkanmaan_koronavirustilanne_ja_suositukset

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista ja/tai muista lisäpalveluista on sovittava etukäteen tilan omistajan (HSM Saunat) kanssa ja niistä veloitetaan erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

2. MAKSUEHDOT
Yksityishenkilöiltä edellytetään varauksen maksamista ennakkoon verkkomaksuna, luottokortilla tai ulkopuolisen rahoitusyhtiön kautta. Tilaisuus tulee olla maksettuna 100% ennen tilaisuuden alkua. Yrityksille myös laskutus. Laskutuslisä 10 €/lasku sis. alv 24%.

Kaupantekohetkeksi katsotaan varausvahvistuksen päivämäärä.

3. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja (HSM Saunat) voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muutoin korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen alle 14 vrk tilaisuuden ajankohdasta, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.  14vrk ennen tilauksen ajankohtaa perutuista varauksista 50%.

Saunatiloissa ei saa järjestää vastikkeellista anniskelua eikä maksullisia tilaisuuksia esim. pääsylippujen muodossa.

Tilan omistajalla (HSM Saunat) on oikeus peruuttaa/keskeyttää tilaisuus mikäli väärinkäytöksiä esiintyy ja/tai on syytä epäillä niin tapahtuvan. Edellä mainituissa tilanteissa asiakkaalle (tilaaja) ei korvata jo maksettuja tilavuokria ja/tai muita tilattuja lisäpalveluita.

4. PERUUTUS KORONATILANTEESSA

Mikäli viralliset määräykset/rajoitukset estävät tilaisuuden pidon on molemmin puolinen force majeure-tilanne; tilaisuuden varausmaksut ja lisäpalvelut (pois lukien cateringpalvelut) palautetaan sellaisenaan, kuitenkin mahdolliset transaktio-, välitys- ja laskutuspalkkiot huomioiden. Tilanteissa, joissa varaus perutaan asiakkaan (tilaaja) omien Koronasuositusten tms. syiden vuoksi, noudatetaan HSM Saunojen normaaleita peruutusehtoja (3.Peruutus). Tilaisuutta voidaan kuitenkin siirtää sellaisenaan tietyillä ehdoilla (5. Tilaisuuden siirto Koronatilanteessa).

Cateringpalveluiden osalta viranomaisten määräysten/rajoitusten vuoksi peruutetuissa varauksissa, joissa esimerkiksi ruoka- tms. muita tarvikkeita on jo hankittu peruttua tilaisuutta varten, ei edellä mainittuihin hankintoihin kohdistuvia kuluja korvata asiakkaalle. Tilanteissa, joissa asiakasta (tilaaja) ei ole peruutushetkellä vielä laskutettu, mutta hankintoja on kuitenkin suoritettu, on asiakas (tilaaja) velvollinen korvaamaan hankinnoista aiheutuneet kulut HSM Saunoille.

5. TILAISUUDEN SIIRTO KORONATILANTEESSA

Mikäli viralliset määräykset ja/tai asiakkaan (tilaaja) omat suositukset estävät tilaisuuden järjestämisen, on tilaisuuden ajankohtaa mahdollista siirtää veloituksetta. Siirretyissä varauksissa ovat kuitenkin voimassa alkuperäisten varauksien peruutusehdot päivämäärineen. Siirretyistä varauksista ei varausmaksuja tms. kuluja palauteta.

6. VAHINGOT
Asiakas (tilaaja) on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmansille osapuolille aiheuttamansa mahdolliset vahingot täysimääräisinä. Asiakas (tilaaja) on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa sisäkalusteiden vienti terassille on kielletty. Sisäkalusteille aiheutuneet vauriot esim. sateen sattuessa laskutetaan kokonaisuudessaan asiakkaalta (tilaaja).

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihkutiloihin ja löylyhuoneeseen on kielletty. Asiakkaan (tilaaja) ja vieraiden toiminnasta aiheutuneet mahdolliset henkilövahingot saunatiloissa eivät velvoita/koske tilan omistajaa (HSM Saunat).

7. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tilojen omistajalla (HSM Saunat) on järjestyshäiriötilanteessa (tai muunlainen tilojen väärinkäyttö) oikeus keskeyttää tilaisuus ilman ennakkovaroitusta sekä tyhjentää vuokrattu tila. Tilaisuuden keskeyttämisestä aiheutuneista kustannuksista (esim. vartijoiden kutsuminen) vastaa vuokraaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Lisäksi nuuskapusseja ja/tai muita tupakkatuotteita ei saa laittaa wc-pönttöön, lavuaariin, suihku- ja saunatiloihin ja/tai jättää lattiapinnoille; ainoastaan roska-astioihin.

Mahdollisten henkilövahinkojen välttämiseksi lasisten juomapullojen sekä juomalasien vienti suihku- ja löylyhuoneeseen on kielletty.

Vuokraaja (tilaaja) vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä. Vartijakäynnit kohteissa automaattisesti vuokra-ajan päättymisen jälkeen.

Kaikkien mahdollisien lisätoimenpiteiden kustannuksista vastaa varaaja (tilaaja) kokonaisuudessaan.

 8. RUOKAILUT JA ASTIASTOT
Asiakkaalla on mahdollisuus tilata ruokatarjoilut HSM Saunoilta. Hinnat sisältävät astiaston sekä niiden tiskauksen; asiakkaan ei siis tällöin tarvitse huolehtia käyttämiensä astioiden tiskauksesta. Catering palvelut minimissään 10 henkilölle. Toimitusmaksu 20e/tilaus. Tiedustelut ja tilaukset myynti@hsm.fi sekä puhelimitse 040 546 81 99

Mikäli asiakas tuo omat ruoat, astiasto on tällöin myös käytettävissä. Kuitenkin edellyttäen, että astiat ovat tilaisuuden päättymisen jälkeen palautettu niille kuuluville paikoilleen puhdistettuina. Puhdistamattomista astioista veloitetaan lisämaksu 2,00e/astiasto/hlö sis. alv 24%, minimiveloitus 20,00e sis. alv 24% + laskutuslisä 10,00e sis. alv 24%.

9. YLEINEN SIISTEYS JA SIIVOUS
Tilojen vuokrahintoihin sisältyy perussiivous. Tilat tulee kuitenkin siistiä asiakkaan (tilaaja) toimesta ohjeiden mukaisesti vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei toisin ole sovittu.

Saunatiloissa ovat juomapulloille/-tölkeille osoitetut roska-astiat sekä roskille erikseen. Käytetyt juomapullot/-tölkit tulee sijoittaa/palauttaa niille varatuille paikoilleen tyhjennettyinä. Asiakas on vastuussa tilojen normaalista siisteydestä; kaatuneet juomat/ruoat lattialta pyyhittyinä.

Terassilla varustetuissa saunatiloissa kaikki juomapullot/-tölkit ja astiat sekä ruoantähteet tulee asiakkaan huolehtia sisätiloihin niille kuuluville paikoilleen tilaisuuden päättyessä.

Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää (tilaaja) voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

10. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen myynti.hsmsaunat@gmail.com tai puhelimitse numeroon 050 33 88 121. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

- - - -

INFO
Saunaohjeet, avainten haku/palautus ja muu tarvittava saunainfo lähetetään erikseen sähköpostitse lähempänä tilaisuuttanne.

- - - -
Päivitetty 13.10.2020
HSM Saunat

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.32
Tilan kunto
4.53
Hinta/laatu-suhde
4.32
Varustelu
4.13
Tilan siisteys
4.37
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 38 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 705 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 38 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 4
<< Edellinen 1 | 2 | 3 | 4

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
3
Siisteys
3
12
06/2024

Tilat toimivat erinomaisesti <20 henkilön varauksessa.
Kaikki oli sovitun mukaista.
Ainoa mainittava asia ehkä oli, että lattia oli baaritiskin edustalla todella tahmea, vaikka se oli pyyhitty kostealla aamulla (näin märän lattian hakiessani avaimen). Tod.näk siihen on kaatunut olutta tai muuta vastaavaa useamman kerran, pien pesuaineen käyttö voisi neutraloida tilanteen.

