SaunaOnline Taloyhtiö
 

SaunaOnlinen asiakasetu:
Jatkot Apollo Live Clubissa tai Maxinessa!

Club Capital ja Apollo Live Club

SaunaOnlinen yhteistyökumppani Night People Group tarjoaa SaunaOnlinen asiakkaille etuna ilmaisen sisäänpääsyn jatkoille Helsingin suosituimpiin yökerhoihin Apollo Live Clubille ja Maxineen. Oman tilaisuutenne jälkeen Apollossa tai Maxinessa kaupungin parhaat bileet jatkuvat aina aamuyön tunneille saakka.

Edun sisältö

Etu sisältää ilmaisen sisäänpääsyn Apollo Live Club tai Maxine -yökerhoon koko seurueelle samana päivänä, jolle SaunaOnline-varaus on tehty, kun sisäänkäynti yökerhoon tapahtuu klo 24:ään mennessä. Etu on voimassa vain yökerhojen aukioloaikojen ja ikärajojen puitteissa seuraavasti:

Apollo Live Club
Mannerheimintie 16, Helsinki
Aukioloajat: Pe-La klo 22-04
Ikäraja: K-24

Maxine
Urho Kekkosen katu 1, 6. krs., Helsinki
Aukioloajat: Pe-Su klo 22-04
Ikäraja: K-24 (Su K-18)

Edun lunastaminen

Etuun ovat automaattisesti oikeutettuja yökerhojen aukioloaikojen ja ikärajojen puitteissa kaikki SaunaOnline-palvelussa varauksen tehneet asiakkaat, kun varaus on tehty pk-seudulla (Helsinki, Espoo ja Vantaa) sijaitsevaan sauna-, kokous- tai juhlatilaan. Ohjeet edun lunastamiseen ovat varausvahvistuksen mukana. Varausvahvistuksessa saat myös yhteyshenkilön, jos haluat varata yökerhosta pöydän seurueellesi (pöydän varaaminen voi edellyttää minimitilauksen tekemisen ravintolaan, eikä sisälly automaattisesti SaunaOnline-etuun).

» Tutustu pääkaupunkiseudun tilatarjontaan