SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Rauman Keilahallin saunatila ja kabinetti

  • Valtakatu 15, 26100 Rauma

Rauman Keilahallin saunatila ja kabinetti sopivat monien juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Meillä on järjestetty onnistuneesti niin yritysten kokouksia ja workshoppeja kuin rennompia saunailtoja, synttäreitä ja polttareita.

Sauna- ja kabinettitiloihin mahtuu kokoustamaan tai iltaa viettämään jopa 25 henkilöä. Kabinetin varustukseen sisältyy tv, äänentoistojärjestelmä, WiFi sekä fläppitaulu.

Sijaintinsa puolesta tilaisuuteen on helppo yhdistää keilausaktiviteettia, mutta tila tarjoaa erinomaiset puitteet, vaikka keilauksen jättäisikin toiselle kerralle.

Illan ruoka- ja juomatarjoilut tilaat kätevästi keilahallin ravintolasta. Huomioithan, että myös sauna- ja kabinettitila on anniskelualuetta, joten omien ruokien tai juomien tuonti ei ole mahdollista.

Tervetuloa viihtymään sauna- ja kabinettitiloihimme!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
1,50 €/kpl
Pasta Broiler-Salaatti + Patonki ja vesi
Pasta, broilerfile, jääsalaatti, omena, suolakurkku, paprika, patonki, levite, vesi
9,90 €/kpl
Broilerkiusaus
Broilerkiusaus, vihersalaatti, patonki, levite, vesi
11,90 €/kpl
Kinkkukiusaus
Kinkkukiusaus, vihersalaatti, patonki, levite, vesi
11,90 €/kpl
Lohikiusaus
Lohikiusaus, vihersalaatti, patonki, levite, vesi
11,90 €/kpl
Kana-riisivuoka
Kana-riisivuoka, vihersalaatti, patonki, levite, vesi
11,90 €/kpl
Pasta Bolognese
Bolognese-kastike, pasta, vihersalaatti, patonki, levite, vesi
11,90 €/kpl
Appelsiini-curry broilerkastike, riisi
Broilerkastike, riisi, vihersalaatti, patonki, levite, vesi
14,90 €/kpl
Mustapekan possupata, riisi
Pippurinen possupata, riisi, vihersalaatti, patonki, levite, vesi
14,90 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...


1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.


4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen info@raumankeilahalli.fi tai puhelimitse numeroon 0456762300. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 25 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Raumankeilahalli Oy
Tilan osoite Valtakatu 15
26100 Rauma

Sijainti kartalla