SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Rasti-Nokian Seuramaja

Rasti-Nokian seuramaja sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella paikalla Alinenjärven rannalla Nokialla. Vuokrattavana (lisäpalvelut tai kokoustila.fi) on kokous- ja juhlatila 60 hengelle, sekä rantasauna ja saunatupa 15 hegelle. Kokous/juhlatilaa ja saunaa saunamökillä voi vuokrata yhdessä tai erikseen.

Mökistä löytyy noin 15 hengelle sopiva oleskelu-/kokoustila ja pieni keittiö, jonka varustukseen sisältyy mm. mikroaaltouuni, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä sähköuuni ja -hella. Ruoka- ja kahviastiasto on käytettävissä 20 hengelle, mutta tiskikonetta ei ole, joten suosittelemme kerta-astioiden käyttöä. Kokouksia varten tiloissa on käytettävissä 48" taulu-TV (internet-TV), jota voi käyttää AV-esityksissä. Käytettävissä on myös WLAN nopealla 4G-yhteydellä. Majasta löytyy PlayStation 2 ja siihen sopivia pelejä, kuten SingStar.

Pihapiirissa on nuotiopaikka, puucee sekä ihastuttava puulämmitteinen rantasauna. Saunaan mahtuu kerralla 7 henkilöä lauteille. Saunan lämpimistä löylyistä on mukava pulahtaa puhdasvetiseen Alinenjärveen. Majalla ei ole vesijohtoa tai kaivoa, mutta juomavettä on kanisterissa.

Suuri pihapiiri antaa mahdollisuudet monipuolisten tilaisuuksien järjestämiseen. Lisämaksusta (75 €) pihalle voidaan myös pystyttää 4 x 8 m juhlateltta, jonne mahtuu pöydät ja penkit noin 40 hengelle.

2021 syksyllä alueelle valmistui uusi rakennus, joka toimii n.  60 henkilön kokous- ja juhlatilana. Tilan hinta on 250 € / koko päivä (8-24.00) tai saunavarauksen yhteydessä lisähinta 100 €. Isommassa kokous- ja juhlatilassa on varustuksena jääkaappi-pakastin, keittiö, liesi, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin sekä tarjoilusaareke. Kokoustekniikkaa on 75" internet-TV, WLAN, fläppitaulu, dataprojektori ja äänentoisto (pyydettäessä).

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Juhlateltta
Lisämaksusta pihalle pystytetään 4 * 8 m juhlateltta, jossa on pöydät ja penkit noin 40 hengelle.
75,00 €/kpl
Kokous- ja juhlatila 60 henk
Kokous- ja juhlatila on tapahtuman luonteen mukaan muunneltavissa oleva noin 100 m2 tila, jossa on pöytäpaikat 60 henkilölle. Tilassa on 75” tauluTV, 200 megan Wi-Fi yhteys, pieni keIttiö tarjoilusaarekkeella. Saniteettitilana on biokäymälä ulkona.
100,00 €/kpl
SUP lauta 2 kpl
Vuokrattavana 2 kpl ilmatäytteisiä SUP-lautoja. Vuokrahinta 20 €/varauspäivä. Kelluntliivit sisältyy hintaan.
20,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen h.t@sci.fi tai puhelimitse numeroon 0456337914(17:00-21). Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.78
Tilan kunto
4.78
Hinta/laatu-suhde
4.85
Varustelu
4.63
Tilan siisteys
4.78
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 27 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 326 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 27 palautetta.

Näytetään tulokset 21 - 27. Sivu: 3 / 3
1 | 2 | 3 Seuraava >>

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
12
04/2017

Sauna ja mökki oli todella mahtava ja löylyt ei olisi saunassa voinut olla paremmat.
Tulemme jatkossa vuokraamaan saunatilat uudestaan, jos virkistyspäiviä vietetään.


Palaute annettu 24.4.2017 05:30:10.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
10
09/2016

Tähän tilaisuuteen sopivat tilat. Jos jotain puutteita niin näin syys pimeillä pihapiiri melkosen pimeä.


Palaute annettu 27.9.2016 03:29:50.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
5
09/2016

Hyvässä kunnossa paikat ja loistava uintimahdollisuus.


Palaute annettu 12.9.2016 06:01:12.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
5
08/2016

hyvät puitteet!


Palaute annettu 6.9.2016 12:05:58.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
4
-
08/2015

Puitteet oli siistit ja toimivat, viihtyisä paikka! Mökkiin olisi kaivattu pehmeitä tuoleja/kulmasohvaa tms. jossa olisi ollut kiva istuskella ja viettää iltaa.


Palaute annettu 19.9.2015 19:07:04.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
4
10
07/2015

Mahtavat tilat ja hieno paikka. Ainoa miinus oli ulkohuussi, ja sekin häiritsi vain yhtä tilaisuudessa olijaa. Voisin käyttää kyseistä saunaa uudelleenkin eri tilaisuuksissa.


Palaute annettu 7.7.2015 10:09:01.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
15
11/2014

Hei, aivan mahtavat tilat ja isot. Arvostan että on pidetty huolellisesti sekä siisti. Mahtavaa että siellä oli käytössä laitteita joita tarvitsimme sekä intternet yhteys. Mahtavalla paikalla koko mökki ja upea ihana sauna että ranta. Saunoimme pitkään ja nautimme luonnosta.
Aijomme varata uudelleen mökin ja tulla nauttimaan vapaa-ajasta sinne.
ps. suht. halpa sekä mahtavat maksutavat!!!
kiitos todella paljon teille.


Palaute annettu 18.11.2014 18:11:53.
 

Näytetään tulokset 21 - 27. Sivu: 3 / 3
1 | 2 | 3 Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 15 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Rasti-Nokia ry
Tilan osoite Porin yhdystie 279
37130 Nokia

Sijainti kartalla