Rantawirkkula

  • Ponsantie 127, 36200 Kangasala

Rantawirkkula sijaitsee kauniin Vesijärven rannalla Kangasalassa, lyhyen ajomatkan päässä esimerkiksi Tampereelta. Tilat soveltuvat mainiosti esimerkiksi työ-, seura-, yhdistysporukoiden käyttöön erilaisiin kokous- ja virkistystilaisuuksiin.

Tila koostuu oleskelu- ja ruokailutilasta, takkahuoneesta, keittiöstä ja saunaosastosta. Oleskelu- ja ruokailutilaa on hyvin noin 40 hengelle, kesällä enemmänkin ulkoterassin ollessa käytössä. Tilavassa takkahuoneessa on mukava kuivatella ja rentoutua kunnon löylyjen jälkeen. Oleskelutiloissa on käytettävissänne myös  video/cd-soitin kaiuttimineen. Lisäpalveluna voitte tilata tarvittaessa myös videotykin ja valkokankaan. 

Hyvin varustellusta keittiöstä löytyy iso kylmiö, jääkaappi (+ pieni pakastelokero), sähköliesi, uuni, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Kesällä käytettävissänne on myös pihan grillikatos. Käytössänne on myös kattava noin 40 hengen astiasto.

Tiloihin voi tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut. Voitte myös halutessanne käyttää ulkopuolista catering-toimittajaa.

Saunan lauteille mahtuu kerralla 20 kylpijää ja Rantawirkkulan pehmeydestään sekä savusaunamaisuudestaan kuuluisat löylyt takaa massiivinen AITO-kiuas!

Lisäpalveluna voitte tilata pyyhkeet ja kylpytakit tai ottaa omat pyyhkeet mukaan.  Pukuhuoneissa käytettävissänne on hiustenkuivaaja. Tilat on varustettu myös inva-WC:llä.

Perusvuokrahinta on 806 € (sis. alv) ja sisältää tilojen vapaan käytön 8 tunnin ajan. Lisätunnit 62 €/h. Iltavuokrissa vuokra-aika loppuu viimeistään klo 23:45, koska yösiivous tullaan suorittamaan klo 24.

Vuokrahintaan sisältyy normaali loppusiivous ja järjestelyt.

Tervetuloa viettämään onnistunut tilaisuus kauniiden maisemien äärelle!

 

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Videotykki ja valkokangas
Tarvittaessa voit vuokrata käyttöösi videotykin ja valkokankaan.
37,20 €/kpl
Pyyhevuokra
Säästä vaivaa ja vuokraa pyyhkeet valmiiksi saunojille!
3,10 €/kpl
Kylpytakkivuokra
Kylpytakit tuovat mukavan lisän saunojille.
4,96 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 45 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Ohjelmatoimisto Rosartina Oy
Tilan osoite Ponsantie 127
36200 Kangasala

Sijainti kartalla