SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Kultaranta Resort VIP Club

  • Särkänsalmentie 178, 21100 Naantali

Kultaranta Resort on skandinaavinen elämys Turun saaristossa, vain lyhyen ajomatkan päässä Naantalin, Raision tai Turun keskustoista.

Kultaranta Resortin klubirakennuksen yläkerrassa sijaitseva VIP Club tarjoaa tyylikkään kokous- ja saunatilan jopa 12 hengelle. Tila koostuu hyvin varustellusta kokoustilasta, tilavasta terassista ja saunaosastosta. Tila soveltuu mainiosti esimerkiksi kokouksiin, koulutuksiin, tiimipäiviin ja erilaisiin illanviettoihin.

Kokoustilassa käytössänne ovat seuraavat kokousvälineet: fläppitaulu, valkokangas, piirtoheitin, dataprojektori VGA-liitännällä ja langaton internetyhteys.

Huomioithan, että tila on anniskelualuetta, eli omien ruoka- ja juomatarjoilujen tuonti ei ole mahdollista. Tarjoilut voitte tilata paikan päällä Kultaranta Resortin ravintolapalveluista.

Päätöksiä ja löylyjä VIPissä - tervetuloa!

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 12 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Kultaranta Resort Oy
Tilan osoite Särkänsalmentie 178
21100 Naantali

Sijainti kartalla