SaunaOnline Taloyhtiö
 

Sihi Lounge

Sihi Clubin Ennekujan tila tarjoaa hyvät puitteet juhliin, illanvietoille, saunailtoihin ja kokouksiin. Tilat koostuvat loungesta, ruokailu-/ kokoustilasta, keittiöstä, sikarihuoneesta ja saunasta. Juuri remontoitu 130 neliöinen tila tarjoaa hyvät puitteet, jopa 60 henkilön illanvietoille. 

Tilassa on kattava varustelu erilaisia tapahtumia varten. Varustelu sisältää videotykin 120 tuuman valkokankaalla, klubitason äänentoistojärjestelmän, jääkaappipakastimen, astianpesukoneen, uunin, keittotason, kahvinkeittimet ja astiaston 50 henkilölle. Lisäksi tiloista löytyy viini- ja skumppalaseja sekä erillaisi tarjoiluastioita.

Tilaan voi tuoda omat juomat ja tarjoilut.

Tilaan on myös mahdollista tilata ruokaa pienestä purtavasta illalliseen, kysy lisää!

HUOM! Tilan varaajan tulee olla vähintään 24 vuotta.

ALLE 18-VUOTIAIDEN ALKOHOLIN NAUTTIMINEN TILOISSAMME EHDOTTOMASTI KIELLETTY!

Tervetuloa viihtymään!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Loppusiivous
180,00 €/kpl
Pyyhevuokra
5,00 €/kpl
Biljardi tila
Erillinen tila jossa biljardipöytä
190,01 €/kpl
Jacuzzi
Jacuzzi J495 Ulkoporeallas
250,00 €/kpl
Karaoke (Singa)
Valittavana yli 60 000 kappaletta

VARMISTA SAATAVUUS
80,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS

Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu. Luvatta yliaikaa olleilta laskutetaan mahdollinen hälytysmaksu täysimääräisenä ja 180€ jokaiselta alkavalta tunnilta.

Tilan varaajan tulee olla vähintään 24 vuotias.

ALLE 18-VUOTIAIDEN ALKOHOLIN NAUTTIMINEN TILOISSAMME EHDOTTOMASTI KIELLETTY!

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.

2. PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua tilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.

3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä ellei muusta ole sovittu esim.loppusiivous. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan, kuitenkin vähintään 280€ loppusiivousmaksun verran. Siivousohjeet löytyvät tilasta. Tilan törkeä sotkeminen katsotaan vahingonteoksi (ei sisälly loppusiivoukseen).

Huomioithan vielä että varaaja on aina korvausvelvollinen myös kaikista ilmoiteuista vähimmäis maksujen ylittävistä välittömistä ja välillisesti aiheutuvista kustannuksista täysimääräisesti, sekä vahingoista joita ei tässä ole mainittu tai tulla mainitsemaan.

4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu. Asiakas vastaa säädöksen mukaisesta järjestyksen valvonnasta tapahtumassa. (Suositus 1 kpl Järjestyksenvalvontakortin omaavia järjestysmiehiä per 50 henkilöä.)

Nuorisojuhlat: mikäli tiloissamme yli 50% juhlijoita on alle 22 vuotiaita tulee järjestäjän tilata järjestyksenvalvoja 1kpl/50hlö tai vastaavasti 2 nimettyä valvojaa jotka eivät ole juhlien osallistujia. Näistä ilmoitettava aina etukäteen. Mikäli näitä ei noudateta on tilan vuokranantajalla oikeus keskeyttää/perua juhlat, eikä vuokranantaja ole velvollinen hyvittämään maksettua vuokra hintaa.

Tupakointi sisätiloissa on ehdottomasti kielletty. Tupakoinnin tulee tapahtua ennalta ohjeistetussa paikassa ja tuhkat sekä tumpit pitää laittaa niille varattuihin astioihin. Nuuskat tulee myös viedä roskakoreihin. Ohjeiden vastainen toiminta aiheuttaa vuokraajalle lisäkustannuksia.

Muihin kuin vuokratiloihin meneminen on ehdottomasti kielletty, muihin tiloihin meneminen aiheuttaa hälytyksen. Katolle meneminen on ehdottomasti kielletty ja aiheuttaa hälytyksen. Hälytyskuluista ja aiheutuneista vahingoista vastaa vuokraaja täysimääräisesti.

Tilan omistaja voi keskeyttää varauksen mikäli järjestyshäiriöitä ilmenee tai tilan ehtoja rikotaan. Tilan omistaja ei ole korvausvelvollinen varaajalle keskeytetyistä varauksista.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.

Mikäli varaaja lukitsee itsensä ulos, ovenavausmaksu 100€

Tiloihin unohtuneet tavarat voi noutaa sovittuna aikana ja kohtuullisen ajan sisällä, tästä veloitetaan kuitenkin 50€ ovenavausmaksu.

Biljardihuone: biljardihuone on tarkoitettu vain huoneen varanneille asiakkaille ja huoneen käyttö on luvatta kielletty.

Biljardipöydän käyttö: noudata biljardipöydän ohjeita, jotka löytyvät biljardihuoneesta. Pöydän veran pilaaminen ja tai tahraaminen ja tai vaurioittaminen aiheuttaa vähintään 600€ laskun. Pöydän hajottaminen ja tai vaurioittaminen ja tai rikkoutuminen aiheuttaa vähintään 600€ laskun. Pallojen rikkominen tai hävittäminen aiheuttaa 290€ laskun. Kepin hajottaminen aiheuttaa 190€ laskun.

Darts käyttö: noudata Darts ohjeita, jotka löytyvät biljardihuoneesta.