Vinkkinä sitten yleisesti, tilassa olisi hyvä olla myös kuohuviini ja viinilasit kapasiteetin mukaisesti käytettävissä, koska tod.näk suuri osa niitä kaipailee. Kadonneet tai rikkoutuneet lasit voisi laskuttaa varaajalta. Myös haarukat/veitset/lusikat olisi tyylikkäämpää olla samaa sarjaa, kun pidetään juhalllisempia tilaisuuksia.

Kiitos yhteistyöstä ja mukavaa kesää!


Palaute annettu 10.6.2024 09:49:27 nimellä Merja.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
3
27
03/2024

Tila oli hieno, hyvin varusteltu ja viihtyisä! Saimme vietettyä täällä ikimuistoiset yllätyssynttärit. Kiitos!


Palaute annettu 18.3.2024 14:31:44 nimellä Anna V.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
-
02/2024

-


Palaute annettu 26.2.2024 14:49:51 nimellä -.
 

Kokous

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
25
02/2024

Kellarisauna oli oikein sopiva 20 hengen 40v. synttäreille. Siisti ja tunnelmallinen tila. Varustelutaso oli hyvä.


Palaute annettu 16.2.2024 19:13:11.
 

Kokous

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
8
01/2024

Tilassa oli todella viileä. Muuten kaikki oli hyvin


Palaute annettu 21.1.2024 18:15:59.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
2
Siisteys
4
20
01/2024

Hei! Olisimme olleet iloisia jos pääsy siivouskaappiin olisi ollu olemassa. Oli hankala siistiä saunatilaa ilman asiaan kuuluvia välineitä. Myös extrajätesäkkejä olis hyvä olla saatavilla. Roskis ja pullosäkkimme olivat ääriään myöten täynnä. Muuten saunatilanne palveli meitä loistavasti, kiitos siitä.


Palaute annettu 16.1.2024 13:49:56.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
30
12/2023

Kokemus oli positiivinen kaikin puolin. Siistit ja hyvät tilat. Suosittelen lämpimästi!


Palaute annettu 18.12.2023 19:44:28 nimellä Toto.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
15
12/2023

Kiitoksia joustavuudesta avaimen saannin kanssa. Tämä oli meille toinen kerta saunalla. Kaikki meni hyvin ja saunatila palveli hyvin tarkoitusta. Lisäksi ruuasta erityistmaininta. Ruoka oli todella hyvää, kiitokset kokille!


Palaute annettu 18.12.2023 08:22:58 nimellä MP.
 

Kokous

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
2
27
11/2023

Roskapusseja emme löytäneet lisää mistään. Lattia oli tullessa kovin tahmainen. Sisällä olisi hyvä saada joku lappu oveen, jotta saunan löytää. Muuten kovin mukava paikka


Palaute annettu 17.11.2023 12:12:56 nimellä Johtaja.
 

Asiakas- tai kutsuvierastilaisuus

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
8
10/2023

Kellarisaunan lämmitys on vähän epävarma. Sauna oli jähtynyt siihen mennessä, kun vierailijat menivät sinne. Olen aiemminkin huomannut, että säätö ei oikein toimi, lämmitys menee pois päältä. Voisiko sitä parantaa?

Ruoka oli ollut tosi hyvää!!

Viinilasit olis kivat!


Palaute annettu 30.10.2023 10:20:16.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 4
<< Edellinen 1 | 2 | 3 | 4

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 30 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Lihapullakeisari Oy
Tilan osoite Vuolteenkatu 20
33100 Tampere

Sijainti kartalla