SaunaOnline Taloyhtiö
 

BURGER KING® -sauna

Haluatko kokea jotain uutta ja erilaista? Tervetuloa Stadin kingeimpiin löylyihin maailman ensimmäiseen pikaruokasaunaan!

BURGER KING® -pikaruokasauna sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, Mannerheimintien BURGER KING® -ravintolan alakerrassa. 15 hengen saunatila sopii mainiosti esim. työ- tai kaveriporukan illanviettoihin, synttäreiden pitopaikaksi tai vaikka kisastudion järjestämiseen.

Sisustussuunnittelija Teuvo Lomanin viimeistelemään viihtyisään valtakuntaan kuuluu saunan lisäksi pesuhuone, pukuhuone, wc ja medialounge. 10 hengen saunassa on oma 48” tv. Medialoungen varusteluun kuuluu äänentoistolaitteisto, TV sekä Playstation 4, joka mahdollistaa leikkimielisten peliturnausten järjestämisen.

BURGER KING® -kruunujen ohella ainutlaatuisen saunaelämyksen kruunaavat tarjoilut BURGER KING® -ravintolan valikoimasta. Ruokatilaukset tehdään paikan päällä, ja tarjoilut nautitaan oman valinnan mukaan joko ravintolassa tai saunatiloissa.

Saunajuomaa, kuten virvoitusjuomia ja mietoja alkoholijuomia (olut ), löytyy loungen jääkaapista. Juomat veloitetaan kulutuksen mukaan. Saunatila on anniskelualuetta, joten omien juomien tuominen ei ole sallittua.

Pikaruokasaunan vuokrahintaan sisältyy 3 tunnin saunavuokra, pyyhkeet, laudeliinat, hiustenkuivaaja, viihdelaitteiden käyttö sekä tilan siivous. Lisämaksusta saatavilla on myös Premium-paketti, johon sisältyy kuninkaalliset BURGER KING® -kylpytakit. Tilassa ei ole astiastoa.

Saat myös kotiisi ripauksen kuninkaallisuutta ostamalla pyyhkeesi hintaan 34 euroa tai kylpytakkisi hintaan 60 euroa. Voit ostaa lahjaksi myös upouuden pyyhkeen hintaan 49 euroa. 

Perjantain ja lauantain saunavuokriin sisältyy lisäksi ilmainen sisäänpääsy viereisen O’Learys-ravintolan Bakers Night -yökerhoon, jossa juhlahumu jatkuu aina aamuneljään saakka.

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen ilta pikaruokasaunaan!

Tilavuokra sisältää:

  • Saunan ja oleskelutilan käytön
  • BURGER KING® -pyyhevuokran
  • Tilan perussiivouksen
  • Viihdelaitteiston käytön
  • Laudeliinat
  • Pesuaineet
  • Perjantai- ja lauantaivarauksiin ilmainen sisäänpääsy yläkerran O'Learys-ravintolan Bakers Night -yökerhoon (K22)

 

Alle 24 tunnin päästä alkavien varausten tiedustelut suoraan ravintolasta.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Ei anniskelua
Valitse tämä, jos haluat, että tilassa olevat alkoholia sisältävät jääkaapit lukitaan varauksen ajaksi.
0,00 €/kpl
Burger King® -kylpytakit, koko S/M
Tästä voit vuokrata Burger King® -kylpytakit käyttöönne saunomisen ajaksi.
5,00 €/kpl
Burger King® -kylpytakit, koko L/XL
Tästä voit vuokrata Burger King® -kylpytakit käyttöönne saunomisen ajaksi.
5,00 €/kpl
BK-pyyhkeet omaksi
Tästä voit ostaa ikiomaksi ainutlaatuisen BK-pyyhkeen.
33,99 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

BURGER KING® -pikaruokasaunan vuokrausehdot


1. VUOKRA-AIKA
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. SAAPUMINEN
Vuokra-ajan alkaessa saunatilat avataan BURGER KING® -ravintolan henkilökunnan toimesta.

Saavuttaessa vuokraajalta otetaan pantti, joka palautetaan saunavuokran jälkeen.


3. HENKILÖMÄÄRÄ
Saunatilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan varauksessa mainittu henkilömäärä.


4. PERUUTUS
Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.

Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.


5. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Vuokrauksen hinta sisältää perussiivouksen. Muusta kuin normaalista saunan käyttämisestä syntyvät siivouskustannukset laskutetaan jälkikäteen asiakkaalta. Kadonneista pyyhkeistä veloitamme BK-pyyhkeen myyntihinnan (34,00 €/kpl).


6. RUOKA- JA JUOMATARJOILUT
Ruokatilaukset tehdään varausajankohtana paikan päällä. Suosittelemme maksamaan tilaukset yhteislaskulla. Mikäli lasku jaetaan käyttäjien kesken, tilan vuokraaja maksaa oman laskunsa viimeisenä ja on vastuussa mahdollisista kohdentamattomista tilauksista eli ruuista/juomista, joille ei löydy maksajaa.

Saunatila on anniskelualuetta. Alkoholijuomien tarjoilun edellytyksenä on kaikkien tilassa olevien täysi-ikäisyys. Omien juomien tuominen ei ole sallittua.


7. JÄRJESTYSSÄÄNNÖT
Tupakointi ja ilman päällysvaatteita esiintyminen ravintolan tiloissa on kielletty.

Kiinteistössä oleviin varauloskäytäviin meneminen muussa kuin hätätilanteessa on ehdottomasti kielletty.

