SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Raiskin Edustustilat ja Sauna

Erinomaisesti varusteltu edustus-, juhla ja saunatila Espoon Kivenlahdessa. Upea ja avara toisessa kerroksessa sijaitseva tila tarjoaa loistavat puitteet jopa 120 hengen tilaisuuksille!

Tila koostuu suuresta noin 250 neliön salista, saunaosastosta ja kahdesta parvekketerasista. Sali on helposti muunneltavissa erilaisia tilaisuuksia varten olipa kyseessä sitten yrityksen virkistystilaisuus, yksityiset juhlat tai perinteinen saunailta tai vaikka häät. Kaikki salin tuolit ja pöydät ovat liikuteltavissa, eli tarvittaessa salin saa täysin avoimeksi tai sinne voi tehdä mieleisensä mukaisen tuoli-/pöytäjärjestyksen. Tilasta löytyy tuolit ja pöydät tarvittaessa jopa 120 hengelle.

Viihtyisään saunaan mahtuu kerralla jopa 20 saunojaa. Saunan viihtyvyyttä lisäävinä erikoisuuksina ovat 2 taulu-tv:tä sekä saunan sisälle rakennettu kylmäkaappi, jossa juomat pysyvät kylminä, eikä saunasta tarvitse poistua, kun jano iskee. Kaksi parveketerassia poreammeineen tarjoavat mukavan paikan vilvoitteluun saunomisen lomassa.

Myös kokous- ja viihdevarustelu on enemmän kuin kunnossa. Salin puolelta löytyy kolme suurta screeniä, joihin voi liittää kuvan digiboksista tai omasta kannettavasta. Myös saunassa on omat taulu-tv! Tiloissa on myös erinomainen äänentoistojärjestelmä, johon voi kytkeä myös oman soittimen. Lisäksi käytettävissä on WiFi-yhteys.

Tiloihin saa tuoda omat ruoat ja juomat.

"NUORISOJUHLAT" JOISSA EHDOTON MAKSIMI HENKILÖMÄÄRÄ ON 100 HENKILÖÄ JA JÄRJESTYKSENVALVONTA TULEE AINA VUOKRANANTAJAN TOIMESTA. (kts. Vuokrausehdot kohta 6.).

VUOKRAAJA TILAA TILAUSVAIHEESSA JÄRJESTYKSENVALVONNAN (kts. lisäpalvelut). 

ALLE 18-VUOTIAIDEN ALKOHOLIN NAUTTIMINEN TILOISSAMME EHDOTTOMASTI KIELLETTY!

Voit myös tilata ruokatarjoilut helposti catering-kumppaniltamme suoraan online-varauksen yhteydessä (kts. lisäpalvelut). 

Asiakas vastaa vuokraamiensa tilojen loppusiivouksesta, voit myös halutessa varata tiloihin siivouksen (kts. lisäpalvelut). 

Tervetuloa viihtymään ja järjestämään tilaisuus, joka muistetaan pitkään!

HUOM: Tilan varaajan on oltava vähintään 24-vuotias positiivisen luottotiedon omaava henkilö.

 

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
pefletit ja kylpypyyhkeiden vuokra sekä tilassa yleisshamppoo ja suihkusaippua.
4,01 €/kpl
Siivous PE-SU ja Arkipyhä aatto ja Arkipyhä Varauksiin
Sisältää perussiivouksen kun asiakas itse laittaa roskat roskikseen ja kalusteet paikoilleen.

(esimerkiksi kalusteiden kasaamisesta, roskien kerääminen, eritteet, piha-alueidensiivous yms. veloitetaan erikseen lisäsiivoushinnaston mukaisesti)
Huomioitavaa: mm. seinien ja ikkunoiden pesu ei kuulu perussiivoukseen
500,01 €/kpl
Siivous MA-TO Varauksiin (poislukien Arkipyhä aatto ja Arkipyhä)
Sisältää perussiivouksen kun asiakas itse laittaa roskat roskikseen ja kalusteet paikoilleen.

(esimerkiksi kalusteiden kasaamisesta, roskien kerääminen, eritteet, piha-alueidensiivous yms. veloitetaan erikseen lisäsiivoushinnaston mukaisesti)
Huomioitavaa: mm. seinien ja ikkunoiden pesu ei kuulu perussiivoukseen
250,01 €/kpl
Ruokatarjoilu (KOKONAISHINTA MUODOSTUU TILAUKSESTA)
Tarjoilu toteutetaan seuraavin vaihtoehdoin
- Toivomuksien mukaan (Asiakkaan)
- Budjetti henkilöä kohden
- Teeman mukaan
- Cateringin ehdotuksen perusteella, jota voi vielä muokata
0,00 €/kpl
Järjestyksenvalvonta 1-50 henkilön tapahtumaan
Merkitse tilaukseen varauksesi tuntimäärä

HUOM: pakollinen "Nuorisojuhlien" järjestämisessä.
50,00 €
Järjestyksenvalvonta 51-100 henkilön tapahtuma
Merkitse tilaukseen varauksesi tuntimäärä

HUOM: pakollinen "Nuorisojuhlien" järjestämisessä.
100,01 €

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS

VUOKRALAISEN VASTUULLA ON SEURATA JA NOUDATTAA
ESIM. EPIDEMIA-AIKANA MAHDOLLISIA RAJOITUKSIA TAI SUOSITUKSIA KOKOONTUMISISTA.

