Deli Time Pieni sauna

Sauno Espanjan Torreviejassa!  Deli Time tilaussaunoissa voi saunoa niin pieni kuin suurikin porukka! Pienessä saunassa on savusaunamainen tunnelma ja lauteille pääsee hyvin myös ikääntyneet ja lapset matalien askelmien ansiosta. Tilavat suihku - ja pukutilat, joissa myös wc.  Saunaosastolla on viihtyisä oleskelualue jossa TV. Lapset voivat katsoa vaikka piirrettyjä samalla kun aikuiset käyvät löylyissä! Kokous/juhlatila on asiakkaiden käytössä. Meiltä on tilattavissa erilaiset sauna menut: grillimakkarat, salaatit, kuohuviini mansikoiden kera, kakku kahvit yms. ja tietenkin edulliset juomat joita saa aina paikan päältä erikseen tilaamatta. Tulkaa viettämään mukava ilta perheen kanssa tai romanttinen ilta kahdestaan! Suuremmille porukoille varattavissa iso sauna ja höyrysauna! 

TIlaussaunamme on aivan Acequionin rannan tuntumassa ja meiltä on lyhyt matka Torreviejan keskustaan. Voimme tilata taxit, hoitaa pöytävaraukset yms. Tervetuloa aurinkoiseen Torreviejaan!  Soita, laita viestiä tai sähköpostia niin suunnitellaan kaikki toiveidenne mukaan! 

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 3.00
Tilan kunto
3.00
Hinta/laatu-suhde
3.00
Varustelu
3.00
Tilan siisteys
3.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 1 arvosteltuun tilaisuuteen, jossa on ollut yhteensä 4 osallistujaa.

Tämä tila on saanut selvästi keskimääräistä heikompia arvosanoja. Jos vaatimustaso on korkealla, tämä tila ei ole ehkä oikea valinta, mutta erilaisiin rentoihin tilaisuuksiin tila voi tarjota riittävät puitteet.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 1 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Muu tapahtuma

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
3
4
12/2018

Isännän vastaanootto oli ystävällinen ja hän perehdytti talon tiloihin. Saunatilat olivat hihan viihtyisät. Kiuas oli kuuma, jossa sai oikeat löylyt melkein loppuun saakka. Osa kaipasi lämpimämpää +37 ast. suihkuvettä, mutta se ei ollut ongelma. Suosittelemme, jossa saa puhdistettua kalkkivedet pois iholta ja raikkaan olon pois lähtiessä.


Palaute annettu 6.12.2018 08:59:08 nimellä Mikko.
 

Näytetään tulokset 1 - 1. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 4 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Deli Time tilaussaunat
Tilan osoite Calle Guardamar 4
03185 Torrevieja

Sijainti kartalla