Poreallas: altaan kannen päälle meneminen on ehdottomasti kielletty, kannen rikkoutumisesta seuraa 1600€ lasku varaajalle. Altaaseen luvatta kajoaminen on kielletty, allas on tarkoitettu vain altaan varanneille asiakkaille.

Porealtaan käyttö: noudata porealtaan ohjeita, jotka löytyvät tilasta. Porealtaan veden sotkeminen aiheuttaa automaattisesti vähintään 200€ maksun, josta vastaa vuokraaja.
Tilat ja varusteet käydään läpi ja tarkastetaan varaajan kanssa ennen tilan luovutusta.

5. TILAN VALVONTA
Tilan ulkopuolella käytävässä on tallentava kameravalvonta, sekä tilan terassilla. Terassin kamerat valvovat pääsääntöisesti allasta ja kiinteistön kattoa. Nauhoitteita katsotaan vain jos on syytä epäillä ilkivaltaa tai väärinkäyttöä. Käytävä kameralta tarkistetaan kuitenkin asiakkaan poistuminen sovitusti.

Tilan varaaja vastaa että tiloihin tulevat henkilöt ovat tietoisia kameroista ja siitä että nauhoitteita voidaan tarkastaa tarvittaessa sekä käytävä kamerasta tarkastetaan sovittu poistumisaika.

Tilan muissa tiloissa ei ole valvontaa.

Tilan omistajalla (Sihi Club Oy:llä) on oikeus tarkistaa nauhoitteita tarvittaessa.
Nauhoitteita ei luovuteta muille kuin viranomaisille asian niin vaatiessa. Nauhoitteet poistuvat automaattisesti noin kuukauden kuluttua.

Kameroihin kajoaminen luvatta aiheuttaa 500€ korvauksen ja vuokraaja vastaa täysimääräisenä muista syntyneistä vahingoista.

6. MARKKINOINTI JA MAINONTA
Sihi Club Oy voi lähettää varaajan antamaan s-postiin tarjouksia, kyselyitä ja muuta markkinointia sekä mainontaa. Mikäli et hyväksy tätä voit kieltää Sihi Club Oy:tä poistamaan itsesi markkinointi ja mainonta listalta, tällöin et saa mitään edellämainituista viesteistä Sihi Club Oy:tä. Ilmoitus tulee tehdä kirjallisesti s-postiin: info@sihiclub.fi ja aiheeksi tulee ilmoittaa: Markkinointi ja mainonta.

7. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen info@sihiclub.fi. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

8. MUUTA
Tilassa on laser projektori, projektorin lampun suora katselu voi aiheuttaa silmiin vaurioita. Varaaja on velvollinen huolehtimaan että kaikki tilaan tulijat ovat tietoisia tästä jos projektoria käytetään.

9. TILAN AVAUS
Ovet tullaan avaamaan varauksen alkamisen yhteydessä ja käydään tilat lävitse.

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.38
Tilan kunto
4.38
Hinta/laatu-suhde
4.13
Varustelu
4.25
Tilan siisteys
4.63
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 8 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 290 osallistujaa.

Tämä tila on saanut pääasiassa erinomaisia arvosanoja. Voit siis luottavaisin mielin järjestää tilaisuuden täällä.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 8 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 8. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
3
35
08/2021

Tila oli juuri sopiva työpaikan virkistyspäivään ja yhteistyö vuokraajan kanssa toimi erinomaisesti.


Palaute annettu 30.8.2021 10:31:53 nimellä Marika.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
4
25
05/2021

Paikka yllätti hulppeudellaan. Loistavat tilat millepä tahansa juhlalle.


Palaute annettu 24.5.2021 10:37:27 nimellä Samuli.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
4
Siisteys
5
50
08/2020

Järjestimme Lounge tilassa syntymäpäiväjuhlat ja saimme loistavaa palvelua ja viesteihin vastattiin nopeasti. Tilat olivat toimivat ja äänentoisto loistava.


Palaute annettu 10.8.2020 09:50:55 nimellä Salla-Mari.
 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
3
Varustelu
4
Siisteys
5
50
06/2020

tosi kiva ilta! Saimme selkeän ohjeistuksen paikalle saapuessa ja sen myötä koko loppuilta sujui ongelmitta. Terassi oli ehdottomasti paras ominaisuus koko tilassa


Palaute annettu 28.6.2020 17:06:29.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
3
Siisteys
5
50
02/2020

Tila oli kotoisa ja nätisti sisustettu. Vuokraajan kanssa yhteyden pito oli hyvä ja joustavaa. Suosittelen.


Palaute annettu 19.2.2020 06:55:47.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
15
01/2020

Puitteet olivat todella hyvät. Tilat olivat siistit ja remontoidut. Äänentoisto ja videotykki karaokella toimivat mainiosti.
Täällä viihtyi koko henkilökunta koko illan. Suosittelen kaikille!


Palaute annettu 13.1.2020 14:37:29 nimellä Toimitusjohtaja.
 

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
5
25
12/2019

Tilat tosi mukavat ja siisti. Toimivat ja hyvälaatuiset AV-laitteet


Palaute annettu 2.1.2020 12:19:52 nimellä Mikko Nurminen.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
5
40
09/2019

Kaikki oli loistavasti hoidettu alusta loppuun asti! Ja hienosti sai illan aikana puhelimella kiinni henkilökuntaa kun tuli kysymys karaokelaitteen käytöstä :) tulen jatkossakin käyttämään sauna onlinen palveluja. Ruokapuoli myös iso plussa !


Palaute annettu 9.11.2019 12:24:50 nimellä Santtu.
 

Näytetään tulokset 1 - 8. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 60 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Sihi Club Oy
Tilan osoite Ennekuja 2
02770 Espoo

Sijainti kartalla