SaunaOnline Taloyhtiö
  • SaunaOnline:  Sauna-, kokous- ja juhlatilat | Taloyhtiöt
 

Dive Finland Club

Sukelluskouluttajien käytössä olevat ainutlaatuiset sauna- ja baaritilat nyt varattavissa SaunaOnlinen kautta myös suurelle yleisölle!

Tila koostuu oleskelu/baarihuoneesta sekä suuresta sauna- ja allasosastosta. Tilan tekee uniikiksi mykistävän kokoinen uima-allas, jolla on syvyyttä lähes yhtä paljon kuin pituutta! 9 metriä pitkään ja jopa 6 metriä syvään altaaseen hypätessä ei tarvitse pelätä, että jalat osuvat heti pohjaan. Tämä täytyy kokea! Myös isoon saunaan mahtuu kerralla vaikka koko joukkue!

Baaritilassa on kylmälaitteet. Baarin erikoisuutena Jägerin ystäville löytyy oma Jäger-kone. Jäger itsessään ei sisälly vuokraan, eli omat juomat ja tarjoilut saa tuoda mukana. Tiloissamme ei ole äänentoistojärjestelmää.

Saunaillan yhteyteen on myös mahdollista järjestää alkuaktiviteetiksi Dive Finland Clubin järjestämä laitesukelluskokeilu (huom: alkoholin nauttiminen ennen sukellusta on kielletty). Tämä on erinomainen aktiviteettimahdollisuus esimerkiksi tiimipäivään tai polttareihin. Katso tarkemmat tiedot lisäpalveluista. 

Tervetuloa viihtymään ja viettämään unohtumaton saunailta!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Sukelluskokeilu max 2 henkilöä
Laitesukelluskokeilu sukelluskouluttajan ohjauksella. Kesto n. 2,5h.
99,00 €/kpl
Sukelluskokeilu max 4 henkilöä
Laitesukelluskokeilu sukelluskouluttajan ohjauksella. Kesto n. 2,5h.
187,00 €/kpl

Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...


...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.
Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.
Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.

2. PERUUTUS
Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.

3. VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta. Asiakkaan tulee ohjeistaa tilan käyttäjät turvallisuusohjeisiin, jotka ovat luettavissa vuokrattavissa tiloissa.
Tilat tulee siivota siihen kuntoon kuin ne olivat luovutettaessa vuokra-ajan päättymiseen mennessä, ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan.
Sauna- , suihku-, ja allastiloihin ei saa viedä mitään särkyvää, kuten lasi-, keramiikkatuotteita ym., jotka voivat aiheuttaa loukkaantumisriskin rikkoutuessaan.
Uima-allasta voidaan käyttää vain uimiseen. Vuokraaja vastaa siitä, että allasta käytetään asianmukaisesti ja turvallisesti. Uima-allasta ei saa käyttää alkoholin vaikutuksen alaisena, tai silloin jos on olemassa jokin muu riski vahingoittaa itseään, kuten esimerkiksi lääkitys tai sairaus.
Mikäli uima-allas joudutaan tyhjentämään sinne kuulumattomien aineiden takia, kuten eritteet, terävät partikkelit, lasinsirut ym. veloitetaan tästä Euro 8500,- (sis. alv 24%) suuruinen korvaus.

4. JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu.
Tupakointi sisätiloissa on kielletty.
Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.

5. REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen info@divefinland.fi tai puhelimitse numeroon 045 6036750. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

3D Virtuaaliesittely

Asiakaspalautteet & Arvosanat

SaunaOnlinessa ainoastaan varauksen todellisuudessa tehneet pääsevät arvostelemaan tilan. Voit siis olla varma, että kaikki palautteet ovat aitoja ja antavat totuudenmukaisen kuvan tilasta ja palvelusta. Mikäli olet varannut tilan, saat tilaisuuden jälkeen automaattisesti sähköpostitse linkin, josta pääset tekemään arvostelun ja antamaan palautetta.

Yhteenveto

Yleisarvosana 4.60
Tilan kunto
4.20
Hinta/laatu-suhde
4.40
Varustelu
4.40
Tilan siisteys
4.40
1 = Heikko    5 = Erinomainen

Yhteenveto perustuu 5 arvosteltuun tilaisuuteen, joissa on ollut yhteensä 84 osallistujaa.

Tämä tila kuuluu SaunaOnlinen parhaimmistoon! Lähes poikkeuksetta tila ja palvelu ovat saaneet erinomaisia arvosanoja, joten voit olla varma, että tila vastaa odotuksianne.

Yksittäiset palautteet

Yhteensä 5 palautetta.

Näytetään tulokset 1 - 5. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Yhdistyksen tai urheiluseuran saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
4
19
12/2022

Kaikki toimi hyvin. Tilat olivat juuri sopivat meidän tarkoitukseen ja kaikilla oli hauskaa. Kiitos Dive Finland Club:lle!


Palaute annettu 30.1.2023 15:43:43.
 

Kaveriporukan saunailta

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
3
Varustelu
3
Siisteys
5
10
06/2022

Hyvät tilat. Tv uupuminen miinus, onneks oma tykki sattui mukaan.
Ehkä tilat vaatisi hieman siivousta. Aika paljon hämähäkin seittejä siellä täällä muttei menoa haitannut.


Palaute annettu 6.6.2022 14:46:06 nimellä Jone.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
5
Varustelu
5
Siisteys
4
20
08/2019

Tila oli sopiva saunailtaan, jonka järjestimme kesätyöntekijöillemme. Uima-allas toi mukavan lisän perinteiseen saunatilaan. Tila olisi saanut olla hieman siistimpi, paikalle tullessa jääkaapissa oli vielä edellisten tavaroita ja roskakori oli täynnä, mutta yleisilme oli kyllä siisti.


Palaute annettu 18.11.2019 07:59:40 nimellä Susanna Söderlund, Suomen Sokeri Oy.
 

Työpaikan virkistystapahtuma

Tilan kunto
5
Hinta/laatu
5
Varustelu
4
Siisteys
5
15
11/2018

Jääkaappi tilaa saisi olla enemmän, koska meillä oli paljon juomia.


Palaute annettu 4.12.2018 07:22:45.

Tilan vastaus:.
Kiitos palautteestanne, Olemme myös todenneet kylmäsäilytyksen pienuuden ongelmalliseksi. Tähän on luvassa korjaus jo 01/2019. Mukavaa, että kävitte ja viihdyitte. Terveisin Dive Center Manager

 

Syntymäpäivät

Tilan kunto
4
Hinta/laatu
4
Varustelu
5
Siisteys
4
20
10/2018

Rentoihin synttärijuhliin täydelliset tilat. Pienet pukukopit mahdollisti sekasaunan, ja itse saunan koko oli hyvä. Oli mukavaa istua ystävien kanssa kiukaan ympärillä. Mielestäni sauna oli sopivan lämmin, kuumemmasta päädystä. Äänentoistolaitteet toimi hyvin. Ainoat miinukset että sisäänkäynti oli vaikea löytää ja muutamat roskikset olivat täynnä kun saavuimme.


Palaute annettu 30.10.2018 08:02:37.
 

Näytetään tulokset 1 - 5. Sivu: 1 / 1
<< Edellinen Seuraava >>

Tilan perustiedot

Kapasiteetti 20 hlö
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan omistaja Dive Finland Oy
Tilan osoite Kivimiehentie 2
02150 Espoo
3D Virtuaaliesittely
3D Virtuaaliesittely

Sijainti kartalla