SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Jacuzzi - Allas- ja saunatilat

Jacuzzi - Allas- ja saunatilat on hyvin varusteltu juhliin, kokouksiin ja saunailtoihin soveltuva tila keskeisellä paikalla Porin keskustassa. Tilaa on yhteensä ruhtinaalliset 300 neliötä ja tila soveltuu jopa 40 hengen tilaisuuksiin! Saunaosasto sekä suihkutilat on uusittu kesällä 2015! (Uudet kuvat uupuvat vielä saunan osalta!)

Oleskelutiloista löytyy hyvä kokous- ja viihdevarustelu:

  • Äänentoistojärjestelmä ja karaokelaitteet - vahvistimeen voi kytkeä esim. oman soittimen tai tietokoneen
  • 46" taulu-tv
  • DVD-soitin
  • Videotykki (erillisestä pyynnöstä yritystilaisuuksiin)

Oleskelutiloissa on lisäksi biljardipöytä. Tila on myös varustettu perustarvikkeisella keittiöllä, josta löytyy hella, mikroaaltouuni, jääkaappi-pakastin, ruokailuvälineistö yms.

Tilavaan ja tyylikkääseen saunaan mahtuu kerralla jopa noin 15 hengen porukka. Nimensä mukaisesti tiloista löytyy myös uima-allas (4 x 10 m), jossa voit rentoutua illanvieton lomassa. Uima-altaan vesi on lämmitetty n. 30 asteeseen. Tila soveltuu hyvin myös esimerkiksi lasten synttärikutsuihin

Sijaintinsa ansiosta iltaa on helppo jatkaa Porin yössä. Vain korttelin päässä sijaitsee useita ravintoloita ja yökerhoja.

Omat ruoat ja juomat on sallittu!

Tervetuloa viihtymään!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
2,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1 § VARAAMINEN

Saunan ja kokoustilan varauksen kesto ja alkuaika sovitaan varauksen yhteydessä. Saunatilojen on kuitenkin oltava tyhjät klo 24 mennessä. Saunan vuokraajan on oltava vähintään 18-vuotias.

2 § TILOJEN AVAUS

Avainta ei luovuteta vuokraajan käyttöön muuten kuin poikkeustapauksissa ja se vaatii erillisen neuvottelun varaajalta. Ovet tullaan avaamaan sovittuna varausaikana ja opastetaan paikan tavat. Vuokraaja huolehtii oven perässään kiinni.

3 § PERUUTUSEHDOT

Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.

4 § VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS

Saunatilojen vuokraaja vastaa vuokra-aikana Jacuzzille ja kiinteistön omistajalle tai niiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kustannuksista.

Saunatilojen tulee olla siistissä kunnossa vuokrauksen jälkeen ( = irtoroskat roskiksissa, pullot koreissa tai kerättynä, lautaset ja lasit yms. astianpesukoneessa ). Mikäli vuokrauksen jälkeen ilmenee lisäsiivoustarvetta, laskuttaa Jacuzzi vuokraajaa erittelyn ja toteutuneiden kustannusten perusteella. Kiinteistölle ja irtaimistolle aiheutuneet vahingot laskutetaan toteutuneiden kustannusten ja sitä vaatineen työn mukaisesti.

5 § JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Vuokratiloissa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan 40 hlöä.

Jacuzzin tai sen valtuuttamalla edustajalla on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus vuokratiloissa mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille.

Vuokraaja ei saa tuoda vuokratiloihin omia äänentoistolaitteita. Tupakointi tapahtuu ainoastaan sisätiloissa. Tätä varten on takan läheisyyteen asennettu ilmansuodatin, joka tulee laittaa päälle tupakoitaessa. Omia juomia ja ruokia saa tiloihin tuoda.


6 § REKLAMAATIOT

Mahdolliset reklamaatiot on esitettävä heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen kariloy@live.com tai puhelimitse numeroon 040-762 4618. Jacuzzi ei vastaa sellaisesta vuokraajalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu Jacuzzille riippumattomista syistä (force majour).

Jacuzzi pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.


Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.97
Tilan kunto
3.97
Hinta/laatu-suhde
4.07
Varustelu
4.45
Tilan siisteys
3.72
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 29 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 477 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 29 palautetta.

Näytetään tulokset 21 - 29. Sivu: 3 / 3
1 | 2 | 3 Seuraava >>

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
12
01/2016

Hyvät puitteet, avara tila jossa kaikki olivat samassa tilassa. Allasosastolla tarvikkeita hienosti lapsille (näistä ei mielestäni ollut mainintaa, niin tuli hyvänä yllätyksenä, kun itse unohdin ottaa palloja ym. mukaan)
Hiukan kylmä lattia, mutta pakkastakin oli noin 20 astetta.


Palaute annettu 24.1.2016 17:54:20.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
12
01/2016

Hieno paikka viettää saunailtaa.


Palaute annettu 20.1.2016 18:49:05.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
30
01/2016

Sopiva paikka kokoustaa ja saunoa


Palaute annettu 7.1.2016 14:21:00.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
13
12/2015

Paikka oli ennestään tuttu, joten tiesimme etukäteen minkälainen paikka on. Tilat ovat riittävän isot, pintoja ei olla uusittu hetkeen mutta ajavat asiansa hyvin. Musiikkilaitteet ja bilispöytä ovat hyvät, mutta wifi yhteys pitäisi ehdottomasti olla. Myös olimme hieman pettyneitä koska altaan vesi oli aika sameeta, eli vettä ei ollut vaihdettu/puhdistettu hetkeen. Muuten loistava paikka ja varaamme todennäköisesti joskus vielä uudelleen kun edellämainitut puutteet ovat saatu korjattua.


Palaute annettu 21.12.2015 11:46:17.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
20
10/2015

Tila oli hyvä ja tarkoitukseen soveltuva.


Palaute annettu 26.10.2015 07:14:43.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
-
10/2015

tilat olivat viihtyisät, tilan luovutus tapahtui ajallaan ja tilan käyttöön liittyvä perehdytys oli toimiva.


Palaute annettu 5.10.2015 04:37:51.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
35
08/2015

Kiva paikka. Hyvä kun päästiin aikaisemmin valmistelemaan paikkoja. Upeat uudet saunatilat ja keittiö. Odotellaan kuinka hieno salista tulee mahdollisen remintin jälkeen ;))


Palaute annettu 4.8.2015 19:16:11.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
4
25
07/2015

Järjestelyt toimivat hyvin ja paikka oli sellainen kuin pitikin. Saunan puoli oli ihan uusi, joten se oli täysin moitteeton ja riittävän iso. Ovet olivat auki sovittuun aikaan ja olisimme saaneet olla jopa pidempään paikalla kuin alunperin sovittiin. Hintakin sattui olemaan sinä iltana oikein sopiva. Kaikin puolin hyvä saunailta. Kiitos.


Palaute annettu 28.7.2015 08:54:12.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
20
04/2015

Illan aikana oli hyvä kun oli aktiviteetteja. Biljardi, karaoke, sauna ja uima-allas. Karaokessa oli vähän vanhoja levyjä niitä voisi uusia. Tilat olivat muuten hyvät meidän n. 20 hengen porukalle. Keittiössä oli hyvin astioita yms.


Palaute annettu 4.6.2015 05:52:00.
 

Näytetään tulokset 21 - 29. Sivu: 3 / 3
1 | 2 | 3 Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 40 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Kari Löytökorpi
Tilan osoite Antinkatu 8
28100 Pori

Sijainti kartalla