Rantasauna Iso Hiisi

  • Kuterintie 226, 34260 Tampere

Nauti rentouttavista löylyistä Murikanrannan komeassa hirsisessä juuri remontoidussa rantasaunassa.

Turvekattoinen hirsisauna seisoo rannalla omassa rauhassaan ja kutsuu viettämään rentouttavaa kokouspäivää tai illanviettoa. Iso Hiisi koostuu tilavasta olohuoneesta, pukuhuoneesta ja puulämmitteisestä saunasta, joka löylyttää kerralla jopa 25 saunojaa. 

Löylyn lämmöistä voi pulahtaa helposti Näsijärveen niin kesällä kuin talvellakin. Tilaisuuden ruuat ja juomat tilaat kätevästi takkahuoneeseen, joka tarjoaa viihtyisän tilan niin illanistujaisiin kuin kokoustamiseenkin. Saunamenut voit tilata meiltä erikseen. Rantasaunallamme on anniskeluoikeudet.

Saunavuokraan sisältyy pyyhevuokra ja perussiivous.

Tervetuloa viihtymään!

 

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 25 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Murikanranta Oy
Tilan osoite Kuterintie 226
34260 Tampere

Sijainti kartalla