SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Sauna-/ Juhlatila LuovanNotko

Viihtyisät juhla-/ saunatilat Espoon Olarinluomassa, Luovannotkon ylimmässä kerroksessa.

Jopa 60 hengen tapahtumiin soveltuva tunnelmallinen tila on sisustettu ja kalustettu mahdollisimman pitkälti kierrätysmateriaaleilla.

Oli mielessäsi sitten levynjulkkarit, illanvietto, virkistys- tai tiimipäivät, saunailta, pikkujoulut, polttarit tai synttärit, järjestät Notkossa onnistuneet kokoukset ja kekkerit suurenkin porukan kesken. Voit tuoda juhlatilaan omat ruoat ja juomat, sekä soittaa omaa musiikkia laadukkaalla äänentoistolla.

Notkossa on myös iso esiintymislava, jossa pääsee itse soittamaan! Samassa talossa on bändikämppiä, joten soittoon ollaan täällä totuttu. Backlinen vuokraaminen onnistuu ja soittimetkin voimme tarvittaessa järjestää!

Tilaan kuuluu iso katettu terassi, jossa on mukava grillailla herkkuja ja jäähdytellä saunan jälkeen. Ja tietenkin biljardipöytä :)

Tilan yhteydessä on pieni keittiö, josta löytyy jääkaappi, mikroaaltouuni sekä astiasto n. 20 hengelle. Saunan pukuhuoneessa on oma jääkaappi saunajuomia varten. Myös valkokangas ja videoprojektori kuuluvat varustukseen, karaokekin onnistuu.

Luovannotko on loistavien kulkuyhteyksien varrella ja sinne helppo tulla joko omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä.

On hyvä ottaa huomioon, että tila ei ole esteetön: se sijaitsee rakennuksen kolmannessa kerroksessa, eikä hissiä ole.

Tilassa ei saa polttaa kynttilöitä eikä tehdä muutakaan avotulta. Vuokralainen on itse vastuussa tapahtumassaan olevien turvallisuudesta ja rikkoutuneista tavaroista. Tilassa ei saa järjestää maksullisia yleisötilaisuuksia.

Olemme hyvin joustavia mitä tulee eri tyypisiin toiveisiin, joten ole ihmeessä yhteydessä, niin ideoidaan teille elämänne parhain ilta!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pyyhevuokra
5,00 €/kpl
Lisätunnit ma ti ke ja to varauksiin klo 06-08
Valitse tästä ma, ti, ke ja to vuoroihin lisätunnit ennen aloitusaikaa
30,00 €/kpl
Lisätunnit pe-su varauksiin klo 12-16
Lisätunnit pe-su varaukseen jos haluat aloittaa vuoron aikaisemmin
30,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. Vuokrauksen kohde ja vuokra-aika
Vuokrauksen kohteena on Luovannotkon sauna-/juhlatila osoitteessa Luomannotko 4, Espoo.
Vuokraajan käytettävissä ovat kaikki tiloissa olevat laitteet ja kalusteet. Varastossa olevat tavarat ja tarvikkeet eivät ole vuokraajan käytettävissä.
Vuokrauksen kesto sovitaan tapauskohtaisesti, mutta lähtökohtaisesti kesto on ma-to päivällä klo 8 - 15 ja illalla klo 16 – 00. Pe-su vuokra-aika on klo 12.00-00.00. Lisätunnit ennen normaalia aloitusaikaa 30 €/ h ja normaalin lopetusajan jälkeen 30 €/ h. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen Vuokralleantajan kanssa ja niistä veloitetaan erillinen maksu etukäteen.

2. Vuokraaja
Vuokraajan on oltava vähintään 20-vuotias. Vuokraajan tulee esittää henkilötodistus vuokrauksen yhteydessä. Vuokraaja vastaa siitä, että kaikki tilaisuuteen osallistuvat henkilöt noudattavat vuokrausehtoja. Vahvistaessaan tilauksen Vuokraaja sitoutuu noudattamaan tässä asiakirjassa mainittuja sopimusehtoja, näitä vuokrausehtoja sekä Vuokralleantajan toimitusehtoja. Vuokra-aika on Vuokraajan tekemän ja Vuokralleantajan vahvistaman varauksen mukainen.