Vuokraukseen kuuluu vain juhlatila. Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.
Tilan vastuullisen varaajan tulee olla vähintään 24-vuotias luottotiedot omaava henkilö tai luottotiedot omaava yritys. (luottotiedot mahdollisesti tarkastetaan). Tilan luovutuksen yhteydessä tulee henkilöllisyystodistus olla mukana.
Vastuullinen henkilö voi sähköpostilla valtuuttaa toisen henkilön vastaanottamaan tilan ja allekirjoittamaan vuokrasopimuksen.
"Nuorisojuhlien" järjestämisessä on voimassa erityisehdot koskien tapahtuman kokoa sekä järjestyksenvalvonta (katso alla kohta 6. Järjestys).
"Nuorisojuhlilla" tarkoitetaan tapahtumaa jossa valtaosa juhlaan osallistuvista on alle 25
vuotiaita.
Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.

2. PERUUTUS

Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen. Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tai tilaus joudutaan vuokraajan puolesta peruuttamaan tai keskeyttämään sääntöjenvastaisesta käytöksestä johtuen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.

3. TILOJEN KÄYTTÖ

SAUNA JA PALJUT
- Peseydy aina ennen saunaan tai paljuun menoa
- Lasipullot tai lasiset astiat sauna ja paljuosastolla kielletty (rikkoutuneesta pullosta veloitamme 250€/kpl siivousmaksun)
- Paljuun ei saa laittaa mitään sinne kuulumatonta mm. tupakkatuotteita, pahvia, juomia, eritteitä, ruokaa, väriaineita, pesuaineita, kylpyvaahtoa yms. (ylimääräinen paljun veden vaihto ja pesu 250€/kpl)

MUUT
- Esiintymislavalle juomien tuominen kielletty
- Konfettitykkin yms. käyttäminen tiloissamme kielletty. Luvattomasta käytöstä siivouskustannus 100€/h
- Virtsaaminen piha-alueella tai ulkona (kaupungin järjestyssääntö) ja terasseilla on ehdottomasti kielletty vuokranantajalla on mahdollisuus laskuttaa pihan pesu alkaen 200€
- Tupakointi ja nuuskan käyttö sisätiloissa on ehdottomasti kielletty!
- Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.
- ALLE 18-VUOTIAIDEN ALKOHOLIN NAUTTIMINEN TILOISSAMME EHDOTTOMASTI
KIELLETTY!

4. VAHINGOT
Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä vuokratilalle, irtaimistolle, pihaalueella olevan omaisuuden ja kiinteistölle aiheuttamansa vahingon (piilo-/peitellyt vauriot), jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle.
Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

5. SIIVOUS
Vuokraajan tulee käyttää tiloja noudattaen normaalia siisteyttä ja hyviä käytöstapoja. Vuokraajan vastuulla on huolehtia tilojen loppusiivouksesta, ellei loppusiivousta ole tilattu etukäteen lisäpalveluna. Eri tilojen loppusiivous tapahtuu niihin tarkoitetuilla välineillä ja loppusiivousohjeita noudattaen vuokra-ajan päättymiseen mennessä, ellei muusta ole sovittu. Siivoukseen käytetään vain vuokranantajan toimittamia aineita ja tarvikkeita, esim. WC-paperi ei ole siivoustarvike, pyyhkeet ja pefletit eivät ole siivoustarvikkeita. Tilat pitää olla siinä kunnossa kuin luovutushetkellä, mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu voidaan varauksen tekijää laskuttaa jälkikäteen toteutuneiden kustannusten mukaan.
Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.
Lisäsiivouksen hinnoittelu arkisin 50€+alv/h. (Pe klo 16:00-Ma klo 08:00 välisenä aikana)
Arkipyhinä ja niiden aattoina 100€+alv/h. Hälytyslisä +100%.
Sisätilojen, terassien, rappukäytävän ja ulko-oven läheisyydessä olevien jälkien esim. Oksennus, rikkoutuneet pullot, roskat, eritteet, tupakantumpit, nuuskat ym. veloitamme suorien kustannusten lisäksi 80 € kpl korvauksen! Paljun ylimääräinen tyhjennys ja desifiointi 250€/kpl.
Vuokraajan tulee ehdottomasti viedä pois kaikki tiloihin tuomansa tarvikkeet, somisteet, tölkit ja
pullot jne. Periaatteella ”mitä tuot niin viet pois”.

6. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.
POIKKEUKSENA "NUORISOJUHLAT" JOISSA MAKSIMI HENKILÖMÄÄRÄ ON 100
HENKILÖÄ.
Asiakas vastaa säädöksen mukaisesta järjestyksenvalvonnasta tapahtumassa. (Suositus 1 kpl Järjestyksenvalvontakortin omaavia järjestysmiehiä per 50 henkilöä.)
"NUORISOJUHLAT, JÄRJESTYKSENVALVONTA TULEE AINA VUOKRANANTAJAN TOIMESTA, VUOKRAAJA TILAA TILAUSVAIHEESSA JÄRJESTYKSENVALVONNAN "LISÄTILAUKSET" SIVULTA.
Tapahtuman koosta riippuen, järjestyksenvalvonnan kustannukset ovat 1-50 hengen
tilaisuuksissa 50€/h ja 51-100 hengen tilaisuuksissa 100€/h.
Järjestyksenvalvoja on täysillä valtuuksilla vuokranantajan edustaja.
Järjestyksenvalvoja valvojalla on oikeus poistaa harkintansa mukaan henkilöitä tiloista, sekä rajoittaa tai keskeyttää tapahtumaa mm. Maksimi henkilömäärän täyttyessä.

7. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen raiski@raiski.com tai puhelimitse numeroon 0440724754. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 5.00
Tilan kunto
4.77
Hinta/laatu-suhde
4.54
Varustelu
4.85
Tilan siisteys
4.54
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 13 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 863 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 13 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 2
<< Edellinen 1 | 2

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
4
60
05/2022

Tila toimi meidän reilulle 60:lle osallistujalle hyvin.
Terassi paljuineen oli suosiossa aurinkoisen ilman suosiessa meitä. Sauna oli erinomainen. Kylmiöitä juomille oli riittävästi.
Musiikkilaitteet ja biljardi käytössä oli myös hyvää.
Salin valoisuutta voisi lisätä vaaleilla sävyillä, koska jos sattuu huonompi sää ihmiset ovat enemmän sisällä ja tila on matala.


Palaute annettu 1.6.2022 06:51:18.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
4
100
10/2021

Tilat olivat erittäin toimivat ja palvelu nopeaa ja asiallista.


Palaute annettu 11.10.2021 10:00:17 nimellä Sando.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
1
Varustelu
5
Siisteys
1
130
01/2020

Tila todella kallis, mutta hienot puitteet. Tilat olivat mennessä jo suttuiset, siivottu lähtiessä todella hyvin mistä sai kiitosta. Kannattaa tarkista paikat hyvin ja kuvaa esim. ulkopehmusteet, sohvat ja ym.... Tuntuu kun väkisin etsittäisiin syy miksi voidaan laskuttaa extraa.


Palaute annettu 17.4.2020 05:32:13 nimellä Kaisa.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
80
04/2018

Paikka oli todella tyylikäs ja tilava. Kaksi poreallasta oli mahtavaa isolle porukalle. Iso lasitettu terassi oli tosi kiva. Keittiössä olisi voinut olla enemmän ottimia.


Palaute annettu 9.4.2018 16:52:01.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
-
02/2018

Tila oli erittäin toimiva ja viihtyisä, samoin catering-palvelu/ruoka olivat erinomaisia.


Palaute annettu 20.3.2018 11:36:23.
 

Muu yksityisjuhla

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
150
12/2017

Hyvä palvelu Vesalta, näytti kaikki tilat ja auttoi mm. äänentoistossa!


Palaute annettu 14.12.2017 10:15:55 nimellä Marincke Behm.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
30
12/2017

Upea paikka kaiken kaikkiaan! Tilava sauna, kosteat löylyt, iso terassi, aivan upeat porealtaat, hienot skriinit ja mahdollisuudet vaikka mihin esityksiin, toimiva keittiö ja muunneltava tila discosta ruokailuun. Vieraat kiittivät ja minä järjestäjänä olin erittäin tyytyväinen. Tullaan varmasti uudelleen ja vieraistakin tulee uusia asiakkaita. Kiitos Raiski!


Palaute annettu 8.12.2017 11:05:52 nimellä Tarja Kotilainen.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
-
05/2017

Hienot tilat. Sain kiitosta erinomaisesta jatkopaikasta. Missä porukka kerrankin viihtyi alusta loppuun asti.


Palaute annettu 24.5.2017 09:41:12.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
120
12/2016

Tilat ja puitteet olivat erinomaiset ja yhteydenpito vuokraajan kanssa sujui erinomaisesti niin ennen kuin jälkeen tilaisuuden. Iso joukko ihmisiä kyseli tapahtumasta ja suosittelin lämpimästi juhlien tai tapahtumien pitoon.


Palaute annettu 2.1.2017 18:20:53.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
-
12/2015

Hienot tilat! Juhlat olivat erittäin onnistuneet. Mahtava paikka!


Palaute annettu 15.12.2015 15:31:11.
 

Näytetään tulokset 1 - 10. Sivu: 1 / 2
<< Edellinen 1 | 2

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 120 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja RR-Promotion Oy
Tilan osoite Tiilenvalajantie 6
02330 Espoo

Sijainti kartalla