SaunatFI Tapiola

  • Länsituulentie 1, 02100 Espoo

Sauna Tapiola tilaussauna sijaitsee Tapiolan keskustassa, aivan metroaseman läheisyydessä, osoitteessa Länsituulentie 1 A, 4. kerros, 02100 Espoo.

 

Maksullisia pysäköintipaikkoja on P-Länsikulman hallissa K1 ja K2 kerroksissa (huomioithan/tarkistathan parkkihallien voimassa olevat pysäköintiehdot ja aukioloajat: ma-su 06-23). Lisätiedot http://www.tapiolapaikoitus.fi/placemarks/p-lansikulma/

 

Tilat koostuvat loungesta, keittiöstä, upealla näköalalla olevasta terassista sekä tietenkin tilavasta saunasta. Tapiolan tilaussaunan erikoisuutena on saunan isot ikkunat, joista voit katsella Tapiolan maisemia.

 

Sauna Tapiolan tilaussaunaan voit halutessasi tuoda omat juomat ja herkut tai tilata maittavat tarjoilut kauttamme. Tilavuokran hintaan kuuluu 10 pyyhettä sekä laudeliinaa ja tilojen normaali loppusiivous.

 

Sauna Tapiola edustustilan varustus:

Viihderatkaisut

Saunat.fi Tapiola on varusteltu muun muassa perusäänentoistolla. Tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta. Muistathan mukaan tarvittavat piuhat ja adapterit! Huomioi, ettei tilassa ole televisiota eikä antenniverkkoa.

 

Tilaratkaisut

Sauna Tapiolan tiloihin kuuluvat saunan ohella tilavat oleskelutilat. Luonnollisesti tiloissa on hyvin varusteltu keittiö, tilava sauna sekä viihtyisät suihku- ja pukutilat.

 

Sauna- ja suihkutilat

Hiustenkuivain, 10 kpl pyyhkeitä ja istuinalusia, jotka sisältyvät vuokraan. Suihkutilassa vartalon- ja hiustenpesuaineet valmiina. Saunaan mahtuu saunomaan yhtä aikaa n.10 saunojaa.

 

Keittiö

Kyllä, meille saat tuoda omat ruuat ja juomat. Keittiöstä löytyy kahvin- ja vedenkeitin, astianpesukone sekä uuni (HUOM! ei hellanlevyjä). Lisäksi astiasto 24 henkilölle sekä tarjoiluastiasto.

Sauna astiasto sisältää: viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, ruokalautaset, syvät lautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston.

 

 

Lisäpalvelut

-Pyyhe- ja laudeliina setti 5 €/kpl

-Catering alkaen 27,90 €/hlö + toimitus!

-Tarjoilija 45 €/h, minimi 4 h

-Lisäsiivous 55 €/h

-Eritelisä 100 €

 

Tilojen soveltuvuus

-Sauna 10-12 henkilölle

-Juhlat jopa 30 henkilölle

-Kokous 12 henkilölle

 

Tervetuloa!

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.
Tästä kohteesta ei vielä ole annettu asiakaspalautteita tai arvioita. Kaikki kohteet ovat SaunaOnlinen tarkistamia, joten voit olla varma, että kohteen esittely kuitenkin antaa realistisen kuvan kohteesta.

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 30 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Saunat.fi / Time for tea catering Oy
Tilan osoite Länsituulentie 1
02100 Espoo

Sijainti kartalla