SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Arkaden Loft – Sauna

  • Kuningattarenkatu 4, krs. 2, 10600 Tammisaari

Arkaden kiinteistössä on vuokrattavana Arkaden Loft kokous-/juhlatila sekä saunaosasto. Tiloissa saa helposti järjestettyä isompia kokouksia, juhlia, tapahtumia, tuote-esittelyjä, kokkauskurssia tmv. Kokonaisuudessaan, tilat ovat n. 150 m² joka koostuu kokous-/juhlatilasta, valmistuskeittiöstä sekä saunatilasta. Tilat sijaitsevat 2 kerroksessa Ekta Gastro & Bryggerin yläpuolella. Voit esimerkiksi pyytää alakerran ravintolalta kokous- tai juhlatarjoilut tai tuoda ja valmistaa ne itse tiloissa.

Juhlatila on pintaremontoitu vuonna 2021 ja tilat ovat varustettu uusilla taulu tv:llä vuonna 2023.

Huomioithan myös että saunan lämmittämisessä kestää n. 30-40 min. Sauna laitetaan varauksen alussa itse päälle. 

Huom! Sauna- ja kokoustila varataan erikseen. Kyseinen varauskalenteri koskee ainoastaan n. 50 m² saunatilaa. Mikäli haluat varata molempia samalle päivälle niin ole yhteydessä Johan Renlund, puh. 040 727 2226, johan@kiinteistokomppania.fi

Kokous- / Juhlatila n. 80 m² (max 30 hlö)
4 kpl pöytää, 25 kpl tuolia, 2-hengen sohva, iso pyöreä kokoussohvapöytä, 75″ taulu tv, baaritiski. Eteinen vaatetangolla ja 2 wc-tilaa.4 kpl pöytää, 25 kpl tuolia, 2-hengen sohva,

Valmistuskeittiö n. 20 m²

2 uunia ja induktionsliettä, jääkaappi, ammatti astianpesukone Metos, 1 tiskiallas ja 1 käsipesuallas.

Sauna-osasto n. 50 m² (max 8-10 hlö) (Erikseen varattavissa)

Eteinen, minikeittiö, wc, puku-/takkahuone, pesuhuone ja sauna.

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Loppusiivous
Voit tilata loppusiivouksen jonka hoitaa:

Siivouspalvelu - Finnda Palvelut Oy - puh. 0405733850, finndapalvelut@gmail.com (https://www.finndapalvelut.fi/)

HUOM! Siivous suoritetaan aina seuraavan päivän aamulla, eli loppusiivous voi ainoastaan tilata jos olet varannut tilan kyseisen päivän loppuun asti.
50,00 €/kpl
Pyyhevuokra
Voit vuokrata pyyhkeitä jotka sijaitsevat pukuhuoneessa. Käytetyt pyyhkeet jätetään siihen tarkoitettuun astiaan.
9,99 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Saat oven lukon auki ovikoodilla, joka toimitetaan sinulle varauksen jälkeen erillisessä viestissä.

Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.


2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua tilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.


3. VAHINGOT
Asiakas on täysimääräisesti vahingonkorvausvastuussa vuokrattavaan kohteeseen, omistajaan ja kolmansiin osapuoliin tapahtuvista vahingoista. Asiakas on myös vastuussa vuokra-aikana toisen henkilön tekemistä vahingoista vuokrattavalle kohteelle ja vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Asiakkaan tulee ilmoittaa vuokranantajalle välittömästi mahdollisesti ilmenneestä vahingosta.


4. JÄRJESTYS
Asiakas vastaa siitä, että vuokrattavaa kohdetta käytetään huolellisesti ja ainoastaan siihen tarkoitukseen mihin se on tarkoitettu. Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu. Vuokrattavassa kohteessa tapahtuva toiminta ei saa häiritä talon muita käyttäjiä tai asukkaita tai olla taloyhtiön sääntöjä tai arvojen vastaista. Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vuokrakauden päättyessä tila on, ellei muusta ole sovittu, luovutettava siinä kunnossa, kuin se oli tilaan saavuttaessa (eli siistinä, lattia harjattu/imuroitu, pöydät ja tuolit asetettu alkuperäiseen järjestykseen, astiat tiskattuina, tahrat pyyhitty rätillä, roskat/purkit/pullot viety, valot sammutettu ja ovet lukittu). Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan. Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.

Muilta osin noudatetaan lakia liikehuoneiston vuokrauksesta 31.3.1995/482


5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen johan@kiinteistokomppania.fi tai puhelimitse numeroon 0407272226. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

_________________________________________________________

1. BOKNING
Du för dörren upp med en kod som levereras till dej i ett separat meddelande efter bokningen.

I reservationen har det i förhand kommits överens om hyrestiden, när bokningen börjar och slutar. Hyrestiden är enligt kundens gjorda reservation. För eventuella extra timmar måste man i förhand komma överens om med hyresvärden och för dessa så kan det debitera separat.

Det är förbjudet att ordna betalningsbara publiktillställningar i utrymmet.


2. ANNULLERING
Hyresvärden kan vid ett ”force majeure” tillfälle annullera utrymmets reservation före början av bokningstiden. Vid detta fall så returneras hyran och priset av tilläggstjänsterna till fullt åt kunden, men hyresvärden är inte utöver detta skadeståndspliktig.

Kundens reservation är bindande. Ifall kunden annullerar sin bokningstid så är inte hyresvärden eller dess förmedlare skyldiga att returnera hyran eller lämna bli att fakturera.


3. SKADOR
Kunden är fullt skadeståndsansvarlig för skador som sker på hyresobjektet, emot ägaren eller tredje parter. Kunden är därtill ansvarig för skador som orsakats av andra personer på hyresobjektet, också skador som skett efter bokningstiden som orsakats på grund av utrymmets användares aktivitet eller oaktsamhet.

Kunden skall informera hyresvärden genast vid uppenbarelse av eventuella skador.


4. ORDNING
Kunden ansvarar för det att hyresobjektet används med omsorg och endast för det ändamålet som det är menat för. I utrymmet får det endast vistas den mängden personer som det informerats i utrymmets beskrivning. Användningen av utrymmet för inte störa husets andra användare eller invånare och det får inte strida emot husets ordningsregler eller värderingar. Rökning inomhus är förbjudet.

I slutet av reservationen skall utrymmet, ifall inte annat överenskommits, överlämnas i motsvarande skick som i början av bokningen (dvs. prydligt, golvet sopat/damsuget, borden och stolarna i ursprunglig ordning, disken tvättad, fläckarna torkade med trasa, skräpen/burkar/flaskor förda, lamporna släckta och dörrarna låsta). Ifall städningsanvisningarna inte uppfyllts, så kan den som gjort reservationen i efterhand debiteras enligt förverkligade kostnader. Hyresgästen ansvarar för att utrymmet är låst då bokningen tar slut.

I andra fall tillämpas lagen för uthyrning av affärsutrymmen 31.3.1995/482


5. REKLAMATIONER
Eventuella reklamationer skall presenteras genast utan fördröjning och senast under nästa dag efter bokningen till hyresvärdens kontaktpersons e-post eller telefonnummer. Får hyresgästen kompenseras det inga skador som orsakats p.g.a. ”force majeure”.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 10 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Renlund Carl-Mikael Alexander
Tilan osoite Kuningattarenkatu 4, krs. 2
10600 Tammisaari

Sijainti kartalla