Deli Time Pieni sauna

  • Calle Guardamar 4, 03185 Torrevieja

Sauno Espanjan Torreviejassa!  Deli Time tilaussaunoissa voi saunoa niin pieni kuin suurikin porukka! Pienessä saunassa on savusaunamainen tunnelma ja lauteille pääsee hyvin myös ikääntyneet ja lapset matalien askelmien ansiosta. Tilavat suihku - ja pukutilat, joissa myös wc.  Saunaosastolla on viihtyisä oleskelualue jossa TV. Lapset voivat katsoa vaikka piirrettyjä samalla kun aikuiset käyvät löylyissä! Kokous/juhlatila on asiakkaiden käytössä. Meiltä on tilattavissa erilaiset sauna menut: grillimakkarat, salaatit, kuohuviini mansikoiden kera, kakku kahvit yms. ja tietenkin edulliset juomat joita saa aina paikan päältä erikseen tilaamatta. Tulkaa viettämään mukava ilta perheen kanssa tai romanttinen ilta kahdestaan! Suuremmille porukoille varattavissa iso sauna ja höyrysauna! 

TIlaussaunamme on aivan Acequionin rannan tuntumassa ja meiltä on lyhyt matka Torreviejan keskustaan. Voimme tilata taxit, hoitaa pöytävaraukset yms. Tervetuloa aurinkoiseen Torreviejaan!  Soita, laita viestiä tai sähköpostia niin suunnitellaan kaikki toiveidenne mukaan! 

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 4 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Deli Time tilaussaunat
Tilan osoite Calle Guardamar 4
03185 Torrevieja

Sijainti kartalla