Rukan Salongin High-tec Savusauna

  • Salongintie 2, 93825 Kuusamo

HiTec -savusaunassamme nautit lempeistä löylyistä vanhan ajan hengessä, nykyaikaisilla mukavuuksilla varustetussa saunassa ja pesutilassa. Pukuhuoneessa voi nauttia pientä alkupalaa ja jääkaapissa on raikasta marjamehua saunojille. Saunomaan mahtuu 15 henkilöä kerrallaan. Kesäisin voit pulahtaa uimaan Salonkijärveen ja talvella kokeilla avantouintia löylyjen lomassa. HotSpring-kuumavesialtaassa voi nautiskella olostaan yöttömässä yössä tai tähtitaivaan alla!

Alueella on anniskeluoikeudet.

Hinnat:

  • 150 €/ryhmä 1-6 hlö (3 h)
  • 350 €/ryhmä 7-15 hlö (3 h)

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lisähenkilömaksu, jos ryhmässä 7-15 henkilöä
Valitse lisähenkilömaksu, jos ryhmässäsi on 7-15 henkilöä. Alle 7 henkilön ryhmille lisähenkilömaksua ei tarvita.
200,00 €/kpl
Hot Springs -kuumavesiallas
Lämmitetty Hot Springs -kuumavesiallas saunan yhteyteen.
150,00 €/kpl
Sauna snack
Suolainen välipalakori saunan yhteyteen sopivilla snackeilla
17,50 €/hlö
Tosimiesten Tervasauna
Ensin pestään pölyt pois tervasaippualla ja -shampoolla, sitten heitetään mukavat tervantuoksuiset alkulöylyt ja ehkä toisetkin. Kolmansien alkulämmittelyjen jälkeen tosimiehille vedetään jalkaan terva-kossusukat ja vastotaan saunojat kuusi-tai mäntyvastalla vetreiksi.
Ettei menisi ihan saunomiseksi, hoidetaan tosimiesten hipiää hunaja-pikiöljy-suola-seoksella ja nautitaan tervaista saunajuomaa. Kyllä tällä reseptillä pitäisi olosta tulla aivan tavattoman rento ja mukava!

Hoito sis. Pyhäpiilon Katajasaunan tai Salongin High-tecsavusaunan käytön, Saunaterapeutin palvelut, vastat, vartalokuorinnan, pyyhkeet, pesuaineet, yrttitee.
65,00 €/hlö
Katajainen Yrttisauna
Kataja vahvistaa oloa ja poistaa nestettä kehosta. Se lämmittää kolottavia lihaksia ja niveliä. Katajaa on käytetty paljon iskiaksen, reuman ja kihdin hoidossa.
Vieraat pääsevät kokemaan paikallisia erikoishoitoja puhtaan luontomme tervehdyttävillä yrteillä.
Luvassa on Katajainen Yrttisauna: katajavastalla vihdotaan veri kiertämään ja ihoa hellitään kataja-hunaja-kristallisuolakataja-vartalokuorinnalla.

Hoito sis. Pyhäpiilon Katajasaunan tai Salongin High-tecsavusaunan käytön, Saunaterapeutin palvelut, vastat, vartalokuorinnan, pyyhkeet, pesuaineet, yrttitee.
65,00 €/hlö
Perinteinen suomalainen kuppaus
Hemmottele itseäsi ja hoida terveyttäsi! Suomessa kuppaus on tunnettu 1400-luvulta. Jopa Mikael Agricola kehotti rukouskirjansa kalenterissa talonpoikia kuppauttamaan itsensä ennen toukotöitä. Kuppaus on apu lihasperäisiin kipuihin ja särkyyn, sekä verenkiertovaivoihin ja on tehokas kuonanpoistaja. Kuppaukseen varattava aikaa n. 1,5 h. Sarvien määrä n. 20-30 riippuen asiakkaasta.
80,00 €/hlö
SaunaYoga®
Hinta sis. 30-45 min SaunaYoga® tunnin Pyhäpiilon Katajasaunassa, pienen pyyhkeen ja vesipullon. Saunayoga® saa mehut liikkeelle ja tekee mielen mahdottoman virkeäksi. Saunayoga on eri joogalajeihin perustuva puolen tunnin mittainen harjoitus, joka tehdään noin 50 –asteiseksi lämmitetyssä saunassa, rennot vaatteet päällä. Saunan hiljaisuudessa verkkaiseen tahtiin tehtävä rentouttava liikesarja vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, mikä edistää kuona-aineiden poistumista ja puhdistaa kehoa. Saunayoga sopii kaikille ikään, kokoon tai kuntotasoon katsomatta. Saunayogan jälkeen rentoudutaan savusaunan pehmeissä löylyissä.
34,99 €/hlö

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 15 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Rukan Salonki
Tilan osoite Salongintie 2
93825 Kuusamo

Sijainti kartalla