3. Maksuehdot
Vasta tilavuokran maksu vahvistaa varauksen.

4. Avain
Avain luovutetaan sopimuksen mukaan. Avain tulee jättää vuokrauksen jälkeen tilaan sisälle, etukäteen sovittuun paikkaan. Hävinneestä avaimesta perimme 500 € korvauksen. Vuokraaja vastaa siitä, että ovet ovat lukittuina ja valot ym. pois päältä vuokrauksen päätyttyä.

5. Vahingot ja siivous
Tilojen vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, niitä ympäröiville yleisille alueille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmansille osapuolille sekä kaikissa yllä mainituissa tiloissa olevalle irtaimistolle sekä muulle omaisuudelle aiheutuneet suorat ja välilliset vahingot sekä niiden korjaamisesta aiheutuneet kustannukset. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta. Vuokraaja on edellämainitun lisäksi velvollinen korvaamaan täysimääräisesti sekä päivä- että iltavuoron vuokran siltä ajalta kun vuokratilaa ei voida antaa vuokralle.
Mikäli biljardipöydälle kaatuu nestettä tai muuta jälkiä jättävää ainetta, on vuokraaja velvollinen korvaamaan pöydän puhdistamisesta/ veran vaihtamisesta aiheutuneet kustannukset, kuitenkin vähintään 600€.
Mikäli aiheutuneista vahingoista ei ilmoiteta oma-aloitteisesti, veloitetaan korvaushinnan lisäksi 150 € selvitysmaksu.
Viemäreiden tukkeutuessa tai mahdollisen putkivuodon sattuessa tulee veden käyttö lopettaa välittömästi ja ilmoittaa tästä sekä puhelimitse että tekstiviestitse Vuokralleantajan päivystysnumeroon 050 577 1489. Viestissä tulee eritellä vahingon yksityiskohdat.

Hätätapauksessa tulee soittaa yleiseen hätänumeroon 112.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.33
Tilan kunto
3.67
Hinta/laatu-suhde
3.67
Varustelu
4.33
Tilan siisteys
4.00
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 3 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 45 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 3 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 3. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
3
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
4
30
11/2023

Sopiva paikka meidän Ry:n syyskokoukselle ja pikkujouluille.


Palaute annettu 29.11.2023 14:42:41.

Tilan vastaus:.
Hei, Kiitos palautteesta ja hyvästä huomiosta liittyen videotykkiin! Kiva kun kävitte, toivottavasti saamme toivottaa teidät tervetulleiksi toistekin :)

 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
4
-
11/2023

Cozy sauna+hengailutila, jossa mukavuutta lisää pehmeä valaistus ja biljardipöytä. Kommunikaatio vuokraajan kanssa helppoa ja hyväntuulista. Vahva suositus esim. synttärikekkereille tai muille rennoille illanistujaisille!


Palaute annettu 7.11.2023 18:30:57 nimellä Agatssu.

Tilan vastaus:.
Kiitos ilahduttavasta palautteesta! Kiva kuulla, että viihdyitte ja ilta oli onnistunut :)

 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
15
09/2023

Järjestelyt ja puitteet olivat ok.


Palaute annettu 18.9.2023 13:44:52 nimellä Pekka.

Tilan vastaus:.
Hei, Kiitos palautteesta! Harmi ettei äänentoistolaitteiden käyttö onnistunut! Tutkimme ne, eikä niistä löytynyt vikaa, mutta teemme kirjalliset käyttöohjeet. Pahoittelut puutteellisesta ohjeistuksesta! Jos haluatte tulla toistekin, hyvitämme tämän teille.

 

Näytetään tulokset 1 - 3. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 60 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Kiinteistöosakeyhtiö Luomannotko 4
Tilan osoite Luomannotko 4
02200 Espoo

Sijainti kartalla