SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

SaunaOnline.fi-palvelussa tehtyihin varauksin sovelletaan yleisesti seuraavia varausehtoja. Varausehdoissa voi olla lisäksi tilakohtaisia eroja esimerkiksi tilan sääntöihin liittyen. Tilakohtaiset varausehdot näet varausprosessin viimeisellä sivulla ennen varauksen vahvistusta.

Huomioithan erityisesti, että SaunaOnline.fi-palvelussa tehty varaus on sitova ellei varaukseen ole lisätty lisämaksullista Peruutus- ja muutosturvaa. Kuluttajasuojalain mukainen etämyynnin 14 päivän peruutusoikeus ei koske SaunaOnline.fi-palvelussa tehtyä varausta, koska kyseessä on vapaa-ajanpalvelu, joka on sovittu tietyksi ajankohdaksi.

Yleiset varausehdot1. VARAUS

Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS

Ylivoimaisesta esteestä johtuen SaunaOnline tai tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta SaunaOnline tai tilan omistaja eivät ole muuten korvausvelvollisia.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, SaunaOnlinella tai tilan omistajalla ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT

Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS

Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO

Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@saunaonline.fi. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.