Haukilammen Rantasauna

  • Haukilammentie 35, 05250 Nurmijärvi

Haukilammen Rantasauna sijaitsee luonnonkauniissa maisemissa kirkasvetisen Sääksjärven rannalla noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Tarjoamme ainutlaatuiset puitteet erilaisten tapahtumien ja juhlien järjestämiselle niin yrityksille kuin yksityisille.

Haukilammen Rantasauna on puulämmitteinen kesäsauna ja käytössä kevät-, kesä- ja syyskausilla aina marraskuun loppuun saakka. Rantasaunaan lauteille mahtuu kerralla    6-8 hlöä. Lisäpalveluina voit tilata saunan yhteyteen lämpimän paljun sekä erillisen kodan illanviettoa varten. Saunomiseen voit helposti yhdistää myös muuta aktiviteettia kuten SUP-lautailua tai melontaa.

Omat juomat on sallittu. Herkulliset ruokatarjoilut voit tilata myös Haukilammen omasta keittiöstä.

Tervetuloa viihtymään!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
3,00 €/kpl
Puulämmitteinen palju
150,00 €
Kota
50,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 10 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Ateriax Catering Oy
Tilan osoite Haukilammentie 35
05250 Nurmijärvi

Sijainti kartalla