SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Lapland Hotels Oulu

  • Kirkkokatu 3, 33100 Oulu

Lapland Hotels Oulussa voit nauttia Lapin elämyksellisyydestä ja saunoa keskellä kaupungin sykettä Tuomiokirkon ja vehreän Ainolan puiston kupeessa. Hotellin tunnelmallinen tilaussauna ja kabinetti Luosto sekä Lapin lumoa henkivät ylelliset saunalliset hotellihuoneet luovat erinomaiset puitteet niin isomman kuin pienemmän porukan illanvietoille.


TILAUSSAUNA JA KABINETTI LUOSTO

Tunnelmallinen tilaussauna ja kabinetti Luosto sijaitsee hotellin allasosaston läheisyydestä ja on ihanteellinen noin 16 hengen tilaisuuksiin ja illanviettoihin. Saunan vuokraan sisältyy kabinetti kokoustekniikalla, Arctic Pine -suihkutuotteet sekä hotellin yleisen uima-altaan käyttö. Saunomisen lomassa voit myös nauttia Oula Kitchen & Bar ravintolamme pohjoisen makujen tarjoiluista.

Lisätietoa Luostosta Lapland Hotelsin verkkosivuilla. Luoston tiedustelut ja varaukset myyntipalvelumme kautta: sales.oulu@laplandhotels.com tai + 358 8 880100.


SAUNALLISET HOTELLIHUONEET

Tilaussaunan lisäksi Lapland Hotels Oulusta löytyy Lapin lumoa henkiviä hotellihuoneita omalla saunalla. Ylelliset Northern Premium Deluxe King, Northern Premium King ja Lapland Suite -huoneet moderneilla saunallisilla kylpyhuoneilla tarjoavat rentouttavia löylyhetkiä omaan huoneen rauhassa. Tilava ja tunnelmallinen sviitti soveltuu erinomaisesti esimerkiksi merkkipäivien ja tärkeiden hetkien juhlistamiseen.

Tutustu huoneisiin tarkemmin Lapland Hotelsin verkkosivuilla. Hotellihuoneet varattavissa suoraan verkkokaupastamme.

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 50 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Lapland Hotels Oy / Lapland Hotels Oulu
Tilan osoite Kirkkokatu 3
33100 Oulu

Sijainti kartalla