SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

UNITY Tampere Trikootehdas Lake Sauna

  • Pyynikintie 25-29, 33230 Tampere

Upea ja valoisa sauna Pyhäjärvinäkymin ja yhdistettävässä kabinetissa on huikean iso terassi järvelle!

Nimensä mukaisesti Lake Sauna on rakennuksen Pyhäjärven puoleisessa päädyssä. Uudet, valoisat ja raikkaat saunatilat täyttävät vaativammankin saunojan toiveet. Saunan vuokraan sisältyvät niin laadukkaat pesuaineet, pyyhkeet, kylpytakit ja tossutkin.

Tule tänne nauttimaan uudistetusta tehdasmiljööstä meidän kanssa UNITY Tampere Trikootehtaaseen. Lake Saunassamme on hyvä pitää vaikka saunailta, virkistyspäivä tai pikkujoulut.

Saunan vieressä on Piippukabinetti, jossa on oma terassi. Kabinetti ei sisälly saunan hintaan vaan se pitää vuokrata erikseen. Piippukabinetti tarjoaa kuitenkin reilusti lisätilaa saunan yhteyteen. Kabinetin terassilta voit ihailla Pyhäjärven maisemia ja tehtaanpiippua. Ja sama maisema näkyy myös saunan lauteilta. Mukaan mahtuu parikymmentä parasta kaveria.

HUOM! Online varaus ei toiminnassa. Lisätiedustelut ja varaukset myyntipalvelustamme reservations.tampere@unity-living.com.

Lake Saunan vuokra (max. 12 henkilöä):

  • 300 € / 3 tuntia + alv 24%

Lake Saunan vuokraus yhdessä Piippukabinetin kanssa (max. 25 henkilöä):

  • 450 € / puoli päivä + alv 24%
  • 540 € / koko päivä + alv 24%

Mikäli seurueenne tarvitsee myös majoituksen saunatilan lisäksi, UNITY Tampere Trikootehtaan tiloissa on 148 modernia studiota, joissa isoimissa on jopa erilliset makuuhuoneet. Majoituksen voitte varata suoraan UNITY Tampere Trikootehdas kotisivuiltamme.

Mikäli vietätte tiimipäivää tai haluatte muuten vain vaihtelua työpäivään, voitte ennen saunaa työskennellä halutessanne meidän coworking -tilassamme, joka on suunniteltu edistämään luovuutta ja suuria ideoita. Lue lisää yhteisöllisistä työskentelytiloistamme täältä.

Tervetuloa viihtymään UNITY Tampere Trikootehtaalle!

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 12 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja UNITY Tampere Trikootehdas
Tilan osoite Pyynikintie 25-29
33230 Tampere

Sijainti kartalla