Järjestyssääntöjen noudattamatta jättäminen johtaa saunavuoron välittömään päättymiseen.

Nämä säännöt käydään läpi jokaisen varauksen alussa ja mainittujen sääntöjen lisäksi asiakkaan on noudatettava ravintolahenkilökunnan saunojille antamia ohjeita.


8. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen pikaruokasauna@restel.fi.

Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.71
Tilan kunto
4.18
Hinta/laatu-suhde
3.41
Varustelu
3.59
Tilan siisteys
4.41
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 17 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 180 osallistujaa.

Tämä tila sijoittu arvostelultaan keskikastiin ja on perusvarma valinta. Kaikilta osa-alueiltaan se ei kuitenkaan yllä aivan parhaimmistoon.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 17 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 2
<< Edellinen 1 | 2

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
5
13
12/2018

Kylpytakkeja ja pyyhkeitä oli liian vähän, saunan televisio ei toiminut, limun hakeminen epäkätevää.


Palaute annettu 18.12.2018 09:48:12 nimellä Leo Isännäinen.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
1
Varustelu
2
Siisteys
3
12
12/2018

Saavuimme paikalle sovittuun aikaan jolloin Burger kingin keittiöstä kuului "voi v***tu", jonka jälkeen työntekijä ilmoitti, että hän alkaa laittaa saunaa kuntoon ja että tunti menee. Sauna ei siis ollut edes päällä. Tästä turhautuneena lähdimme toisaalle odottelemaan. Itse sauna on myöskin hyvin perus. Helsingistä löytyy paljon halvemmalla parempia vaihtoehtoja. En suosittele.


Palaute annettu 17.12.2018 08:25:03 nimellä Antti P.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
2
Siisteys
3
15
10/2018

Hauska sauna, mutta aika sekava palvelukokemus. Oli teknistä säätöä (kanavan vaihtaminen telkkarissa tehtiin henkilökunnan toimesta, vain heillä oli kaukosäädin käytössään - voitte kuvitella miten asiakasystävällistä tämä on) ja henkilökunta tuntui ramppaavaan paikalla koko ajan. Outoa, että henkilökunta muutamaan otteeseen vaan tuli avaimella sisään ja kaivelivat kaappeja sanomatta kellekkään mitään? Myös AV-tekniikka oli hankalaa.


Palaute annettu 26.10.2018 10:31:43.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
6
05/2018

Löylyhuoneen televisiota ei saatu toimimaan edes henkilökunnan avustuksella, mikä hankaloitti jääkiekkopelin seuraamista. Juomat pitäisi laskea kaapeista ennen tilaisuuden alkua, nyt meiltä yritettiin veloittaa juomia mitä emme olleet nauttineet.
Muuten kaikki meni hyvin ja tilat olivat siistit.


Palaute annettu 21.5.2018 08:32:57 nimellä Kusti.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
4
5
04/2018

Henkilökunta oli ystävällistä ja kaikki meni hyvin.
Ruuhkan ja henkilökunnan vajaalukuisuuden takia jouduimme hetken odottelemaan ennen kuin pääsimme saunatiloihin, mutta se ei tässä tapauksessa haitannut.


Palaute annettu 17.4.2018 06:26:49 nimellä Synttärit.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
2
Varustelu
3
Siisteys
4
10
12/2017

Moi, tila oli ok ja palvelu ystävällistä. Ajattelimme katsoa lätkää, koska luki, että
voi katsoa urheilua. Mutta mitkään maksukanavat eivät toimineet, kuulemma saunassa piti toimia, mutta sinne ei saatu ääntä (eikä kuvaa). Saunan kiuas oli vähän liian pieni.
Saimme yhden lisätunnin ilmaiseksi, joten kaikki hyvin. Hampurilaiset maistuivat myös.


Palaute annettu 4.12.2017 06:21:56 nimellä F. Calenius.
 

Polttarit

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
5
9
10/2017

Kiva ja värikäs paikka, ruoan tilauslomake hieman epäselvä, mutta toimii. Vähän tuhlattiin turhaa aikaa ihmettelemällä laitteiden toimintaa. Hyvät löylyt! Keraaminen kiuas halki (ei vaikuta käyttöön) ja kiukaassa ehkä hieman vähän kiviä. Suosittelen kuitenkin lämpimästi!! Asiat saatiin selvitettyä jälkikäteen ja kaikille jäi hyvä mieli!


Palaute annettu 31.10.2017 16:49:40 nimellä J.P.Olttarit.
 

Polttarit

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
4
15
06/2017

Siisti mesta ja toimiva pohjaratkaisu. Polttarisankari tykkäsi kovasti!
Paperilomakkeella tehty burgeritilays toimi ihan ok, mutta joku onlinelomake vois olla näppärämpi.

Miinusta siitä, että tilassa haiskahti viemärille. Ei ollut ihan freesein final touch.

Kokonaisuutena kuotenkin bueno setti!


Palaute annettu 20.6.2017 19:56:22.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
13
01/2017

kaikki sujui vaivattomasti ja meitä palveltiin hyvin. itse synttärisankari oli kovin otettu.


Palaute annettu 23.1.2017 10:06:31.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
2
Varustelu
1
Siisteys
5
7
12/2016

-


Palaute annettu 19.12.2016 12:41:12.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 2
<< Edellinen 1 | 2

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 15 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Restel Fast Food Oy
Tilan osoite Mannerheimintie 12
00100 Helsinki

Sijainti kartalla